Xaloc Viatges

EUROPA 2018 - 2019

PRAGA - BUDAPEST - VIENA

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 CIUTAT ORIGEN - PRAGA
Presentació a l'aeroport dues hores abans de la sortida del vol amb destinació a Praga. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 02 PRAGA
Esmorzar. Sortida per a realitzar una visita panoràmica de la ciutat. Recorrerem la Ciutat Petita (Mala Strana) on, entre d'altres, es troben l'església de Sant Nicolau i el pont de Carles. Continuarem el nostre recorregut pels carrerons de la Ciutat Vella (Stare Mesto), la seva plaça principal on es troba el famós rellotge astronòmic, la Plaça de la República amb la seva joia d’ art nouveau "La Casa Municipal", la Torre de la Pólvora, la Plaça Wenceslao, etc. Dinar. Per la tarda els recomanem la visita opcional al Castell de Praga. Iniciarem la visita a la catedral de San Vito, d'estil gòtic, on es conserven les joies de la corona, l'Antic Palau Real i el Carreró d'Or, un dels llocs amb més encant de la ciutat. A continuació, contemplarem el Palau Lobkowicz del segle XVI i recorrerem els Vinyes de Sant Wenceslao. Temps lliure per seguir coneixent la ciutat o realitzar una excursió opcional per la "Praga Màgica". Allotjament.

DIA 03 PRAGA – KARLOVY VARY - PRAGA
Esmorzar. Dia lliure a disposició. Li recomanem una excursió opcional de dia complet a la mundialment coneguda ciutat balneari Karlovy Vary. Situada en una vall entre altes muntanyes i boscos frondosos, ens enlluernarem davant els seus jardins victorians, la riquesa i bellesa dels seus edificis i els seus carrers empedrats, per on solien passejar personatges com Beethoven, Bach, Goethe, etc. Durant la visita veurem, entre altres, el Geisser, raig d'aigua termal que arriba als 12 metres d'altura a 72º C, el Grand Hotel Pupp, el Teatre, etc. Dinar. També gaudirem de temps lliure per passejar o realitzar compres de productes típics com ara el magnífic cristall de Bohèmia. Retorn a Praga. Sopar i allotjament.

DIA 04 PAGA - BRATISLAVA – BUDAPEST
Esmorzar. La nostra ruta ens portarà a Eslovàquia i pararem a Bratislava, capital del país. Dinar. Temps lliure per a realitzar un breu recorregut pel centre històric de la ciutat. Continuació cap a Hongria, arribada a Budapest. Sopar i allotjament.

DIA 05 BUDAPEST
Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat, en la qual veurem alguns dels monuments més importants de la capital d'Hongria, "La Perla del Danubi", la qual s'estén al llarg de les ribes del Danubi. En la part de Buda, la més antiga, recorrerem el barri del Castell, ens dirigirem a Pest i veurem, entre d'altres, la Plaça dels Herois, el Parc Municipal, el Castell de Vajdahunyad, la Plaça Octogonal, la terma Gellért, etc. A continuació ens embarcarem per fer un passeig opcional en vaixell pel majestuós riu Danubi, coneixent la ciutat des d'un altre punt de vista. Dinar. Tarda lliure per seguir coneixent la ciutat o realitzar alguna excursió opcional, coneixent els "Tresors de Budapest "," Sopar Zíngara "o" Il·luminacions de Budapest ". Allotjament.
DIA 06 BUDAPEST – VIENA
Esmorzar. La nostra ruta ens portarà cap a Àustria, fins arribar a Viena. Dinar. Visita panoràmica de la ciutat, recorrerem el seu centre, la Ringstrasse, i veurem alguns dels seus palaus i monuments més importants, com l'Òpera, el barri dels museus, el teatre Buró, l’ Ajuntament, etc. Sopar i allotjament.

DIA 07 VIENA
Esmorzar. Dia lliure a disposició. Li recomanem una excursió opcional al Palau de Schönbrunn, visitant les majestuoses sales habitades una vegada per Maria Teresa, Sissi i Napoleó. Dinar. Tarda lliure per seguir coneixent la ciutat o realitzar una excursió opcional per la "Viena Desconeguda i la Ruta de Sissi ", així com acudir a alguns dels concerts que se celebren a la ciutat. Allotjament.

DIA 08 VIENA - CIUTAT ORIGEN
Esmorzar. Temps lliure fins a l'hora que s'indiqui de trasllat a l'aeroport per prendre el vol a la seva ciutat de destinació. Arribada i final dels els nostres serveis.

Destaquem

A Praga, podrem contemplar el gran nombre d’edificis d'estil gòtic fent-la així una ciutat rica i bella. També trobem els Guèisers una meravella natural. I no podem oblidar de mirar el rellotge astronòmic A Budapest podrem contemplar les dos parts, Buda i Pest. Passejar a la bora del riu Danubi, i realitzar un tour amb vaixell. Viena, on podrem veure l'Òpera, els museus, el Palau...

Descripció

Sortides a Praga des de Barcelona amb Vueling.

Sortides

Sortides des de Barcelona amb Vueling.
Maig: 6, 13, 20, 27
Juny: 3, 10, 17, 24
Juliol: 1, 8, 15, 22, 29
Agost: 5, 12, 19, 26
Setembre: 2, 9, 16, 23, 30
Octubre: 7, 14, 21, 28
Novembre: 4, 11, 18, 25
Decembre: 2, 9, 16, 23, 30
Gener 2019: 6, 13, 20, 27
Febrer 2019: 3, 10, 17, 24
Març 2019: 3, 10, 17, 24, 31
Abril 2019: 7, 13, 14, 20, 21, 28

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble: des de 940 € i en règim tot inclòs: 1.150 €.

El preu inclou

- Vol líniea regular des de Barcelona
- Visita panoràmica de Praga amb guia local.
- Ciutats comentades per el nostre guia: Bratislava.
- Servei d'àudio individual.
- Allotjament en hotel i règim escollit.
- Assegurança de viatge.
- Trasllat aeroport-hotel-aeroport.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg.