Xaloc Viatges

Vietnam i Temples d´Angkor 2017

14 dies/ 12 nits Vietnam i Temples d´Angkor 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 BARCELONA - HANOI Sortida en vol de línea regular amb destí Hanoi, via Estambul. Nit a bord.

DIA 02 HANOI
Arribada a Hanoi, capital de Vietnam i la segona ciutat més gran del país. Trasllat a l´hotel. Temps lliure. Allotjament.

DIA 03 HANOI
Esmorzar e inici de la visita a la ciutat de Hanoi, a on podrem contemplar arquitectura colonial francesa, plàcids llacs i temples orientals. El tour inclou la Casa de Ho Chi Minh i el Mausoleu (vista exterior), la pagoda del Pilar únic, les pagodes Tran Quoc i Quan Thanh i el Temple de la Literatura. Desprès del dinar, visita al temple Ngoc Son. A continuació, passejada a peu pel típic barri antic, anomenat també el barri dels 36 gremis i assistència aun espectacle de titelles sobre l´aigua. Tornada a l´hotel. Allotjament.

DIA 04 HANOI - HALONG BAY
Esmorzar i sortida, travessant les fèrtils terres el Delat del riu Vermell, fins la Badia de Halong, a la costa nord de Vietnam davant d´un dels ports més importants del país. Embarcament per realitzar un recorregut en un tradicional jonc a través d´algunes de les més de 3000 illes que fan d´aquesta badia una de les meravelles del món. Dinar, sopar i nit a bord.

DIA 05 HALONG BAY - HOI AN (HANOI - DANANG)
Esmorzar-brunch i navegació cap a Halong, Desembarcament i sortida per carretera cap a Hanoi. Trasllat a l´aeroport per sortir en vol destí Danang. Arribada i trasllat per carretera a Hoi An. Sopar i allotjament.

DIA 06 HOI AN
Esmozar. Visita d´aquesta ciutat, el port comercial més gran al llarg dels segles XVII i XVIII. S´inclou l´antiga ciutat, el magnífic pont cobert d´estil japonès de més de 400 anys i el seu colorit mercat. Dinar. Tornada a l´hotel i tarda lliure. Allotjament.

DIA 07 HOI AN - HUE
Esmorzar. A l´hora convinguda, sortida per carretera cap a Hue, a través del pas Hai Van (port dels núvols) i la platja de Lang Co. Arribada i visita de la ciutat Imperial, el mercat Dong Ba i passejada en ciclo per la ciutat antiga fins el llac Tinh Tam. Trasllat a l´hotel. Sopar i allotjament.

DIA 08 HUE
Esmorzar. Al matí, mini.creuer pel riu dels Perfuns, visitant en el trajecte la pagoda Thien Mu. Ta,bé s´inclou la tomba de l´antic emperador Minh Mang, ubicada en un tranquil paratge de jardins i estanys. Dinar i visita als mausuleus dels emperadors Tuc Duc i Khai Dinh. Allotjament.

DIA 09 HUE - HO CHI MINN
Esmorzra. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport de Phu Bai per sortir en vol amb destí Ho Chi Minh, l´antiga Saigon. Arribada e inici de les visites amb els túnels Cuchi, una red de túnels construïda per els soldats del Viet Cong. Dinar i recorregut panoràmic a peu (nomès exterior) pel centre de la ciutat per descobrir la catedral de Notre Dame, l´antic edifici de Correus de Saigon, finalitzant amb la visita de la pagoda Thien Hau añ barri de Cholom i el mercvat de Binh Tay. Allotjament.

DIA 10 HO CHI MINH (DELTA DEL RIU MEKONG)
Esmorzar. Sortida cap a My Tho, a on agafarem un vaixell fins l´illa Ben Tree. A meitta del camí, pararem per veure les famílies locals fent paper d´arròs de coco. Passejada de nou en barca per descobrir els estrets canals coberts per palmeres. Dinar en un restaurant local i tornada a Ho Chi Minh. Resta del temps lliure. Allotjament.

DIA 11 HO CHI MINH - SIEM REAP (ANGKOR)
Esmorzar. Trasllat a l´aeroport per sortir en vol cap a Siem Reap (Cambodja), punt de partida per visitar els temples d´Angkor. Trasllat a l´hotel i dinar. Viista al Museu Nacional d´Angkor i als tallers "Artisans" d´Angkor. Tornada a l´hotel. Allotjament.

DIA 12 SIEM REAP (ANGKOR)
Esmorzar. Visita al conjunt arqueològic "Angkor Thom" que inclou els temples de Bayon. Baphuon, la Terrassa dels Elefants, la Terrassa del Rei leprós i el ta Prohm. Dinar. Per la tarda, visita en tuk-tuk al temple més famós, Angkor Wat, gran peça arquitectònica construïda al segle XII, que ocupa un ària de 210 hectàrees. Abans de tornar a l´hotel realitzarem una relaxant passejada en gondola per gaudir de la posta de sol al fossat d´Angkor Thorm. Allotjament.

DIA 13 SIEM REAP . MADRID ó BARCELONA
Esmorzar. Pel matí, (segons eñ nivell del llac) pasejad en vaixell pel llac Tonle Sap i viista del poble flotant de Chong Kneah. Dinar i trasllat a l´aeroport per sortir en vol de tornada, via Bangkok i estmabul. Nit a bord.

DIA 14 MADRID o BARCELONA
Arribada i fi del viatge.

Destaquem

Si viatjeu a Vietnam no deixeu de visitar l´espectacular badia de Halong declarada Patrimoni de la Humanitat, viviu l´experiència de navegar pel Delta del Mekong, gaudiu de la gastronomia vietnamita a Ho Chi Minh, passegeu per els pintorescos carrers de les ciutats de Hoi An i Hue, sentiu la veritable hospitalitat i amabilitat de la seva gent.

Descripció

Sortides Vietnam i Temples d´Angkor 01, 06 i 13 d´Agost del 2017, des de Madrid i Barcelona

Sortides

Sortides des de MADRID i BARCELONA, 01, 06 i 13 d´Agost del 2017, amb "Turkish Airlines"

Preus

Categoria Primera:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.647,00€

Categoria Superior:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.999,00€

El preu inclou

- Vol línea regular des de Madrid o Barcelona, en classe turista, amb "Turkish Airlines".
- Vols domèstics.
- 11 nits d´estada als hotels previstos o similiars, en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- 10 dinars (begudes no incloses).
- 2 sopars (begudes no incloses).
- Jonc per la badia de Halong amb guia de parla hispana al llarg del creuer.
- Visita las túnels de Cu Chi.
- Passeig en rickshaw a Hue i en tuk tuk a Siem Reap.
- Trasllats i visites segons itinerari amb guies locals de parla hispana, incloent al llarg del creuer per la Badia Halong
- Entrades per les visites esmentades.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 499,00€ (a reconfirmar)

HOTELS PREVISTOS o SIMILARS:

Categoria Primera:
Hanoi -> The Ann (Primera)
Haling Bay -> Junco Syrena
Hoi An -> Hoi An Silk boutique (Primera moderat)
Hue -> Alba (Primera)
Ho Chi Minh -> Northern (Primera)
Siem Reap -> Tara Angkor (Primera)

Categoria Superior:
Hanoi -> Meliá Hanoi (Primera Superior)
Halong Bay -> Junco Syrena
Hoi An -> Sunrise Hoi An (Primera Superior)
Hue - Indochine Palace (Primera Superior9
Ho Chi Minh -> Le Meridien Saigon (Luxe moderat)
Siem Reap -> Victoria Angkor (Primera Superior)


NOTES:

- Mínim de participants: 10 persones.
- Vols domèstics subjectes a disponibilitat. Informarem si hi ha algun suplement al moment de realitzar la reserva.
- El vol Siem Reap-Bangkok del dia 13 de viatge no va conexionat amb "Turkish Airlines", per lo que habrà qie que recollir i tornar a facturar l´equipatge a Bangkok.
- Visat Vietnam: fins el 30 de Juny del 2017, els passatgers amb nacionalitat espanyola estan exempts de tramitació i pagament de visat. Posterior a aquesta data encara no hi ha informació exacte del govern vietnamita. Preguem consultar.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg