Xaloc Viatges

Xina 2017

14 dies/ 12 nits Xina espectacular 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 BARCELONA o MADRID - PEKIN
Sortida en vol de línea regular amb destinació Pekin. Nit a bord.

DIA 02 PEKIN
Arribada i trasllat a l´hotel. Dia lliure. Allotjament

DIA 03 PEKIN
Esmorzar. Visita panoràmica de Pekin incloent el Palau Imperial, conegut com la Ciutat Prohibida, la Plaça de Tian An Men, la major plaça del món i cor de la ciutat, i el Palau d´Estiu, amb els seus Jardins Imperials d´estil clàssic xinès. A continuació visita a un taller de perles d´aigua dolça. Dinar típic degustant el famòs ànec lacat de Beijing. Per la nit, assistència a un espectacle d´acrobàcies. Allotjament.

DIA 04 PEKIN
Esmorzar. Al matí visita al Temple del Cel a on els emperadors rendien homenatge als deus per tindre bones collites i visita a un gran magatzem de seda. Dinar. Per la tarda, visita a la Gran Muralla (Pas Juyongguan), per gaudir d´aquesta espectacular i grandiosa obra arquitectònica, una de les 7 meravelles del món. De tornada a la ciutat, parada al Parc Olímpic per prendre fotos als estadis principals de les Olimpíades 2008 (sense entrar en ells) com el Niu (estadi principal dels Jocs Olímpics) i el Cub d´Aigua (estadi de natació).

DIA 05 PEKIN - SHANGHAI
Esmorzar. A l´hora indicada trasllat a l´estació de tren per agafar el tren d´alta velocitat amb destí Xian (aprox. 6 h), famosa per haver sigut el punt de partida de la mítica ruta de la Seda. Arribada, trasllat a l´hotel i allotjament.

DIA 06 XIAN
Esmorzar. Al matí visita al famòs Museu de Guerrers i Corcers a on s´exponen més de 6.000 figures a tamany natural que representen un gran exèrcit de guerrers, corcers i carros de guerra que custodiaven la tomba de l´emperador Qin. Dinar. Per la tarda visita a la Pagoda de l´Oca Salvatge, Museu de Xian i el Barri Musulmà. Si el temps ho permet es visitarà un taller de jade. Per la nit, possibilitat d´assistir opcionalment a un Show Cultural de la Dinastia Tang. Allotjament.

DIA 07 XIAN - GUILIN
Esmorzar. Trasllat a l´aeroport i sortida en vol regular amb destií Guilin, ciutat famosa pels seus bells paisatges. Arribada i trasllat a l´hotel. Allotjament.

DIA 08 GUILIN - YANGSHUO - GUILIN
Esmorzar. Sortida cap el port per començar amb un creuer pel riu Li Jiang, gaudint dels bells paisatges de les seves ribes. Dinar a bord. Desembarcament a Yangshuo i visita d´aquest poblet antic amb els seus mercats a l´aire lliure. Per la tarda, tornada per carretera a Guilin. Allotjament.

DIA 09 GUILIN - HANGZHOU
Esmorzar. Trasllat a l´aeroport i sortida en vol regular amb destí Hangzhou. Arribada i trasllat a l´hotel. Allotjament.

DIA 10 HANGZHOU
Allotjament. Passeig en vaixell pel bonic Llac Oest, desprès visita al Temple de Les Ànimes Amagades, Port de les Flors i Camp de Te Mei Jia Wu amb Dinar. Allotjament.

DIA 11 HANZHOU - SUZHOU
Esmorzar. Trasllat a l´estació i sortida en tren d´alta velocitat a Suzhou (1,5 h), coneguda com la Venècia de l´Orient. Arribada i visita al Jardí del Pescador d´estil de l´època Ming, el jardí de les One Blavees de la dinastia Song i el carrer Guanqian. Dinar. Allotjament a l´hotel.

DIA 12 SUZHOU - SHANGHAI
Esmorzar. Trasllat a l´estació i sortida en tren d´alta velocitat amb destí Shanghai (30 minuts) que, amb més de 15 milions d´habitants, és la metropolis més internacional del país. Arribada i trasllat a l´hotel. Per la tarda - nit, opcionalment possibilitat de realitzar un creuer pel Riu Huangpu. Allotjament.

DIA 13 SHANGHAI
Esmorzar. Visita del Jardí Yuyuan, Barri Antic, Malecón, Casa del Te Xinès o fàbrica de Caixmir. Tarda lliure per gaudir de la ciutat i recòrrer les seves famoses botigues. Els hi recomanem gaudir de les vistes nocturnes de la ciutat. Opcionalment, ascens a la Torre Jinmao (88 pisos) o A la Torre World Financial Centre (101 pisos). Allotjament.

DIA 14 SHANGHAI - BARCELONA o MADRID
Esmorzar. A l´hora indicada trasllat a l´aeroport. Vol regular a Espanya. Arribada. Fi del viatge i dels nostres serveis.

Destaquem

El llunyà orient és un lloc màgic i peculiar. Pekín i Shanghai són ciutats de contrastos en la que els moderns gratacels s´aixequen majestuosos al costat de les petites cases tradicionals. Estan envoltades en mites i llegendes que deixen un passat marcat per emperadors de descendència divina i luxosos palaus de conte.

Descripció

Sortides Xina espectacular, del 02 d´Abril del 2017 al 21 de Març del 2018, des de Barcelona i Madrid

Sortides

Sortides des de BARCELONA i MADRID, del 02 d´Abril del 2017 al 21 de Març del 2018, , amb "Turkish Airlines"

Preus

Del 02-04 al 28-05-17
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.633,00€

Del 29-05 al 20-08-17 y del 13-11-17 al 21-03-18
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.574,00€

Del 21-08 al 12-11-17
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.680,00€

** Sortides diumenge i dimecres. Grup 6 persones **

El preu inclou

- Vol regular des de Barcelona o Madrid/ Pekin/ Shanghai/ Barcelona o Madrid, en classe turista, amb "Turkish Airlines".
- Vols domèstics Xian/ Guilin/ Hangzhou.
- 12 nits d´estada als hotels previstos o similars (3 nits a Pekin + 2 nits a Xian + 2 nits a Guilin + 2 nits a Hangzhou + 1 nit a Suzhou + 2 nits a Shanghai, en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- 6 dinars (inclòs 1 dinar especial d´ànec lacat a Pekin).
- Trasllats aeroport - hotel - aeroport.
- Trens d´alta velocitat Pekin/ Xian i Hangzhou/ Suzhou/ Shanghai en segona classe.
- Visites descrites a l´itinerari com incloses.
- Guies locals de parla hispana.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 435,00€ (a reconfirmar)

HOTELS PREVISTOS o SIMILARS:

Pekin -> Great Wall Sheraton 5*
Xian -> Titan Times 5*
Guilin -> Grand Link 5*
Hangzhou -> Zhejiang Inernational 5*
Suzhou -> Nanlin 4* Sup.
Shanghai -> Jin Jiang Tower 5*

NOTES:

- Sortides del 02-04-17 al 21-03-18. Diumenges i dimecres (14 dies/ 12 nits). Sortides dissabtes i dimarts (15 dies/ 13 nits). Garantit mínim 2 persones.

- Suplement vol en classe turista Pekin/ Xian: 175,00€
Aquest itinerari correspon a sortides en diumenge i dimecres. Les sortides en dissabte i dimarts inclouen 1 nit més a Pekin al començament del viatge i opció d´afegir tour de mig dia al zoo de Pekin per veure l´ós panda (es reconfirmarà el dia de la visita a la seva arribada al país).

- Suplement trasllats nocturns a Pekin per vols amb arribada desprès de les 22 h.: 55€ persona (mín 2 pax). I en vols de tornada de Shanghai a Espanya amb sortida abans de les 9 h.: 80€ persona (mín. 2 pax). Suplement per persona sortides dissabtes i dimarts (inclou 1 nit extra a Pekin): 80€ persona. Suplement per persona sortides dissabtesi dimarts (1 nit extra a Pekin + Tour ós panda): 170€ en doble. Nit extra a Shanghai: 80€ persona.

NO INCLOU:

- Visat obligatori: 150,00€
Es tramita a Espanya amb 21 dies hàbils d´anticipació, necessari passaport en regla amb validesa de 6 mesos.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg