Xaloc Viatges

ETIÒPIA 2018

ESPECIAL TIMKAT

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 14 GENER MADRID - ADDIS ABEBA
Sortida en vol directe a Addis Abeba. Nit a bord.

DIA 15 GENER ADDIS ABEBA.
Arribada, assistència i trasllat a l´hotel. Visita de la ciutat incloent el Museu Etnogràfic i el Museu Nacional (a on es troben les restes fòssils de "Lucy"). Allotjament a l´hotel Caravan.

DIA 16 GENER ADDIS ABEBA - BAHARDAR
Esmorzar. Sortida en vol a Bahardar. Excursió en vaixell pel llac Tana amb 30 illes i 38 monestirs. Visitem el monestir d´Ura Kidane Mehret i l´església d´Azuwa Maryam. Dinar. Tarda per visitar la ciutat i els seus mercats. Sopar i allotjament a l´hotel Tana.

DIA 17 GENER BAHARDAR - GONDAR
Esmorzar. Visita de les cataractes Tis Isat (foc que fumeja), a on es forma el Nil Blau. Sortida per carretera de muntanya a Gondar, antiga capital del regne d´Abisinia. Dinar. Visita de l´Església de Debre Berham Selassie, la més cèlebre d´Etiòpia amb el seu soStre pintat amb querubins i els castells de la Ciutat Imperial. Sopar i allotjament a l´hotel Taye Belay.

DIA 18 GENER GONDAR
Visita del complex Kuskuam construït com a residència per l´emperadriu Mentewab, els banys de Fasil, escenari central de les festes del Timkat a on vsn els devots vestits de blanc a rebre la bendició de la mà dels sacerdots amb vestimentes colorides.

DIA 19 GENER GONDAR - LALIBELA
Esmorzar. Trasllat a l´aeroport per sortir en vol a a Lalibela, la Jerusalem Negra. Visita del primer grup d´11 esglésies que simbolitcen la part terrenal. Dinar. Per la tarda, assistència a les processons que començaran les festes del Timkat. Sopar i allotjament a l´hotel Lal.

DIA 20 GENER LALIBELA
Pensió Completa. Aviat al matí, assistència a les cerimònies del Timkat amb la bendició de l´aigua, punt crucial de la cel-lebració. Per la tarda visita del segon grup d´Esglésies, la part celestial.

DIA 21 GENER LALIBELA
Pensió Completa. Visita de l´església Yemrehana Kristos a 30 km de la ciutat, la més bella dels voltants. Per la tarda visita al Monestir de nakuta Laab, construit al voltant d´una cova i que alberga nombrosos tresors.

DIA 22 GENER LALIBELA - AXUM
Esmorzar i trasllat a l´aeroport per agafar el vol a Axum. D´aqui sorgeix la història de la Reina de Saba i l´Arca de l´Aliança que suposadament estava amagada a l´Església de Sta. Maria de Sión.

DIA 23 AXUM - ADDIS - MADRID
Esmorzar i vol a Addis Abeba, arribada i trasllat a l´hotel. Visita de l´Església de Sant Jordi i el famós Merkato. Hotel disponible fins l´hora del vol. Trasllat a l´aeroport i sortida en vol de tornada. Nit a bord.

DIA 24 MADRID
Arribada i fi del viatge.

Destaquem

Etiòpia és un país ple d´atractius per als viatgers més intrèpids que desitgin conèixer una Àfrica desconeguda amb multitut de encants, com les seves fabuloses Cataractes de Tissisat, les seves famoses esglésies excavades en roca de Lalibela, els Castells portuguesos de Gondar i … els vestigis de la Reina de Saba.

Descripció

Sortida a Etiòpia, del 14 al 24 de Gener del 2018, des de Madrid

Sortides

Sortida des de MADRID, del 14 al 24 de Gener del 2018, amb "Ethiopian Airlines"

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 3.170,00€

El preu inclou

- Bitllet aeri des de Madrid, en classe turista, amb la companyia "Ethiopian Airlines".
- Estada als hotels/ lodges esmentats o similars.
- 8 esmorzars.
- 7 Dinars.
- 7 sopars.
- Visites esmentades a l´itinerari.
- Circuit en minibús (màxim 8 persones) o autubús (màxim 19 persones) amb guia de parla castellana.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 270,00€ (a reconfirmar)

NO INCLOU:
- Visat.
- Begudes.

NOTES:
- Consultar suplements des d´altres aeroports.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg