Xaloc Viatges

Paris i Disney 2017

6 dies/ 5 nits Circuit autobús Paris i Disney 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 CIUTAT D´ORIGEN - PARIS
Mitja Pensió.
Sortida de matinada, direcció frontera, breus parades en ruta. Dinar (per compte del client). Recepció i benvinguda per part del nostre personal, arribada a última hora del dia. Sopar amb begudes al centre de la ciutat y trasllat al nostre allotjament. Hotel 4*.

DIA 02 ARC DE TRIOMF - CHAMPS ELYSÉES - CONCORDIA - VENDOME.
Pensió Completa.
Esmorzar a l´hotel i excursió al cor de Paris, l´avinguda dels Champs Elysées i l´Arc de Triomf. Temps lliure per entrar en les seves elegants botigues, Louis Vuitton, Renault, Mercedes. Continuarem cap a la plaça de la Concordia i el monument més antic de la ciutat, l´obelisc de Luxor, al costat de l´Assemblea Nacional Francesa, lloc a on es va situar la guillotina, anomenada "la viuda negra". Aqui van ser decapitats Lluis XVI, Maria Antonieta, seguit de 1.300 víctimes. Temps lliure per entrar a l´església de la Madeleine, al costat del restaurant Maxim´s. Trasllat al restaurant (begudes incloses). Per la tarda excursió per conèixer el barri ultramodern de la Defense, grup de gratacels ple d´oficines al voltant del gran arc. Continuem cap a la plaça Vendome, símbol de luxe i opulència econòmica: Cartier, Chanel, Dior ... aqui es troba l´hotel Ritz. Realitzarem el mateix trajecte fins el pont de l´Alma a on va morir Lady Di. Continuarem la visita panoràmica cap els Invalides i la Dòme, a sota de la seva cúpula daurada està la tomba de Napoleón. Breu aturada fotogràfica. Sopar (begudes incloses) i allotjament. Hotel 4*

DIA 03 MUSEU DEL LOUVRE - NOTRE DAME. ILLE DE LA CITÉ.
Pensió Completa.
Esmorzar a l´hotel i excursió al vell castell de Louvre, convertit en palau del rei i ara museu del Louvre (entrada inclosa). És el més visitat del món, llargues cues de turistes al costat de la piràmide de vidre per entrar a contemplar el quadre de Leonardo, la Monalisa, també coneguda com la Gioconda. Conté al voltant de 445.000 peces i obres d´art, nomès exposades 35.000. Restaurant (begudes incloses). Per la tarda breu passeig a peu pel Sena, entrada a l´interior. Temps lliure per conèixer els jardins i la borera esquerra. A l´hora senyalada continuarem fins l´ajuntament de Paris (hotel de Ville), a ons recollirà el nostre autocar per al sopar (begudes incloses). Allotjament. Hotel 4*.

DIA 04 TORRE EIFFEL - TROCADERO - GALERIES LAFAYETTE - DIOR.
Pensió Completa.
Esmorzar a l´hotel i excursió a les Galleries Lafayette: la seva cúpula de colors és molt fotografiada. Molt a prop es troba l´Òpera Garnier, des de les seves escales es poden contemplar els grans bulevards. Temps lliure per fer compres com: perfums, xocolata, champagne, etc. El nostre autocar ens traslladarà al restaurant (begudes no incloses). Per la tarda excursió a la torre Eiffel, 324 m d´alçada. És l´edifici més visitat del món, situat al costat del riu en els Camps de Marte. Va ser construït per l´exposició internacional de 1889 . Continuem cap a l´illa dels cignes, breu visita per fotografiar l´estàtua de la llibertat. Sopar (begudes incloses). Per finalitzar, farem una excursió nocturna per contemplar alguns edificis il-luminats amb una aturada especial a Trocadero. Tornada i allotjament. Hotel 4*.

DIA 05 PARIS - DISNEYLAND.
Mitja Pensió.
Esmorzar i excursió a Eurodisney (entrada no inclos). Tot el dia dedicat a infinitat d´atraccions. Dinar (per compte del client). A l´hora marcada, trasllat a l´hotel. Sopar (begudes incloses) i allotjament. Els turistes que no desitgin anar a Disney tornaran a Paris, acompanyats pel nostre guia per activitats extres. Hotel 4*.

DIA 06 PORTUGAL. Viatge de tornada
Esmorzar.
Sortida de matinada cap a les ciutats d´origen, breus aturades en ruta. Dinar (per compte de client). Arribada a última hora del dia.


Destaquem

A Paris, Ciutat de la Llum i de l´Amor, no podeu deixar de visitar la Torre Eiffel, l´Arc de Triomf o la Catedral de Notre Dame, anar a veure un espectacle de cabaret al "Moulin Rouge";o passejar per alguns dels seus barris més pintorescos com Montmartre o Montparnasse.
I si voleu que sigui una experència màgica, tant si viatjeu o no amb nens, Disneyland Paris us espera.

Descripció

Sortides circuit amb autobús, a ~Paris i Disney, 2017 -> Setembre: 01 - Octubre: 06 - Desembre: 02 - 2018 -> Març: 06, des de Barcelona, Lleida, Badalona, Sabadell, Terrassa, Igualada, Tàrrega, Tarragona, Girona-Vic, Manresa, Granollers, Reus-Valls, Montblanc, Torredembarra, Vendrell, Vilanova i Cunit.Sortides

Sortides des de de BARCELONA, LLEIDA, BADALONA, SABADELL, TERRASSA, IGUALADA, TÀRREGA, TARRAGONA, GIRONA-VIC, MANRESA, GRANOLLERS, REUS-VALLS, MONTBLANC, TORREDEMBARRA, VENDRELL, VILANOVA i CUNIT, 2017 -> Setembre: 01 - Octubre: 06 - Desembre: 02 - 2018 -> Març: 06, en autobús

Preus

Des de BARCELONA, LLEIDA, BADALONA, SABADELL, TERRASSA, IGUALADA i TÀRREGA

Setembre: 01
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 628,00€

Octubre: 06
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 678,00€

Desembre: 02
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 628,00€

2018
Març: 06
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 548,00€

Des de TARRAGONA, GIRONA-VIC, MANRESA, GRANOLLERS, REUS-VALLS, MONTBLANC, TORREDEMBARRA, VENDRELL, VILANOVA i CUNIT

Setembre: 01
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 671,00€

Octubre: 06
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 621,00€

Desembre: 02
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 671,00€

2018
Març: 06
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 618,00€
El preu inclou

- Autopullman al llarg de tot el recorregut, amb aire condicionat i video.
- Hotel 3* i 4*.
- Pensió Completa amb begudes incloses (segons itinerari).
- Habitacions dobles amb bany, tv, i calefacció.
- Guia local tot l´itinerari.
- Assistència del personal a Paris.
- Paquet de 8 excursions: Tour Eiffel (Trocadero) - Champs Elysées (Louis Vuiton) - Arc de Triomf - la Defense (Plaça de la Concordia) - Paris Il-luminat (visita nocturna Tour Eiffel) - Museo del Louvre (entrada inclosa) - Disney (tot el dia al parc) - Compres a Paris (La Fayette, Fauchon) - Notre Dame (Centre Pompidou).
- Assegurança d´assistència en viatge.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg