Xaloc Viatges

Creuer Fluvial Països Baixos 2017

8 dies/ 7 nits Creuer Fluvial Països Baixos 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 MADRID o BARCELONA - BRUSSEL-LES
Sortida en vol des de Madrid o Barcelona amb destinació Brussel-les. Arribada i trasllat a port. Embarcament a les 18:00h aproximadament al vaixell "M.S. Switzerand II". Temps lliure. Allotjament. Sopar a bord.

DIA 02 BRUSSEL-LES.
Pensió Completa a bord. Visita panoràmica en bus i a peu de la capital de Bèlgica, una ciutat en la que es combinen multitut d´elements culturals e històrics. Temps lliure. Per la tarda possibilitat de realitzar opcionalment la visita a Malinas i Lovaina per completar les ciutats de l´art a Bèlgica. Presentació de la tripulació i copa de benvinguda. Naveguem direcció a Amberes gaudint del sopar salvant les primeres rescloses. Allotjament a bord.

DIA 03 AMBERES.
Pensió Completa a bord. Ens trobem al centre de la ciutat d´Amberes, sobre l´Escalda. Aquest port va ser el més importrant del món al s. XV i a on van succeir els conflictes religiosos que van separar Europa. Important centre mundial de la indústria del diamant, capital de la moda i bressol dels grans mestres del barroc, entre els que destaca Rubens. Visita a peu de la ciutat. Tarda lliure. Allotjament a bord. Navegació nocturna.

DIA 4 GANTE (BRUIXES) - MIDDELBURG.
Pensió Completa a bord. Arribada aviat a Gante. Matí lliure. Possibilitat d´una excursió opcional en autobús a Bruixes per realitzar una visita completa a peu de la ciutat Patrimoni de la Humanitat. Per la tarda visita a peu de Gante (amb trasllat amb autobús al centre inclòs), la capital de Flandes Oriental, bressol de l´emperador Carles V, famosos per les seves suculentes cerveses. Al finalitzar la visita ens traslladarem en autobús a Terneuzen, a on ens espera el vaixell, per continuar fins Middelburg. Allotjament a bord.

DIA 05 MIDDELBURG - ROTTERDAM.
Pensió Completa a bord. Al matí visita a peu de Middelburg, una de les ciutats amb més història i millor conservada d´Holanda, responsable del comerç de la companyia de les Índies Orientals, capital de l´Estat de Zelanda, situada en un dels estuaris del Mar del Nord. Per la tarda podrem gaudir d´una fabulosa navegació amb xerrades i activitats a bord fins Rotterdam, a on es troba un dels ports més importants d´Europa. Aquesta ciutat holandesa es també coneguda per la seva arquitectura moderna en la que destaquen les famoses Cases Cúbiques. Vista panoràmica des del vaixell. Per la nit passeig a peu fins les Cases Cúbiques. Tornada al vaixell. Allotjament a bord.

DIA 06 ROTTERDAM - AMSTERDAM.
Pensió Completa a bord. Sortida a primera hora del matí. Possibilitat de realitzar opcionalment, en lloc de navegar, una excursió a Delft i La Haya, conectant amb el vaixell per dinar. Per la tarda visita a peu de la ciutat d´Amsterdam, també coneguda com la Venècia del Nord pels seus centenars de ponts que tenen els seus canals i les mansions que encara resten a la ciutat. Temps lliure. Desprès de sopar, tindrem la possibilitat de realitzar l´excursió d´Amsterdam pels canals i el Barri Vermell. Allotjament a bord.

DIA 07 AMSTERDAM.
Pensió Completa a bord. Dia lliure. Possibilitat de realitzar opcionalment la visita del Gran Tour del Nord (descobrir l´autèntica Holanda entre pobles pintorescos de pescadors, molins, formatgges, polders i la gran obra d´enginyeria europea). Sopar de gala. Allotjament a bord.

DIA 08 AMSTERDAM - MADRID o BARCELONA
Esmorzar a bord. Desembarcament cap a les 09:00 h del matí aproximadament al port fluvial, situat a prop de l´Estació central. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport i sortida en vol de tornada a Madrid o Barcelona. Arribada, fi del viatge i dels nostres serveis.

ITINERARIS:

* Versió "A" -> AMSTERDAM - BRUSSEL-LES (11 i 25-06-17)
* Versió "B" -> BRUSSEL-LES - AMSTERDAM (04 i 18-06-17)


Destaquem

El vaixell "MS Switzerland II" ens portarà navegant pels rius Maas i Escalda a través de diferents canals, des del cor de les ciutats d´Amsterdam, Rotterdam (Holanda) i Middelburg (Zelanda) als Països Baixos fins a Gantes, Amberes (Flandes) i Brussel-les a Bèlgica gaudint al màxim del seu patrimoni monumental e històric, i del seu ambient festiu.

Descripció

Sortida creuer fluvial Països Baixos, 4, 11, 18 i 25 de Juny del 2017, des de Madrid i Barcelona

Sortides

Sortida des de MADRID i BARCELONA, 04, 11, 18 i 25 de Juny del 2017

Preus

Cabina B2 (Coberta Principal):
Preu per persona en base a Cabina Doble Adult: 1.288,00€

Cabina B1 (Coberta Principal):
Preu per persona en base a Cabina Doble Adult: 1.388,00€

Cabina A (Coberta Superior):
Preu per persona en base a Cabina Doble Adult: 1.538,00€

** Suplements sortides 04 i 11-06-17: 150,00€
El preu inclou

- Vol Madrid o Barcelona - Brussel-les/ Amsterdam - Madrid o Barcelona (o viceversa).
- 7 nits de creuer en el vaixell "M.S. Switzerland II" 4**** (o similar), en base a cabina Doble en la categoria escollida, en règim de Pensió Completa a bord.
- Trasllats aeroport - port - aeroport.
- Visites a peu d´Amsterdam, Rotterdam, Amberes, Gante, Milddelburg i Brussel-les (o viceversa).
- Programa diari d´animació.
- Tots els serveis de guies, animadors ia cmpanyants en castellà.
- Assegurança de viatge.
- Taxes de port: 48,00€ i d´aeroport: 140,00€ (a reconfirmar)

NO INCLOU:

- Begudes.
- Propines.
- Assegurança Exclusiva AXA de despespeses de cancel-lació i d´altres (a contractar al reservar) des de: 29.00€

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg