Xaloc Viatges

EUROPA 2018 -2019

FRANÇA - BÈLGICA - PAÏSOS BAIXOS I ALEMANYA

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 CIUTAT ORIGEN- PARÍS
Presentació a l' aeroport dues hores abans de la sortida del vol amb destinació París. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 02 PARÍS
Esmorzar. Sortida per realitzar una visita panoràmica de la ciduad, veurem entre d'altres: la Plaça de la Bastilla, el Parc de Luxemburg, l'edifici del Louvre, l'Òpera, la Plaça de la Concòrdia, la Torre Eiffel, l'Arc del Triomf, recorrerem els Camps Elisis, etc. A continuació li recomanem un passeig opcional en vaixell pel riu Sena, a el qual podrem admirar els famosos ponts de la ciutat i seguir descobrint els tresors de París. Dinar . A la tarda us recomanem una excursió opcional pel "París Medieval", visitant la Catedral de Nôtre Dame i la Sainte Chapelle. Coneixerem amb detall la tan famosa Catedral de Nôtre Dame, obra mestra del gòtic, construïda entre 1163 i 1345. Continuarem coneixent la Sainte Chapelle, l'original capella i joia mundial del gòtic, una capella de petites dimensions enclavada al palau de Justícia, antic palau reial, a l'illa de la Cité, la qual va albergar la corona d'espines de Crist. Sopar i allotjament.

DIA 03 PARÍS- BRUSSEL·LES- BRUIXES
Esmorzar. Sortida cap a Brussel·les, arribada i visita panoràmica de la ciutat, veurem entre d'altres: l'Atomium, el Parlament, l'Arc del Cinquantenari, Plaça Laeken, la Plaça d'Espanya, el Maneken Pis, etc. Continuarem el nostre recorregut a peu pel seu nucli antic fins arribar a la Grand Place, on destaca el seu Ajuntament. Dinar. Sortida cap a Bruges, una de les ciutats medievals més ben conservades d'Europa, considerada Patrimoni de la Humanitat. Tindrem temps lliure per poder passejar pels seus carrers i la seva Plaça Major, visitar la Basílica de la Santa Sang, la Plaça Burg, etc. Sopar i allotjament.

DIA 04 BRUIXES- L'HAIA- AMSTERDAM
Esmorzar. La nostra ruta cap als Països Baixos ens portarà fins Madurodam, on podrem fer una visita opcional d'aquesta lil·liputenc ciutat, la qual reprodueix amb minuciositat i detall els principals monuments i paisatges dels Països Baixos. Continuació cap a La Haia, visita de la capital econòmica holandesa i seu del Tribunal Internacional de Justícia, recorrerem seus carrers i veurem alguns dels seus edificis més emblemàtics com el Palau de la Pau. Dinar. Temps lliure i continuació fins Amsterdam. Sopar i allotjament.

DIA 05 AMSTERDAM
Esmorzar. Visita panoràmica de la capital dels Països Baixos, veurem entre d'altres: la Torre de la Moneda, la plaça Damm, el Palau Reial, l'església de Sant Nicolau, recorrerem el seu mercat de les flors, etc. A continuació li recomanem un passeig opcional en vaixell pels canals de la ciutat, recorrerem aquestes vies fluvials que reflecteixen 5 segles de glòria arquitectònica. Tarda lliure per seguir recorrent la ciutat o realitzar una excursió opcional als típics i encantadors pobles de Marken i Volendam. Sopar i allotjament.

DIA 06 AMSTERDAM - COLÒNIA - CREUER PEL RIN- FRANKFURT
Esmorzar. La nostra ruta ens conduirà fins a Colònia, on tindrem temps lliure per poder visitar el "Dom", una impressionant catedral gòtica en la qual destaquen les seves 2 torres de 157 metres d'altura. Continuació fins a St. Goar, on embarcarem en un magnífic creuer per la part més bonica del Rhin, podent admirar els seus sorprenents castells i fortaleses. Dinar a bord. Continuarem la nostra ruta a través de la vall del Rin fins arribar a Frankfurt. Sopar i allotjament.

DIA 07 FRANKFURT - LUXEMBURG - PARÍS
Esmorzar. Sortida cap a Luxemburg, ciutat que data del s. X i la qual conserva moltes restes dels antics forts i edificis fundats per romans i francs com el Palau Ducal, l'Ajuntament, etc. A primera hora de la tarda sortida cap a París. Sopar i allotjament.

DIA 08 PARÍS - CIUTAT ORIGEN
Esmorzar. Temps lliure fins a l'hora que s'indiqui de trasllat a l'aeroport per prendre el vol a la seva ciutat de destinació. Arribada i final dels els nostres serveis.

Destaquem

Recorrerem part d’Europa, des de Paris on podrem veure la famosa Torre Eiffel i la catedral gòtica de Notre Damm, al gran Atomuim de Brussel·les amb el poble de Bruges, famosa per ser una de les ciutats medievals millor conservades. També podrem recórrer els canals d’ Amsterdam i finalment gaudir del riu Rin donant una volta en vaixell.

Descripció

Sortides a Paris des de Madrid, Palma, Màlaga i Valencia amb Air Europa i des de Barcelona amb Vueling.

Sortides

Sortides des de Madrid, Barcelona, Palma, Màlaga i Valencia.
Maig: 6, 13, 20, 27
Juny: 3, 10, 17, 24
Juliol: 1, 8, 15, 22, 29
Agost: 5, 12, 19, 26
Setembre: 2, 9, 16, 23, 30
Octubre: 7, 14, 21, 28
Novembre: 4, 11, 18, 25
Decembre: 2, 9, 16, 23, 30
Gener 2019: 6, 13, 20, 27
Febrer 2019: 3, 10, 17, 24
Març 2019: 3, 10, 17, 24, 31
Abril 2019: 7, 14, 21, 28

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble: des de 850 € i en règim tot inclòs: 1.120 €.

El preu inclou

- Vol líniea regular.
- Visita panoràmica de Paris, Brussel·les i Àmsterdam amb guia local.
- Visita de La Haya, Colònia i Frankfurt amb guia local.
- Creuer per el Rin, amb dinar a bord.
- Servei d'àudio individual.
- Allotjament en hotel i règim escollit.
- Assegurança de viatge.
- Trasllat aeroport-hotel-aeroport.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg.