Xaloc Viatges

Marrakech 2017

8 dies/ 7 nits Marrakech Capitals Imperials 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 MADRID o BARCELONA - MARRAKECH
Presentació al´aeroport 2h abans de la sortida de l´avió. Facturació i embarcament. Sortida en vol amb destí Marrakech. Arribada i recollida de l´equipatge. Assistència per part dels nostres representants que en trasladaran en autocars privats a l´hotel. Allotjament.

DIA 02 MARRAKECH - FEZ (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO).
Esmorzar. . Sortida cap a Fez passant pels pobles berbers d´Immouzer Kandar e Ifrane. Gaudirem d´un moment de relaxació a Beni Mellal, un dels centres agrícoles de Marrakech. Arribarem a Fez per la tarda. Allotjament.

DIA 03 FEZ - MEKNES (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO)
Esmorzar. Dedicarem tot el día a visitar la capital espiritual de Marrakech. Visitarem la medina medieval amb el seu Attarine, la font Nejjarine i la mesquita Karaouine (des de l´exterior). Per la tarda visitarem Fez el-Jdid, la zona nova, famosa per el barri jueu. També realitzarem una visita panoràmica del Palau Reial. Sortida cap a Meknes, que va ser capital imperial del sultà Mulay Ismaíl, ciutat famosa per els seus 40 quilòmetres de muralles. Visitarem la porta Bab Mansour, una de les més grans de Marrakech i d´Àfrica del Nord i les Cavallerisses Reials. Continuarem cap a la ciutat santa de Mulay Idrís. Per la tarda els hi mostrarem les tècniques tradicionals de teixit i els hi descobrirem els secrets de la fabricació d´estores marroquins en una fàbrica local. Trasllat a l´hotel a Meknes. Allotjament.

DIA 04 MEKNES - RABAT (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO)- CASABLANCA
Esmorzar i sortida per visitar les impressionants ruïnes de la ciutat romana de Volubilis. Continuarem cap a Rabat, la capital administrativa, a on visitarem el Palau Reial (Mechouar), els jardins i La Kasbah dels Oudayas, el Mausoleo
de Mohamed V i la Torre Hassan. Continuaremo cap a Casablanca a on ens allotjarem.

DIA 05 CASABLANCA - MARRAKECH
Esmorzar molt d´hora i continuació cap a les "Terres Altes" malgaixos entre un paisatge d´arrossars a terrasses, recorrent la famosa carretera RN7. Dinar lliure (no inclòs) a la ciutat del Foie-gras, Behenjy, a on podrem tastar diverses varietats d´aquest exquisit menjar. Continuació cap a Ambatolampy per conèixer la curiosa fabricació artesanal d´olles d´alumini. Per la tarda arribada a la ciutat colonial d´Antsirabe e insta-lació a l´hotel ROYAL PALACE 3*/ COULEUR CAFÉ 2*SUP.

DIA 06 MARRAKECH
Esmorzar. Dedicarem tot el dia a visitar Marrakech, la segona ciutat imperial més antiga, coneguda com la "perla del sud". El tour inclou els històrics jardins de la Menara, les Tombes Saadies, el Palau de la Badia i la Koutoubia. Marrakech és famosa pel seu or i productes de cuir. En el transcurs del tour, tindran l´oportunitat de realitzar algunes compres al llarg de la visita que farem a una joieria i a una pelleteria. Per la tarda visitarem els socs i els barris dels artesans, a on podran apreciar una gran varietat de treballs artesanals. També visitarem la famosa plaça Djemaa el Fna, a on gaudirem del seu mogut discòrrer de gent i el seu incomparable encant. Allotjament.

DIA 07 MARRAKECH
Esmorzar. Dia lliure per que explorin la ciutat i continuin descobrint la infinitat d´agradables sensacions que desprèn l´atmosfera de Marrakech. Els hi oferim la possibilitat de participar en diverses excursions. Allotjament.

DIA 08 MARRAKECH - MADRID o BARCELONA
Esmorzar. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport i sortida en vol de tornada a Madrid o Barcelona. Arribada i fi del viatge.

Destaquem

Marrakech és una ciutat única i completament diferent a la resta. Fer turisme a Marrakech és una nova i fascinant experiència sensorial: color, sabor i olor. Ofereix als seus visitants tant visites culturals com diversió. També es poden fer excursions a llocs propers com Essaouira, Ouarzazate, les Cascades d´Ouzoud i la Vall d´Ourika.

Descripció

Sortides circuits Marrakech, 04 i 11 Maig i 05 d´Octubre del 2017, des de Madrid i Barcelona

Ida: Madrid - Marrakech 21:30 - 22:55
Vuelta: Marrakech - Madrid 17:50 - 20:55

Ida: Barcelona - Marrakech 21:10 - 22:55
Vuelta: Marrakech - Barcelona 23:40 - 02:55+1


Sortides

Sortides des de MADRID i BARCELONA, 04 i 11 Maig i 05 d´Octubre del 2017, amb "Ryanair" (Madrid) i "Vueling" (Barcelona)

Preus

Categoria 4*

Marrakech -> Hotel Rawabi Marrakech
Fez -> Hotel Menzeh Fez
Meknes -> Hotel Zaki Meknes
Casablanca -> Hotel Business Casablanca

Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 549,00€

El preu inclou

- Vol directe des de Madrid amb "Ryanair" i des Barcelona amb "Vueling". Inclou 1 maleta fins a 20 kgs.
- 7 nits d´estada en hotels de 4* previstos o similars (4 nits a Marrakech + 1 nit a Casablanca + 1 nit a Fez + 1 nit a Meknes), en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- Trasllats.
- Guia de parla hispana acompanyant al llarg de tot el viatge.
- Documentació electrònica.
- Assegurança de viatge bàsica.
- Taxes d´aeroport.

NO INCLOU:

- Suplement opcional Pensió Completa (7 sopars buffet + 5 dinars): 149,00€

- Assegurança ampliació cobertures o despeses de cancel-lació (fins un màxim de 1500,00€): 35,00€

- Propines.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg