Xaloc Viatges

OCEANIA 2018

POLINÈSIA - PAPEETE, MOOREA I BORA BORA

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 ESPANYA- PAPEETE
Sortida en vol amb destinació Papeete, porta d'entrada a aquestes paradisíaques illes de la Polinèsia Francesa, via una ciutat europea. Nit a bord.

DIA 02 PAPEETE- MOOREA
Arribada i connexió amb el vol a Moorea, "l'illa màgica", un jardí exuberant sobre una llacuna perfecta retallada per dues badies majestuoses, la badia de Cook i la de Opunohu, el seu relleu frondós contrasta amb la claredat blava de la llacuna. Les seves platges de sorra blanca, la diversitat dels seus fons de corall i la riquesa de la seva fauna marina, fan de Moorea una destinació privilegiat. Allotjament.

DIES 03 I 04 MOOREA
Esmorzar. Dies lliures per visitar l'illa, amb muntanyes volcàniques cobertes pel verd vellutat dels cocoters, palmeres i plantacions de pinya, o per gaudir de les seves esplèndides platges i totes les seves activitats.

DIA 05 MOOREA- BORA BORA
Esmorzar. Sortida en vol a Bora Bora, "la Perla de la Polinèsia", illa volcànica situada en una de les més belles llacunes del món, d'aigües cristal·lines i nombrosos illots (motus) paradisíacs. La seva orgullosa silueta està esculpida per els cims dels seus tres muntanyes i la més elevada és el Otemanu (727 m). Bora Bora és una illa que sedueix i no deixa indiferent.

DIES 06 I 07 BORA BORA
Esmorzar. Dies lliures per visitar l'illa, fer excursions en catamarà amb picnic en un motu, o acariciar a les mantes gegants.

DIA 08 BORA BORA- PAPEETE
Esmorzar. Sortida en vol a Papeete, la capital de Tahití, "l'illa de la llum ". Compta amb cascades imponents, llocs arqueològics i punts panoràmics inimitables. no es perdi el mercat i gaudi de els seus colors i sabors locals.

DIA 09 PAPEETE- ESPANYA
Esmorzar. Sortida en vol de retorn a Espanya, via una ciutat europea. Nit a bord.

DIA 10
En vol

DIA 11 ESPANYA
Arribada.

Destaquem

A Moorea destaquen les dues llacunes, Cook i Opunohu. La claredat blava la llacuna sobre les seves platges de sorra blanca i la diversitat del fons de coral i la diversitat de fauna marina. Bora Bora coneguda com la Perla de la Polinèsia, illa volcànica sobre aigua cristal·lina. Papeete on trobem les magnífiques i espectaculars cascades. Sense oblidar la tranquil·litat i l'ambient exòtic durant tot el viatge.

Descripció

- Air France/KLM: Madrid/Barcelona/
Bilbao/Málaga/Valencia/Vigo.
- Air New Zealand: Madrid/
Barcelona.
- Air Tahiti Nui: Madrid.

Sortides

1 novembre - 31 març
1 abril - 31 maig
1 juny - 31 octubre

Preus

Preu per persona des de 3.335€

El preu inclou

- Vol de línea regular, classe turista (reserves en classes especials).
- Allotjament i esmorzar.
- Trasllat regular en anglès.
- Assistència en castellà a Papeete.
- Regals per a parelles als hotels.
- Assegurança de viatge.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat.
Condicions generals segons catàleg.