Xaloc Viatges

Nova York 2017

7 dies/ 5 nits, Nova York Multicolor 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 ESPANYA - NOVA YORK
Sortida en vol de línea regular amb destinació Nova York. Arribada i trasllat a l´hotel. Allotjament.

DIA 02 NOVA YORK.
Esmorzar. Visita de l´Alt i Baix Manhattan. En ruta passejarem pel Lincoln Center, l´edifici Dakota i "Strawberry Fields". Breu parada a Central Park per veure la placa en Homenatge a John Lennon i continuació cap a Harlem. Seguirem per la 5a. Avinguda a on es troben els museus Metropolitano, Frick i Guggenheim. Passarem davant de la catedral de St. Patrick´s i continuarem cap el Rockefeller Center. Farem una breu aturada a la plaça Madison per tenir una vista panoràmica del Flatiron Building i l´Empire State. Continuació cap el Baix Manhattan passant per Grenwich Village, el Soho, Chinatown, la petita Itàlia, Wall Street, la zona zero i Battery Park, des d´on podrem admirar l´Estàtua de la Llibertat. Resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 03 NOVA YORK.
Esmorzar continental. Sortida cap a Nova Jersey per admirar l´skyline des del mirador del Boulevard East per endinsar-nos desprès al famòs Bronx a on ens espera l´estat de baseball dels Yankees, la famosa comissaria de la pel.lícula Distrito Apache o els seus artístics graffiti que ens serviran per conèixer més els secrets d´aquest barri.
Continuació cap el barri de Queens a on els veïnats residencials com Whitestone, Astoria o Forrest Hill hi viu la comunitat ètnica més diversa dels E.E.U.U. Destaquem l´estadi dels Mets, el Flushing Meadows Park i la maqueta més gran del món ubicada al Museu de Queens. Continuem cap a Brooklyn, el barri de moda a Nova York per la seva juvenil e innovadora vida artística i cultural. Passarem per Williamsburg, centre de la comunitat jueva ortodoxa de Nova York. Tornada a Manhattan creuant el pont Manhattan. Els clients hauran tornar per el seu compte a l´hotel. Allotjament.

DIA NOVA YORK.
Esmorzar continental. Dia lliure per poder gaudir al seu aire de "La Gran Poma". Allotjament.

DIA 05 NOVA YORK.
Esmorzar continental. Dia lliure per continuar visitant aquesta bella ciutat. A l´hora convinguda, farem un tour nocturn per Manhattan a on destaquem East Village, Brooklyn Heights (a on viu la comunitat jueva Hasídica) i un creuer de la Badia d´uns 30 minuts aproximadament amb excel-lents vistes panoràmiques de Manhattan. Continuació cap a l´Empire State Building, a on podrem apreciar la majestuosa vista de la ciutat i dels seus voltants des de l´observatori al pis 86. Tornada a l´hotel per compte dels passatgers. Allotjament.

DIA 06 NOVA YORK.
Esmorzar continental. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport per sortir en vol de tornada. Nit a bord.

DIA NOVA YORK - ESPANYA
Arribada, fi del viatge i dels nostres serveis.

Destaquem

New York és una ciutat per viure i gaudir de l´ambient. Visites imprescindibles: 5a. Avinguda, Empire State, Times Square, Central Park, World Trade Center, Wall Street, l´estàtua de la Llibertat, l´edifici Chrysler, l´estació Grand Central, etc. Si us agraden els museus, els tres més famosos són: el Moma, el Metropolitan Museum i el Guggenheim.

Descripció

Sortides Dijous, a New York, Juny: 08, 15, 22, 29 - Juliol: 06, 13, 20, 27 - Agost: 03, 10, 17, 24, 31 i Setembre: 07 del 2017, des de Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Palma de Mallorca i València

Sortides

Sortida des de BARCELONA, BILBAO, MADRID, MÀLAGA, PALMA DE MALLORCA i VALÈNCIA, Juny: 08, 15, 22, 29 - Juliol: 06, 13, 20, 27 - Agost: 03, 10, 17, 24, 31 i Setembre: 07 del 2017, amb "Lufthansa" i "United Airlines"

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.831,00€

El preu inclou

- Vol línea regular des de Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Palma de Mallorca i València, amb "Lufthansa" i "United Airlines", en classe "k".
- 5 nits d´estada a l´Hotel Le Parker Meridien (Luxe moderat), en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- Trasllats aeroport - hotel - aeroport.
- Visites segons itinerari.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 352,00€ (a reconfirmar)

NO INCLOU:

- Suplement tarifa aèria:
Del 06 al 16-04 i del 25-06 al 24-08-17: 320,00€
Del 14 al 24-06 i del 25-08 al 09-09-17: 36,00€
- Assegurança de despeses de cancel-lació: 55,00€
- Suplement assegurança Plus: 24,00€

NOTES:

** Mínim de participants: 2 persones
** En cas de realitzar nits adicionals, el trasllat a l´aeroport serà sense assistència de guia.


Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg