Xaloc Viatges

Índia 2017

Circuit 14 dies/ 12 nits Belleses d´Índia 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 ESPANYA - DELHI
Sortida en vol de línea regular amb destinació Delhi, via ciutat europea. Arribada i trasllat a l´hotel. Allotjament.

DIA 02 DELHI.
Esmorzar. Visita de la Vella Delhi: zona del Fort vermell, Jamma Masjid (la gran Mesquita), Raj Ghat (la tomba de Gandhi) i el mercat Chandni Chowk. Dinar en un restaurant. Per la tarda, recorregut panoràmic del Nou Delhi: incloent el Rajpath una zona construïda per Edwin Luthens d´estil anglo-indi, la Porta de l´Índia, la zona dels edificis governamentals i el minarete Qutub Minar. Tornada a l´hotel. Allotjament.

DIA 03 DELHI - JODHPUR
Esmorzar. Al matí, trasllat a l´aeroport per sortir en vol amb destinació Jodhpur, situat al límit del desert del Thar. Arribada i trasllat a l´hotel. Per la tarda, visitarem el fort, al seu interior es troben diversos patis i palaus, destaca el Palau de Moti Mahal. De camí a l´hotel, aturada al Jaswant Thada, un mausoleu de marbre blanc erigit en memòria del Marahajà Jaswan Singh II. Trasllat a l´hotel. Sopar i allotjament.

DIA 04 JODHPUR - UDAIPUR (RANAKPUR)
Esmorzar. Sortida cap a Ranakpur, a on visitarem en ruta el temple d´Adinath. Dinar i continuació cap a Udaipur. Arribada i trasllat a l´hotel. Allotjament.

DIA 05 UDAIPUR
Esmorzar. Al matí, visita del palau dels Maharajas, que s´aixeca en un petit turó a les boreres del llac Pichola. També es visitarà el jardí de las donzelles, conegut com Shellon Ki Bari. Acabarem la visita amb una passejada en barca pel llac Pichola (subjecte al nivell de l´aigua). Tornada a l´hotel. Sopar i allotjament.

DIA 06 UDAIPUR - JAIPUR
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Pushkar, una de les ciutats amb més història del Rajasthan. Visita panoràmica de la ciutat. Continuació cap a Jaipur. Per la tarda, assistència a una cerimònia Aarti en el temple de Birla. Allotjament.

DIA 07 AIPUR (FORT AMBER)
Esmorzar. Excursió al fort Amber a on pujarem al fort a lloms d´un elefant (segons disponibilitat) o en jeep. Tornada a Jaipur i visita del palau del Maharajà amb el seu museu, l´observatori Jai Singh i la façana del palau dels vents, emblema de la ciutat. Allotjament.

DIA 08 JAIPUR - AGRA (ABHANERI - FATEHPUR SIKRI)
Esmorzar. Sortida cap a Agra, visitant en el camí Abhaneri i els seus monuments medievals, així com la ciutat mogol abandonada de Fatehpur Sikri. Arribada i visita de l´ashramm de la Mare Teresa. Sopar i allotjament.

DIA 09 AGRA (FORT VERMELL - TAJ MAHAL)
Esmorzar. Visita del fort Vermell i de l´espectacular Taj Mahal, una de les 7 merevelles del món. Sopar i allotjament.

DIA 10 AGRA - KHAJURAHO (ORCHA)
Esmorzar. Trasllat a l´estació per sortir en tren cap a Jhansi. Arribada i continuació per carretera a Orcha, antiga capital d´un estat principesc amb bonics paisatges i temples construits pels bundelas. Visita del palau del Rajà i del palau de Jahangir. Recorregut cap a Khajuraho. Sopar i allotjament.

DIA 11 KHAJURAHO - BENARéS
Esmorzar. Al matí, visita al conjunt de temples hinduistes més gran del país, famós pels seus temples eròtics. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport per sortir en vol amb destí Benarés, ciutat sagrada banyada pel Ganges. Trasllat a l´hotel i tarda lliure. Sopar i allotjament.

DIA 12 BENARÉS
Al matí, passejada en vaixell pels ghats (subjecte a condicions metereològiques), seguit d´un recorregut a peu per la zona antiga. Tornada a l´hotel i esmorzar. Temps lliure. Sopar i allotjament.

DIA 13 BENARÉS - DELHI - ESPANYA
Esmorzar. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport per sortir en vol amb destí Delhi. Arribada i trasllat a un hotel proper a l´aeroport (sense allotjament) i sopar. Sortida en vol de tornada. Nit a bord.

DIA 14 ESPANYA
Arribada i fi del viatge.

Destaquem

Passejar per la cosmopolita i multicultural Delhi, visitar el romàntic Taj Mahal i les ciutats emmurallades dels maharajàs del Rajasthan, impregnar-se en la seva cultura, les seves olors, colors i tradicions serien algunes de les raons per viatjar a l´Índia. No deixeu de visitar: el Fort Vermell, el Jama Masijd, el Raj Ghat o la Porta de l´Índia.

Descripció

Sortides circuit Belleses d´Índia, Setembre: 24 - Octubre: 15, 22 - Novembre: 05, 12, 19 - Desembre: 24 del 2017 - Gener: 21 - Febrer: 18 i Març: 22 del 2018, des de Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Palma, Sevilla i València


Sortides

Sortides des de BARCELONA, BILBAO, MADRID, MÀLAGA, PALMA, SEVILLA i VALÈNCIA, Setembre: 24 - Octubre: 15, 22 - Novembre: 05, 12, 19 - Desembre: 24 del 2017 - Gener: 21 - Febrer: 18 i Març: 22 del 2018, amb "Lufthansa"

Preus

24-09-17
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.644,00€ (Superior)
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.935,00€ (Superior Plus)

24-12-17
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 3.209,00€ (Superior)
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 3.578,00€ (Superior Plus)

Resta de dates:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 3.064,00€ (Superior)
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 3.286,00€ (Superior Plus)

El preu inclou

- Vols línea regular des de Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Palma, Sevilla i València amb "Lufthansa", en classe "L".
- 12 nits d´estada als hotels de la categoria escollida (2 nits Delhi + 1 Jodhpur + 2 Udaipur + 2 Jaipur + 2 Agra + 1 Khajuraho + 2 Benarés).
- 3 dinars.
- 9 sopars.
- Trasllats.
- Visites descrites a l´itinerari.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 433,00€ (a reconfirmar)

NOTES:
- Suplement tarifa aèria "L", del 16 al 31-12-17: 133,00€
- Visat Índia: es tramita un visat online abans de l´arribada al país. Cost aproximat 50 USD per persona.
- Visat Nepal: es tramita a l´arribada al país. Cost aproximat 25 USD per persona.

NO INCLOU:
- Assegurança de despeses de cancel-lació: 55,00€
- Assegurança "Plus": 24,00€


Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg