Xaloc Viatges

PORTUGAL 2018

PORTUGAL MÀGIC

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 CIUTAT ORIGEN - PORTO
Presentació a l'aeroport dues hores abans de la sortida del vol amb destinació a Porto. Arribada i trasllat a l'hotel. Sopar i allotjament.

DIA 02 PORTO
Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat, recorrerem el barri de la Desembocadura, el barri de Boavista, visitarem la Catedral i el casc antic de la ciutat, ambdós patrimoni de la Humanitat, veurem la Torre dels Clergues, tindrà la possibilitat de visitar la llibreria Lello, etc. Acabarem visitant l'estació de Porto São Bento, on admirarem les seves famoses rajoles amb representacions històriques del pintor Jorge Colaço. Dinar. Tarda lliure a disposició del client. Li recomanem una excursió opcional recorrent Porto en tramvia i navegar amb vaixell pel riu Duero. Allotjament.

DIA 03 PORTO- AVEIRO- COIMBRA
Esmorzar. Sortida cap a Aveiro, ciutat amb innombrables canals i coneguda com la Venècia de Portugal, on encara es poden veure les antigues barques "moliceiros". Temps lliure. Dinar. Continuarem la nostra ruta cap el sud fins arribar a Coimbra. Visita panoràmica de la ciutat, la qual alberga un dels centres universitaris més importants d'Europa. Sopar i allotjament.

DIA 04 COIMBRA- ÓBIDOS- SINTRA- CASCAIS– ESTORIL- LISBOA
Esmorzar. La nostra primera parada serà al poble d'Óbidos, envoltat de muralles medievals, gaudirem de temps lliure per observar la seva rica artesania i l'harmonia de la seva arquitectura. Continuarem fins arribar a Sintra, on visitarem el Palau Nacional de Sintra, construït al segle XVI. Dinar. La nostra ruta vorejant la costa, ens portarà a Cascais, barreja d'història i present, i una de les ciutats marítimes més famoses del país. Seguirem fins arribar a Estoril, famosa per el seu casino (el més gran d'Europa) i continuarem fins a Lisboa. Sopar i allotjament.

DIA 05 LISBOA
Esmorzar. Visita panoràmica de la ciutat. Recorrerem els llocs més famosos, com ara: la avinguda de la Llibertat, Marquès de Pombal, el barri de Belem, veurem la Torre de Belém, entrarem a l'església dels Jerónims, etc. Dinar. Tarda lliure. Allotjament.

DIA 06 LISBOA- CIUTAT ORIGEN
Esmorzar. Temps lliure fins a l'hora que s'indiqui de trasllat a l'aeroport per prendre el vol a la seva ciutat de destinació. Arribada i final dels nostres serveis.

Destaquem

Lisboa, capital de Portugal, situada a la desembocadura del riu Tajo. Coneguda per mantenir les seves línies de tramvia, recorregut que no pot faltar durant l'estada a Lisboa. Podrem visitar la Torre de Belen i l'Avinguda de la Llibertat, i degustar el seu famós peix, i el seu postre típic, el Pastis de Belém. Oporto conegut per els seus ponts i per ser la Venècia de Portugal.

Descripció

Sortides a Portugal amb Air Europa des de Madrid i Vueling des de Barcelona.

Sortides

Sortides des de Madrid i Barcelona.
Maig: 28
Juny: 4, 11, 18, 25
Juliol: 2, 9, 16, 23, 30
Agost: 6, 13, 20, 27
Setembre: 3, 10, 17, 24
Octubre: 1, 8

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble: des de 695 € i en règim tot inclòs: 795 €.

El preu inclou

- Vol líniea regular des de Madrid i Barcelona.
- Visita panoràmica de Porto, Coimbra i Lisboa amb guia local.
- Ciutats comentades pel nostre guia: Aveiro i Óbidos.
- Excursió a Sintra, Cascais i Estoril amb guia local.
- Visita del Palau Nacional de Sintra, entrada inclosa.
- Visita de la Catedral i estació Porto Sao Bento a Porto.
- Servei d'àudio individual.
- Allotjament en hotel i règim escollit.
- Assegurança de viatge.
- Trasllat aeroport-hotel-aeroport.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg.