Xaloc Viatges

Gran Creuer Fluvial del Rhin 2017

8 dies/ 7 nits Gran Creuer Fluvial del Rhin 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 26 JULIOL MADRID o BARCELONA - DÜSSELDORF
Sortida en vol des de Madrid o Barcelona amb destinació Düsseldorf. Arribada i trasllat a port. Embarcament a les 18:00h. Tràmits d´entrada a la recepció del vaixell. Temps lliure per familiaritzar-se amb les cobertes i acomadar-se a les cabines. Allotjament. Sopar a bord.

DIA 27 JULIOL COLONIA - BONN - COBLENZA.
Pensió Completa a bord. Al matí visita a peu de Colonia, quarta ciutat més popular d´Alemanya i en la que destaca, d´entre d´altres coses, la seva important Catedral gòtica, en la que es guarden nombroses obres d´art i una arqueta amb les restes dels "Reis Mags". Tornada al vaixell. Sortida cap a Bonn . Sortida i visita a peu de la ciutat de Beethoven i antiga capital Federal d´Alemanya. Copa de benvinguda i presentació de la tripulació. Navegació a Coblenza. Allotjament a bord.

DIA 28 JULIOL COBLENZA - RÜDESHEIM.
Pensió Completa a bord. Sortida del vaixell a primera hora per la visita a peu de la ciutat de Coblenza, ciutat fundada pels romans, situada en la confluència dels rius Mosela i Rhin. A la seva església de S. Castor es va negociar per part dels descendents de Carlomagno el repartiment de l´Imperi. Va ser possessió del príncep-elector de Tréveris i un important centre econòmic del Rhin a l´Edat Mitjana. Existeixen nombroses esglésies destacant la de Nostra Senyora, en la que es barreja el romànic, el gòtic i el barroc. En el pati de l´Ajuntament, que és l´antic col-legi dels jesuites, es troba el símbol de la ciutat: el Chängelbrunnen. Navegació a Rüdesheim. Allotjament a bord.

DIA 29 JULIOL RÜDESHEIM - SPIRA.
Pensió Completa a bord. Al matí visita a peu de Rüdesheim, que deu la seva fama en el món al cultiu de la vinya. Compta amb un museu d´instruments Musicals i la famosa Drosselgasse, a on es donen cita turistes i vilatans per tastar el bon vi de la regió. Sobre la ciutat i prop de Niederworld es troba el famós monument de Germania, que commemora la unificació alemanya sota l´emperador Guillem I. Tornada al vaixell. Navegació a Spira. Allotjament a bord.

DIA 30 JULIOL SPIRA - MAGUNCIA.
Pensió Completa a bord. Possibilitat de realitzar l´excursió opcional en autobús a Heidelberg sobre el riu Neckar (afluent), visita d´aquesta ciutat caracteritzada pel seu ambient universitari, el seu Castell semiderruit, el seu romàntic pont de pedra i el seu ambient animat dels seus carrers de vianants. L´autobús torna directament a Maguncia. Allotjament a bord.

DIA 31 JULIOL MAGUNCIA - LINZ.
Pensió Completa a bord. Visita a peu de la ciutat de Maguncia, capital de l´estat de Renania - Palatinado, seu bisbal i pàtria de Gutenberg. A la seva Catedral, una de les "Tres Perles del Rhin" d´estil romànic, es van coronar als segles XI i XII set emperadors i el seu arquebisbe va ser Canceller del Sacro Imperi. A més hi ha que destacar el Palau Bisbal i l´Església de Sant Esteve. Tornada al vaixell i continuació de la navegació a Linz. Gaudirem del paisatge de la vall del Loreley, amb els seus castells a les dues riberes del Rhin, fins la nostra arribada a Linz. Allotjament a bord.

DIA 01 AGOST LINZ - COLONIA.
Pensió Completa a bord. Al matí visita a peu d´aquesta típica ciutat medieval alemanya amb encant, a la que que s´accedeix per la porta de les restes de la seva muralla. Tornada al vaixell, per continuar cap a Colonia. Allotjament a bord.

DIA 02 AGOST COLONIA - DÜSSELLDORF - MADRID o BARCELONA
Esmorzar a bord. Desprès de l´esmorzar desembarcament i sortida acompanyats pels nostres guies cap a Colonia en autobús. Arribada a Düsseldorf coneguda per alguns com "la petita Paris", el Tokio del Rhin o simplement "la capital de la moda". Situada a tant sols 40 kms. de Colonia, la seva rica història i arquitctura moderna fan de Düsseldorf una de les capitals més atractives d´Alemanya. Farem una panoràmica a on veurem l´antic port i recorrerem el carrer Kö, a on es troben les grans firmes de moda. Un cop al centre farem una visita a peu per un dels cascs històrics amb més tradició de tota Alemanya. Visitarem l´església de Sant Lamberto, Sant Andreas, el seu ajuntament del s. XVI i el monument a Jan Wellem, sense oblidar-nos de passejar pel bar més llarg del món, el carrer Bolker, a on tindrà la possibilitat de prendre´s un refrescant ·Altes" en el seu temps lliure. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport i sortida en vol de tornada a Madrid o Barcelona. Arribada, fi del viatge i dels nostres serveis.


Destaquem

No desaprofiteu l´ocasió de viure en primera persona d´un magnífic creuer fluvial de 8 dies/ 7 nits pel Rhin visitant Colonia, Bonn, Coblenza, Rüdesheim, Spira, Maguncia, Linza i Düsseldorf amb totes les comoditats i el luxe a bord del "M.S. Amadeus Silver I 5***** Gran Luxe. Combinació perfecte per tots aquells que voleu tant visitar com gaudir de les instal-lacions del vaixell.

Descripció

Sortida Gran Creuer fluvial del Rhin, 26 de Juliol del 2017, des de Madrid i Barcelona

Sortides

Sortida des de MADRID i BARCELONA, 26 de Juliol del 2017

Preus

Coberta Superior A (Mozart):
Preu per persona en base a Cabina Doble Adult: 2.210,00€

Coberta Intermèdia B (Strauss):
Preu per persona en base a Cabina Doble Adult: 2.135,00€

Coberta Principal C (Haydn):
Preu per persona en base a Cabina Doble Adult: 2.060,00€

** Suplements sortides 04 i 11-06-17: 150,00€
El preu inclou

- Vol Madrid o Barcelona - Düsseldorf - Madrid o Barcelona.
- 7 nits de creuer en el vaixell "M.S. Amadeus Silver I" 5**** Gran Luxe, en base a cabina Doble exterior climatitzada amb dutxa i WC, en la cobertaa escollida, en règim de Pensió Completa a bord (primer servei sopar; últim servei esmorzar) sistema buffet excepte algun sopar servit.
- Trasllats aeroport - port - aeroport.
- Cocktail de benvinguda.
- Cafè o te servits desprès de dinars i sopars.
- Visites a peu d´Amsterdam, Rotterdam, Amberes, Gante, Milddelburg i Brussel-les (o viceversa).
- Programa musical diari en el bar amb pianista
- Tots els serveis de guies, animadors i a cmpanyants en castellà.
- Assegurança de viatge.
- Taxes de port: 50,00€ i d´aeroport: 120,00€ (a reconfirmar)

NO INCLOU:

- Paquet de begudes als dinars i sopars: 160,00€.
- Excursions opcionals.
- Propines (s´aconsella de 5,00€ a 7,00€ per persona/ dia)
- Assegurança Exclusiva A.A. de despeses de cancel-lació i d´altres (a contractar al reservar) des de: 58,00€
- Excursions opcionals:
Heidelberg (amb picnic): 55,00€
Heidelberg (amb dinar a restaurant + 1 beguda inclosa): 75,00€

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg