Xaloc Viatges

Aurores Boreals a Tromso 2017

4 dies/ 3 nits Aurores Boreals a Tromso 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 CIUTAT D´ORIGEN - TROMSO
Sortida en vol de línea regular amb destinació Tromso. Arribada i trasllat* regular amb Flybussen al centre de la ciutat. Allotjament.

DIA 02 TROMSO.
Esmorzar. Trobada (desplaçament per compte dels passatgers) a l´hotel indicat des d´on ens traslladarem a una granja per iniciar el safari de huskies. Arribada i, desprès d´una breu introducció, ens pujarem als nostres trineus per començar el safari. Realitzarem una passejada per l´illa de Kvaloya, una de les més grans de Noruega. Al llarg de la visita a la granja es servirà un dinar típic (guisat de ren amb vegetals, cafè i pastís). Posteriorment, tornada al punt de trobada. Resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 03 TROMSO
Esmorzar. Dia lliure per explorar Tromso, recomanem visitar Polaria, aquari amb espècies àrtiques, interessants exhibicions culturals i un cinema panoràmic. A l´hora convinguda, trobada (desplaçament per compte dels passatgers), a l´hotel indicat des on ens traslladarem al campament per iniciar l´excursió en busca de l´Aurora Boreal. Arribada al campament a on ens trobarem amb el guia, caçador professional de l´Aurora Boreal. El campament es troba situat en una zona deshabilitada sense llums artificials que poden perturbar l´experiència i l´oportunitat de captar l´aurora boreal amb la càmara. Sota el gran cel àrtic també hi haurà temps per gaudir del silenci de la natura i un cop més saludar als huskies i els seus cadells. Al llarg de la visita al campament s´ofereix un sopar típic (sopa de tomàquet amb bacallà sec, pastís de xocolata i cafè). Posteriorment, tornada al punt de trobada. Allotjament,

DIA 04 TROMSO - CIUTAT D´ORIGEN
Esmorzar. Dia lliure fins l´hora indicada pel trasllat* regular amb Flybussen a l´aeroport per sortir en vol de tornada. Arribada i fi del viatge.Destaquem

Tromso, també coneguda com la “París del Nord”, ostenta juntament amb la seva veïna Alta el títol de ciutat de les Aurores Boreals ja que les probabilitats d´albirament són molt altes. És la ciutat més poblada del nord del país i ha sigut lloc d´inici de diverses expedicions polars. A més d´espectaculars escenaris naturals podem trobar art e història.

Descripció

Sortides Aurores Boreals a Tromso, Novembre: 4, 6,11, 13, 18 - Desembre: 3, 8 17, 22, 31 - Febrer: 5, 7, 12, 14, 19, 28 - Març: 5, 7,12 i 21 del 2018, des d´Alacant, Barcelona i MàlagaSortides

Sortida des d´ALACANT, BARCELONA i MÀLAGA,Novembre: 4, 6,11, 13, 18 - Desembre: 3, 8 17, 22, i 31 del 2017 - Febrer: 5, 7, 12, 14, 19, 28 - Març: 5, 7,12 i 21 del 2018, amb "Scandinavian Airlines."

Preus

Hotel 4*
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.299,00€

El preu inclou

- Vol línea regular amb "Scandinavian Airlines". Facturació d´1 maleta inclosa.
- 3 nits d´estada en hotel 4*,en règim d´Allotjament i Esmorzar buffet.
- 1 dinar.
- 1 sopar.
- Trasllat regular Flybussen aeroport - centre de Tromso - aeroport.
- Excursions i visites segons itinerari.
- Equip tèrmic a les excursions.
- Assegurança d´assistència en viatge.
- Taxes d´aeroport: 120,00€ (a reconfirmar)

NO INCLOU:
- Assegurança de despeses de cancel-lació: 33,00€
- Suplement assegurança "Plus": 16,00€

HOTELS PREVISTOS o SIMILARS:
Scandic Ishavshotel Tromso / Radisson Blu Tromso / Clarion The Edge / Radisson BluTromso (4*)

NOTES:

*NOTA FLYBUSSEN: a la seva arribada a l´aeroport hauran de dirigir-se a la parada de l´autobús de Flybussen (servei regular exprés de l´aeroport) i presentar el seu bono al conductor (aquest mateix bono li servirà per el trasllat de sortida amb el mateix servei). El Flybussen els traslladarà fins el centre de la ciutat de Tromso (5 km). Els hotels estan situats a una distància màxima de 200 m. Per el trasllat de tornada, hauran presentar-se al punt de sortida.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg