Xaloc Viatges

MÈXIC 2018

CIUTATS COLONIALS

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 ESPANYA- MÈXIC DF
Sortida en avió a Mèxic DF. Arribada i trasllat al hotel.

DIA 02 MÈXID DF- QUERÉTARO- SAN MIGUEL ALLENDE
Mitja pensió. Esmorzar. Sortida cap a la ciutat virregnal de Querétero. Visita panoràmica, incloent el Aqüeducte, Mirador, Plaça de la Independència i Casa de la Corregidora, Teatre de la República, temples de Santa Clara i Sant Agustí. Dinar. Continuació a San Miguel Allende, per a realitzar una visita panoràmica del seu harmoniós centre històric. Temps lliure.

DIA 03 SAN MIGUEL ALLENDE- GUANAJUATO- GUADALAJARA
Esmorzar. Sortida a Guanajuato, ciutat Patrimonial cultural de la Humanitat per a conèixer el seu mirador, Monument de la Pípila, Mercat Hidalgo, Callejón del Beso, Universitat i Teatre Juárez. Temps lliure. A mitja tarda, continuació a Guadalajara, capital dels mariachis i el tequila.

DIA 04 GUADALAJARA- TEQUILA- TLAQUEPAQUE- GUADALAJARA
Mitja pensió. Esmorzar. Visita panoràmica del centre històric de Guadalajara, incloent la Catedral, la Rotonda dels Homes Ilustres, el Teatre Degollado, el Palau del Govern y el Mercat San Juan de Dios. Trasllat al poble de Tequila per a conèixer el procés de destil·leria. Dinar. Continuació a la ciutat colonial de Tlaquepaque on es poden realitzar compres de artesania, joies, vidre, etc. Tornada a Guadalajara.

DIA 05 GUADALAJARA- PÁTZCUARO- MORELIA
Esmorzar. Sortida cap a Pátzcuaro en el Estat de Michoacán. Visita panoràmica incloent la Basílica de Nuestra Señora de la Salud, Companyia de Jesus, el Sagrario, la Casa dels Once Patis. A última hora de la tarda, sortida cap a Morelia.

DIA 06 MORELIA- MÈXIC DF
Mitja pensió. Esmorzar. Visita de Morelia, ciutat Patrimoni Cultural de la Humanitat, incloent la Plaça de Armas, Palau del Govern, Jardí i Conservatori i Mercat de dolços. Dinar. Trasllat a Mèxic DF.

DIA 07 MÈXIC DF
Esmorzar. Visita de la ciutat, incloent Zócalo, Catedral, Presidencial i els murals de Diego Rivera, Plaça de Santo Domingo, Palau de Belles Arts, Passeig de la Reforma, acabant a la Basílica de Guadalupe Tarda lliure.

DIA 08 MÈXICO DF- ESPANYA
Esmorzar. A la hora indicada, trasllat al aeroport per a sortir en vol de retorn a Espanya. Nit a bord.

DIA 09 ESPANYA
Arribada.

Destaquem

A Mèxic podrem visitar les més maques i belles ciutat colonials, amb el seu pur estil mexicà, com també la barreja entre la tradició i alguns trets i caracteristiques espanyoles. Ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la seva gran bellesa i encant. Allà on sempre trobaràs alguna festa per celebrar.

Descripció

Sortides els dissabtes del 13 de Gener al 8 de Decembre des de Barcelona i Madrid.

Sortides

Sortides tots els dissabtes des de Barcelona i Madrid, amb les companyies Aeroméxico i Iberia.

Preus

Preu per persona en bas a Hab. Doble des de 1.4440,00€.

El preu inclou

- Vol en línia regular, classe turista (reserves en classes especials).
- 7 nits en els hotels previstos o similar categoria en habitació estàndar.
- Règim d'allotjament i esmorzar y 3 dinars.
- Transport en vehicles amb aire acondicionat.
- Guia acompanyant de parla hispana durant el circuit.
- Taxes aèries y carburant.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg