Xaloc Viatges

Nàpols i la Costa Amalfitana 2018

8 dies/ 7 nits Nàpols i la Costa Amalfitana 2018 - Majors 55

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 ESPANYA - NÀPOLS
Sortida en vol de línea regular amb destinació Nàpols. Arribada i trasllat col.lectiu a l´hotel. Resta del dia lliure. Cocktail de benvinguda i presentació del circuit. Sopar (subjecte a horari d´arribada). Allotjament.

DIA 02 NÀPOLS - CAPRI.
Esmorzar. Sortida en vaixell cap a l´illa de Capri, al mar Tirrè. Visitarem la villa Sant Michelle, construïda pel famós metge i autor Axel Munthe. Dinar. Per la tarda, visita als jardins d´Augusto, des d´on admirarem els característics farllons (monolits esculpits per l´aigua). Trasllat a Marina Piccola, petit embarcador situat als peus de la Muntanya Solano. Tornada a l´hotel. Sopar i allotjament.

DIA 03 NÀPOLS (VESUVI - POMPEIA)
Esmorzar. Al matí excursió a l´imponent Vesuvi, amb pujada amb autobús cap a una alçada de 1000 m. Dinar. Posteriorment sortida cap a Pompeia, ciutat de l´antiga Roma que va quedar sepultada per l´erupció del Vesuvi a l´any 79 d.C. La ciutat presenta un estat de conservació inmillorable. Visita de les excavacions. Tornada al´hotel. Sopar i Allotjament.

DIA 04 NÀPOLS - SALERNO
Esmorzar. Al matí, visita del centre històric a on admirarem l´Església de Santa Clara i el seu claustre, la catedral de Sant Gennaro, les botigues artesanals de Sant Gregori Armeno i les zones historico-monumentals que envolten la localitat. Dinar. Per la tarda, visita panoràmica de la ciutat en autocar amb aturada a la plaça del Plesbicit i el Palau Reial. Sortida cap a Salerno o voltants. Sopar i allotjament.

DIA 05 SALERNO (SORRENTO - POSITANO - AMALFI)
Esmorzar. Dia dedicat a visitar la costa Amalfitana: recorrerem les localitats de Sorrento, popular destí turístic, Positano enclavada a la roca, i Amalfi, amb la meravellosa catedral casa de les relíquies de Sant Andreu Apostol. Dinar al llarg de les visites. Per la tarda, tornada al´hotel. Sopar i allotjament.

DIA 06 SALERNO (PAESTUM)
Esmorzar. Sortida cap a Paestum a on visitarem les excavacions arqueològiques i el museu. Dinar en una empresa agrícola amb una petita degustació de productes làctis típics de "bufala campana". Visita al celler i a les seves instal-lacions. Tornada a Salerno, situada en una privilegiada posició, i passejada per el centre històric, que gira al voltant a la seva famosa catedral. Sopar i allotjament.

DIA 07 SALERNO - NÀPOLS (CASERTA)
Esmorzar. Al matí, sortida cap a Caserta per visitar el majestuós palau Reial, suntuós palau barroc que ocupa 45.000 m2, distribuït en 5 plantes que arriben a una alçada de 36 m. i amb un bonic parc, exemple del típic jardí italià, amb grans exteriors de gespa i belles obres hidràuliques, i el parc Vanviteliano. Continuació cap a Nàpols. Arribada i acomodació a l´hotel. Dinar en restaurant i tarda lliure a la capital de la Campania. Sopar i allotjament.

DIA 08 NÀPOLS - ESPANYA
Esmorzar. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport i sortida en vol de tornada a Espanya. Arribada i fi del viatge.

Destaquem

La Costa Amalfitana és una bonica zona costera ubicada al sud de Nàpols a la regió de Campania. Compren una quantitat de poblets pintorescos: un dels més característics Positano. Alguns llocs a visitar a Nàpols són: la basílica, el convent de Santa Clara, la catedral,t, el castell dell´Ovo o la galeria Umberto I. Imprescindible veure les ruïnes de Pompeia.

Descripció

Sortides circuit Nàpols i la Costa Amalfitana, Majors 55, del 31 de Gener al 13 d´Octubre del 2018

Sortides

Sortides des de BARCELONA, del 31 de Gener al 13 d´Octubre del 2018, amb "Vueling"

Preus

Octubre:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.320,00€

Abril, Maig, Juny i Setembre:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.344,00€

31 Març, Juliol, Agost:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.360,00€

El preu inclou

- Vols línea regular des de Barcelona, amb la companyia "Vueling", en classe "J".
- 7 nits d´estada als hotels previstos o similars de 4*.
- 7 esmorzars.
- 6 dinars.
- 7 sopars (1/4 l. de vi i 1/2 ampolla d´aigua als dinars).
- Trasllats i visites de Capri, Vesubi, Nàpols, Pompeia, costa Amalfitana, Paestum i Caserta.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 65,00€ (a reconfirmar)

NO INCLOU:
- Assegurança de despeses de cancel-lació: 33,00€
- Suplement assegurança "Plus": 16,00€

NOTES:
** Mínim de participants: 4 persones.

HOTELS PREVISTOS o SIMILARS:

Àrea Nàpols -> NH Ambassador/ Nuvó/ Poseidon/ Holiday Inn Napoli/ Cultue Villa Capodimont/ Serius 4*

Àrea Salerno -> Vea resort (Ciorani)/ Holiday Inn Cava de Tirreni/ Hotel dei Principati (Baronissi) 4*

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg