Xaloc Viatges

INDIA 2018 - 2019

INDIA AL TEU ABAST

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 ESPANYA-DELHI
Sortida en vol amb destinació Delhi, via una ciutat europea. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

DIA 02 DELHI
Pensió completa. Visita de la ciutat: Jamma Masjid, la mesquita més gran de l'Índia. Dinar en un restaurant. A continuació passem pel Fort Vermell. Més tard ens apropem al Nou Delhi: Raj Ghat, panoràmica dels edificis governamentals al llarg del Raj Path i la imponent Porta de l'Índia. Seguirem amb la visita del Temple Sikh i el Minaret Qtub Minar, de 72 m d'alçada. Retorn al hotel i sopar.

DIA 03 DELHI- SAMODE- JAIPUR
Pensió completa. Sortida cap a Samode. Arribada i visita del seu palau, actualment convertit en hotel, en el qual destaca la riquesa de les seves galeries, la seva exquisida decoració i, sobretot, el seu famós "saló dels miralls ". Dinar al Palau, a continuació cap a la "ciutat rosa" de Jaipur amb la façana del Palau dels Vents. Acabarem el dia assistint a la cerimònia Aarti al Temple Birla. Retorn a l'hotel i sopar.

DIA 04 JAIPUR- AMBER- JAIPUR
Pensió completa. Al matí visita del Palau-Fort d'Amber, que des de la carretera ens ofereix una imatge espectacular. Pugem al seu palau fortificat on els pavellons estan adornats amb pintures i filigranes de marbre. Dinar en un restaurant. A la tarda, visita del Palau del Maharajà i l'Observatori de Jai Singh II. A continuació farem una passejada (Aprox. 1h) en rickshaw, típic tricicle indi, en el qual recorrem els carrers sempre plens de gent. Retorn a l'hotel i sopar a l'hotel.

DIA 05 JAIPUR- FATEHPUR SIKRI- AGRA
Pensió completa. Sortida per carretera a Agra, visitant en ruta la "Ciutat abandonada" de Fatehpur Sikri, capital imperial paralitzada en el temps. Va ser l'última ciutat construïda per Akbar i abandonada per falta d'aigua. Continuació a Agra, ciutat que alternava amb Delhi la capital de l'Imperi Mogol. Arribada i dinar a l'hotel. A la tarda visita de l'espectacular Fort Vermell i els seus palaus de marbre blanc, que s'aixequen majestuosament a la vora del plàcid riu Yamuna. Retorn a l'hotel i sopar.

DIA 06 AGRA- DELHI
Mitja pensió. Al matí, visita del Taj Mahal, un poema en marbre blanc construït per l'Emperador Shah Jahan com monument a l'amor, que amb una perfecció arquitectònica insuperable, captiva als que ho contemplen. Retorn per carretera a Delhi. Dinar en ruta. Arribada a Delhi i trasllat a l'aeroport.

DIA 07 DELHI- ESPANYA
A primera hora de la matinada, sortida en vol de tornada a Espanya. Arribada.

Destaquem

Índia és el setè país més gran del món. És una regió on hi han passat grans rutes comercials històriques. Coneixerem de més a prop la religió hindú, reflectida també en els seus temples, un dels més famosos és el Taj Mahal. Però també les pintures mes antigues conegudes de la vida humana. També assaborirem la seva gastronomia on destaquen els plats amb herbes i espècies.

Descripció

Sortides des de Madrid, Barcelona i Bilbao.
Març: 26.
Abril: 2, 9, 16, 23, 30.
Maig: 7, 14, 21, 28.
Juny: 4, 11, 18, 25.
Juliol: 2, 9, 16, 23, 30.
Agost: 6, 13, 20, 27.
Setembre: 3, 10, 17, 24.
Octubre: 1, 8, 15, 22, 29.
Novembre: 5, 12, 19, 26.
Desembre: 3, 10, 17, 26.
Any 2019. Gener: 7, 14, 21, 28.
Febrer: 4, 11, 18, 25.
Març: 4, 11, 18, 25.


Sortides

Sortides des de Madrid, Barcelona i Bilbao amb la companyia aèria Lufthansa.
I des de Madrid i Barcelona també amb la companyia aèria Emirates.

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble: des de 1.130,00€

El preu inclou

-Vol de línia regular, classe turista (Reserves en classes especials).
- Allotjament i esmorzar.
-5 dinars i 4 sopars (begudes no incloses).
-Circuit exclusiu Catai.
-Transport amb aire condicionat.
-Pujada al Fort Amber en elefant o jeep (sota
disponibilitat, no accepta reserves).
-Guia indi en castellà des Delhi a Delhi.
-Passeig amb rickshaw i assistència a la cerimònia Aarti a Jaipur.
-Assegurança de viatge.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg.