Xaloc Viatges

DUBAI 2018

LA CIUTAT DAURADA

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 ESPANYA- DUBAI
Sortida en vol directe amb destinació Dubai. Arribada i allotjament.

DIA 02 DUBAI- COSTA EST- DUBAI
Mitja pensió. Sortida cap el desert a través de l'oasi Al Daid Amasafi. En el camí ens aturarem per visitar un mercat local, el "mercat del divendres ", on gaudirem del colorit de les seves botigues i on trobar tot tipus de regals. Continuació per les muntanyes de Hajjar fins baixar a les aigües blaves del golf d'Oman des d' on divisarem la pintoresca població de Dibba. Dinar a un restaurant. Temps lliure per a gaudir de la platja. A la tarda sortida per la costa de Khorr Fakkan, passant per Fujairah, l'únic emirat a la costa est, i el fort Bitnah.

DIA 03 DUBAI
Mitja pensió. A la tarda, sortida cap el desert en vehicles 4x4. Gaudirem d'una visita a una granja de camells al mig del desert, així com d'un sopar tipus barbacoa amb show folklòric.

DIA 04 DUBAI- ABU DHABI- DUBAI
Pensió completa. Sortida cap a Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs Units. En el nostre recorregut veurem la famosa mesquita Sheikh Zayed, els palaus dels xeics i el d'Al Hussein, i ens aturarem davant del majestuós hotel Emirates Palace de marbre rosa per fotografiar-lo. Ens endinsarem a la ciutat detenint-nos en el seu mercat. Dinar en un restaurant. Retorn a Dubai. Sopar típic en un creuer pel Creek.

DIA 05 DUBAI- SHARJA- AJMAN- DUBAI
Esmorzar. Visita de la fascinant ciutat de Dubai. Començarem realitzant una panoràmica de l'hotel "Burj A l'Arab", símbol de la ciutat, continuant amb una parada a la mesquita de Jumeirah i el barri d'Bastakiya, una reproducció del antic barri amb les conegudes torres de vent. Després el Museu de Dubai, situat en el Fort Al Fahid, i creuarem el Creek amb el "Obri", taxi d'aigua, abans de visitar els mercats de les espècies i de l' or. Temps lliure per dinar (No inclòs). A la tarda sortida cap a Sharja on realitzarem la visita panoràmica de la Universitat, el mercat de l'Al Arsa, el més antic de tot el país, utilitzat per a la venda de les Perles del Golf Pèrsic, la mesquita de l'Emir Faisal. A Ajman visita del Fort i del seu museu d' art islàmic.

DIA 06 DUBAI- ESPANYA
Sortida en vol directe de tornada a Espanya. Arribada.

Destaquem

Dubai s´ha convertit en una destinació única e impressionant. Des de la tranquil-litat del desert fins l´alegre soroll del zoco, ofereix entre altres activitats visitar l´únic hotel de 7* del món, pujar a Ll' edifici més alt, anar de compres o recòrrer una de les tres illes artificials en forma de palmera, que puede ser vista des de l´Estació Espacial Internacional.

Descripció

Sortides des de Madrid i Barcelona els dissabtes.Sortides

Sortides des de Madrid i Barcelona els dissabtes, amb la companyia Emirates.

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble Adults des de 720€


El preu inclou

- Vol línea regular des de Madrid o Barcelona.
- Allotjament i esmorzar.
- 2 sopars (begudes no incloses).
- Asistència.
- Trasllats.
- Visites regulars amb guia castellà.
- Assegurança de viatge.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg