Xaloc Viatges

EGIPTE 2018

UN DO DEL NIL

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 MADRID o BARCELONA - EL CAIRE
Presentació a l´aeroport. Sortida en vol de línea regular amb destinació El Caire. Arribada i allotjament.

DIA 02 EL CAIRE
Esmorzar. Al matí, visita a la necròpolis de Gizeh amb les famoses Piràmides de Quefrén, Micerinos i Queops, l'Esfinx i el temple baix. Tarda lliure amb possibilitat de visitar la necròpolis de Saqqara (opcional).

DIA 03 EL CAIRE
Esmorzar. Visita al Museu Egipci del Caire, la major col·lecció de peces faraòniques del món. Continuació a Cairo islàmic i cristià a la Ciutadella de Saladí amb la mesquita de Mohamed Ali o "d'alabastre" i el Barri Copte.

DIA 04 EL CAIRE- LUXOR
Pensió completa. Sortida en vol amb destinació Luxor. Visita al Temple de Karnak dedicat al déu Amon, on destaca la Sala Hipòstila i les grans dimensions del recinte. Embarcament a la motonau. Al vespre, visita al Temple de Luxor anomenat "l'harem d'Amon". Els temples de Karnak i Luxor estaven units per una avinguda de Esfinxs.

DIA 05 LUXOR- ESNA- EDFU
Pensió completa. Sortida cap a la riba occidental del Nil per visitar la Vall dels Reis (incloses tres tombes, no la tomba de Tutankhamon), el temple Deir el Bahari o de la faraó Hatshepsut, i els Colossos de Memnon o temple d'Amenofis III. Retorn al vaixell i inici de la navegació cap a Esna. Tarda per gaudir del paisatge nilòtic.

DIA 06 EDFU- KOM OMBO- ASWAN
Pensió completa. Al matí, visita al temple d'Edfu dedicat al déu Horus i el millor conservat d'Egipte. Retorn al vaixell i continuació de la navegació cap a Kom Ombo. A la tarda, visita al temple consagrat al déu Sobek, el cocodril, en Kom Ombo. Navegació cap a Aswan.

DIA 07 ASWAN- ABU SIMBEL- ASWAN
Pensió completa. Matí dedicat a realitzar l'excursió a cotxe als temples d'Abu Simbel erigits per Ramsés II i situats als peus del Llac Nasser. Per la tarda, visita del temple d'Isis, situat antigament a l'illa de Files, i a la Pedrera de Granit Rosa
i l'obelisc inacabat. Resta de la tarda-nit per passejar per un dels mercats més importants de la ruta de les espècies, el soc d'Aswan.

DIA 08 ASWAN- EL CAIRE- ESPANYA
Sortida en vol directe de tornada a Espanya, via el Caire. Arribada.

Destaquem

Egipte ofereix una apassionant barreja entre aventura, cultura i misteri que convida a tot aquell que la visita a perdre´s en els seus colossals temples i veure´s envoltat entre el bullici del Caire. Gaudeixi de la tranqui-litat d´un creuer pel Nil i contempli les majestuoses Piràmides abans de tastar les excel-lents especialitats culinàries egipcies.

Descripció

Sortides Egipte, des de Madrid i Barcelona els dilluns, divendres, disabtes i diumenges.

Sortides

Sortides des de MADRID i BARCELONA, amb la companyia Egiptair.

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: des de 870€

El preu inclou

- Vol en línia regular, classe turista (reserves en classes especials).
- Allotjament i esmorzar en el Caire.
- Pensió Completa en el creuer (begudes no incloses).
- Trasllats d'arribada i sortida en servei regular amb asistència en castellà.
- Circuit regular amb guies locals en castellà.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg