Xaloc Viatges

ITÀLIA

ITÀLIA AL DENTE I CLÀSSICA

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 CIUTAT ORIGEN- ROMA
Presentació a l' aeroport dues hores abans de la sortida del vol amb destinació a Roma. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 02 ROMA
Esmorzar i sortida per a realitzar una visita panoràmica de la ciutat, recorrerem les zones més emblemàtiques com el barri del Trastevere, la plaça Venezia, el Ponte Garibaldi, etc. i veurem alguns dels seus grandiosos monuments: el Coliseu (exterior), els fòrums Imperials, l'Arc de Constantí, les Termes de Caracalla, la Columna de Trajà, etc. A continuació farem una visita a l'estat del Vaticà. Visitarem la Plaça de Sant Pere, la Basílica de Sant Pere, en la qual des de dalt domina la grandiosa i suggestiva cúpula de Miguel Àngel, la Capella Sixtina, on podrem observar els majestuosos "frescos" i els museus Vaticans. Dinar. Tarda lliure per a seguir coneixent la ciutat. Li recomanem una excursió opcional per la "Roma Barroca", recorrent el barri Barroc i Renaixentista de la ciutat, veurem entre d'altres: la Plaça Navona, la Fontana di Trevi, la Via Veneto, etc. Allotjament.

DIA 03 ROMA- POMPEIA- NÀPOLS- CAPRI- ROMA
Esmorzar. Dia lliure. Li recomanem una excursió opcional de dia complet. Sortirem cap a Pompeia, on visitarem les ruïnes arqueològiques. Continuarem fent una breu visita panoràmica de Nàpols, capital de la regió i seguidament ens embarcarem a Capri, paradisíaca i exclusiva illa, lloc d'encant desitjat per emperadors i reis en l'antiguitat, refugi de privilegiats i un dels llocs amb més encant del món. Pujarem en funicular fins a la petita ciutat i realitzarem una visita, recorrent els seus elegants carrers i places. Dinar. Temps lliure per seguir recorrent els seus carrers. A última hora retorn a Roma. Sopar i allotjament.

DIA 04 ROMA- FLORÈNCIA
Esmorzar. Sortida cap a Florència, bressol del Renaixement i "capital" de la Toscana. Visita panoràmica de la ciutat, veurem entre d'altres: la Plaça Duomo, la Plaça de la Repúblia, el Palau dels Uffizi, el Ponte Vecchio, el Baptisteri, la Plaça de la Signoria amb el Palazzo Vecchio, etc. Dinar. Temps lliure per seguir recorrent els seus carrers o fer una visita opcional als museus Florentins, on podrem veure el majestuós David de Miquel Àngel i la Capella dels Mèdici. Sopar i allotjament.

DIA 05 FLORÈNCIA- PISA- PÀDUA- VENÈCIA
Esmorzar. La nostra ruta ens portarà fins a Pisa, bressol de Galileu i port fluvial romà en l'antiguitat. Podrem visitar un dels centres arqueològics romànic-pisans més importants i tindrem temps per subjectar la Torre Pendente (Torre inclinada), símbol de la ciutat, veure el seu Baptisteri, la Plaça dels Miracles, etc. Dinar. A primera hora de la tarda sortida cap a Pàdua, on farem una breu parada per poder visitar la Basílica de Sant Antoni. Continuació fins a Venècia. Sopar i allotjament.

DIA 06 VENÈCIA
Esmorzar. Entrarem a Venècia realitzant un passeig panoràmic en vaixell. Veurem entre d'altres: l’ Església de Santa Maria de la Salute, l'illa de San Giorgio, la Duana, etc. Continuarem la nostra visita passejant per la Plaça de Sant Marc i visitant una fàbrica de vidre de Murano. Dinar. Tarda lliure per seguir coneixent "La Perla del Adriàtic ". Li recomanem realitzar un romàntic passeig en gòndola pels canals venecians. Sopar i allotjament.

DIA 07 VENÈCIA- VERONA- MILÀ
Esmorzar. Sortida cap a Verona, escenari dels amors medievals de "Romeo i Julieta ". Tindrem breu temps lliure per poder visitar el teatre de la Sorra i la plaça Bra. La nostra ruta ens portarà fins a Milà, centre de negocis i de l'alta costura. Dinar. Podrem visitar la seva impressionant catedral gòtica, la galeria de Víctor Manuel, recórrer els seus elegants carrers o realitzar alguna compra a les botigues de moda. Allotjament.

DIA 08 MILÀ- CIUTAT ORIGEN
Esmorzar. Temps lliure fins a l'hora que s'indiqui de trasllat a l'aeroport per prendre el vol a la seva ciutat de destinació. Arribada i final dels nostres serveis.

Destaquem

Roma, capital d’Itàlia i municipi mes poblat de tot el país, coneguda com la ciutat Eterna. Capital del Imperi romà. També trobem el la Ciutat del Vaticà, amb la Capilla Sixtina. Pasarem per Pisa on podrem contemplar la seva famosa torre inclinada. També podrem passejar a peu o amb gòndola per la ciutat de Venècia, famosa per els seus canals. Podrem visitar Milàn i Florencia, envoltades d'art.

Descripció

Sortides a Itàlia amb Air Europa des de Madrid i Vueling des de Barcelona.

Sortides

Sortides des de Madrid i Barcelona.
Maig: 6, 13, 20, 27
Juny: 3, 10, 17, 24
Juliol: 1, 8, 15, 22, 29
Agost: 5, 12, 19, 26
Setembre: 2, 9, 16, 23, 30
Octubre: 7, 14, 21, 28
Novembre: 4, 11, 18, 25
Decembre: 2, 9, 16, 23, 30
Gener: 6, 13, 20, 27
Febrer: 3, 10, 17, 24
Març: 3, 10, 17, 24, 31
Abril: 7, 14, 21, 28

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble: des de 948 € i en règim tot inclòs: 1.180 €.

El preu inclou

- Vol líniea regular des de Madrid i Barcelona.
- Visita panoràmica de Venècia, Florencia i Roma amb guia local.
- Ciutats comentades pel nostre guia: Pisa, Siena, Verona i Milàn.
- Excursió als Museus Vaticans, Plaça de San Pedro, Basílica de San Pedro i Capilla Sixtina, entrades incloses, amb guía local.
- Visita a una fàbrica de vidre de Murano.
- Servei d'àudio individual.
- Allotjament en hotel i règim escollit.
- Trasllat aeroport-hotel-aeroport.
- Assegurança de viatge.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg.