Xaloc Viatges

Japó art i tradició 2017

13 dies/ 11 nits Japó art i tradició 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 ESPANYA - OSAKA Presentació a l'aeroport per embarcar en el vol direcció Osaka amb escala. Nit a bord.

DIA 02 OSAKA - KOBE
Arribada a Osaka, desprès dels tràmits d´inmigració i duana, trasllat amb assistència al seu hotel a Kobe (habitacions disponibles a partir de les 15:00h). Resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 03 KOBE - KURASHIKI - HIROSHIMA
*** Trasllat d´equipatge per separat al seu hotel a Matsuyama. Els passatgers hauran de preparar el seu equipatge de mà per passar una nit sense les seves maletes a Hiroshima. ***
Esmorzar + Dinar. Pel matí començaran les visites amb el Pont Akashi - Kalkyo, el pont penjant més llarg del món, gaudirem d´un passeig per el Maiko Marine Promenade, un sender de 317 m. sota la plataforma del pont situada a 47 m. sobre el mar. desprès de la visita, sortida cap a Kurashiki per carretera. Per la tarda, comença la visita de la ciutat per conèixer l´antiga residència de la Familia Ohashi, una casa tradicional de comerciants de la ciutat i el Barri històric de "Bikan", a on gaudirem d´un passeig al costat del canal. Continuarem cap a l´estació d´Okayama, a on agafarem el tren amb destí Hiroshima. Arribada, trasllat a l´hotel i allotjament.

DIA 04 HIROSHIMA - MIYAJIMA - HIROSHIMA - DOGO ONSEN (MATSUYAMA)
Esmorzar a l´hotel + Dinar. Començarem les visites a Hiroshima amb el parc conmemoratiu i el museu de la pau, continuarem amb la famosa Illa de Miyajima, al mar interior de japó i que alberga entre d´altres atraccions el santuari d´Itsukushima, amb el seu famòs Toril vermell al mar davant el temple. Des de Miyajima agafarem un ferry que ens portarà a Dogo Onsen (Matsuyama). Trasllat a l´hotel i allotjament.

DIA 05 DOGO ONSEN (MATSUYAMA)/ TAKAMATSU
** Trasllat d´equipatge per separat al seu hotel a Kyoto. Els passatgers hauran de preparar el seu equipatge de mà per passar una nit sense les seves maletes a Takamatsu. ***
Esmorzar + Sopar. Començarem les visites de Dogo Onsen, zona d´aigües termals, una de les més anitgues de Japó amb el castell de Matsuyama, al que accedirem en telefèric, al voltant del quan es va desenvolupar la ciutat; desprès sortirem per carretera cap a Takamatsu, en el nostre camí realitzarem una aturada al aparcament de Yoshima, un punt estratègic per gaudir de les illes del mar interior i del famós pont de Seto Ohashi. Una magnífica obra, unió de diversos ponts que enllacen Honsu amb Shikoku, continuarem cap a Takamatsu. Per la tarda visitarem el Parc Ritsurin de l´època Edo, considerat un dels jardins més bonics del Japó. Aqui podem trobar la Kikugetsu-ei, una casa de te a on degustarem un te verd amb un dolç. Allotjament.

DIA 06 TAKAMATSU NAOSHIMA - KYOTO
Esmorzar. Sortida cap a l´illa de Nahosima en ferri, a l´arribada visitarem alguns dels atractius artístics que ens ofereix, com l´Art House Project Area, es composa de cases antigues, tallers artesanals i temples que es trobaven en desús i que han sigut convertides en obres d´art contemporani. Passejarem per la ciutat i coneixerem algunes com Ishibashi, l´antiga residència de la familia del mateix nom que va prosperar amb la producció de sal en el període Meiji, la casa de Minamidera, un nou edifici que recupera l´esperit dels temples que ocupaven aquest espai, és el centre de la història de Naoshima. Per últim visitarem Kadoya, la primera de les cases que es va reconstruir dins del projecte. Des d´aqui visitarem el museu d´Art Chichu a on podrem contemplar les obres d´art de Claude Monet, James Turrel i Walter de Maria. Al finalitzar les visites sortirem en ferri fins el port Uno, des d´on continuarem cap a Okayama per agafar el tren bala que ens porta a Kyoto. Arribada, trasllat a l´hotel i allotjament.

DIA 07 KYOTO
Esmorzar + Dinar. Dedicarem el matí a realitzar visites de la ciutat de Kyoto, que inclouen el famós castell de Nijo, amb els seus passadissos de rossinyols i els seus magnífics panells decorats, el temple de Kinakuji, a on destaca el famós Pabelló Daurat., el jardí del temple de Tenryuji i el bosc de Bambú d´Arashiyama. Desprès de dinar, tarda lliure. Tornada a l´hotel per compte del cliente. Allotjament.

DIA 08 KYOTO - NARA - FUSHIMI INARI - KYOTO
Esmorzar + Dinar. Sortida de Kyoto cap a l´antiga capital Nara, en ruta visitarem el santuari shintoista de Fushimi Inari, famós pel seu famós camí de toriis vermells votius, a l´arribada a Nara visitarem, dins del parc dels cérvols sagrats, el temple de Todaiji amb la seva imatge de Buda. per la tarda visitarem el temple de Kofukuji. Desprès de les visites tornada a Kyoto. Allotjament.

DIA 09 KYOTO - ISE - TOBA
*** Trasllat d´equipatge per separat al seu hotel a Tokyo. Els passatgers deuran preveure el seu equipatge de mà per passar una nit sense les seves maletes a Toba ***
Esmorzar + Sopar. Sortida de Kyoto en tren cap l´estació Uji Yamada. Des d´aqui començarem la visita del Santuari d´Ise, el santuari shintoista més important de Japó. Podrem veure l´espectacular cerimònia Shintoista de Kagura, una pregària especial que combina la música interpretada de cort i danses executades per les minyones del temple "Miko". Donarem un passeig pels carrers "Okage-yokocho" una petita zona comercial que recrea l´ambient de l´època Edo. Per la tarda, sortida d´Ise per carretera amb destí Toba, a on començarem la visita de l´Illa de les perles de Mikimoto primer lloc del món a on es va aconseguir per primera vegada produir perles cultivades. Al finalitzar trasllat a l´hotel. Allotjament.

DIA 10 TOBA - HAKONE - TOKYO
Esmorzar + Dinar. Sortida de Toba en tren Kintetsu cap a Nagoya, a on agafarem el tren bala amb destí a Odawara, el punt a on començarem la visita del parc Nacional de Halone. Realitzarem un bonica passejada en vaixell per el llac Ashi, en els dies clars es pot tindre una magnífica vista de la muntanya Fuji, agafarem el telefèric que ens portarà a la part alta de la Muntanya Komagatake, des d´on podrem gaudir d´una magnífica vista de hakone i la muntanya Fuji si la climatologia ho permet. Desprès de la visita sortida cao a Tokyo per carretera. Arribada al seu hotel i allotjament.

DIA 11 TOKYO
Esmorzar + Dinar. Sortida per realitzar les visites de Tokyo, en les que coneixerem el santuari d´Asakusa Kannon un dels més antics de la ciutat. A més visitarem el barri d´Asakusa i el carrer comercial Nakasime. Donarem una passejada en vaixell i visitarem el barri de Daiba. Tarda lliure. Tornada a l´hotel per el seu compte. Allotjament.

DIA 12 TOKYO
Esmorzar. Dia lliure a Tokyo a disposició dels passatgers. Allotjament.

DIA 13 TOKYO - ESPANYA
Esmorzar. Temps lliure fins l´hora del trasllat regular amb assistència a l´aeroport per agafar el seu vol de tornada a Espanya. Arribada i fi dels nostres serveis.


Destaquem

Alguns dels motius per viatjar a Japó són: descobrir la gran riquesa cultural, visitar ciutats com la dinàmica Tokyo o la tradicional Kyoto i les seves geishes, sentir l´harmonia i bellesa dels seus temples, santuaris, jardins i paisatges, gaudir l´exquisita combinació de sabors i textures de la seva gastronomia o experimentar l´amabilitat del poble japonès.

Descripció

Sortides circuit Japó art i tradició, del 11 d´Abril al 10 d´Octubre del 2017, des de Madrid, Barcelona, Màlaga, València, Bilbao i SantiagoSortides

Sortides des de Madrid, BARCELONA, MÀLAGA, VALÈNCIA, BILBAO i SANTIAGO, amb "Lufthansa", del 11 d´Abril al 10 d´Octubre del 2017


Preus

Abril: 11 - Maig: 09 - Octubre: 10
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 4.865,00€

Juny: 13 - Setembre: 05
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 4.660,00€

Juny: 18
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 4.800,00€

Agost: 01
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 5.100,00€

El preu inclou

- Vol línea regular Españya - Osaka i Tokyo - Osaka amb "Lufthansa", en classe "K"
- 11 nits d´estada als hotels indicats, en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- 6 dinars + 2 sopars (begudes no incloses).
- Trasllats indicats a l´itinerari amb guia de parla castellana en servei regular.
- Trasllats en Tren bala, classe turista per als trajectes Okayama - Hiroshima i Okayama - Kyoto, Tren express categoria turista per als trajectes Kyoto -Uji Yamada i Tren Kintetsu categoria turista per al trajecte Toba - Nagoya.
- Trasllats en ferri Hiroshima Hiroshima - Dogo Onsen, Maoshima - Okayama (port 1).
- Visites en bus, minibus, cotxe privat o taxi depenent del número de participants.
- Guia assistent de parla castellana al llarg de tot el circuit excepteael trajecte de tren bala des de Kyoto cap a Nagoya i/ o Odawara.
- Trasllat d´equipatge 1 maleta per persona (màxim 20 kgs.).
- Entrada als monuments visitats.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 470,00€ (a reconfirmar)

NO INCLOU:

- Assegurança Exclusive AXA de despeses de cancel-lació i d´altres (a contractar al reservar) des de: 29,00€
- Extres als hotels, begudes als dinars, propines a guies, xofers, etc.

HOTELS PREVISTOS o SIMILARS:

Kobe -> Hotel Okura Kobe 4* Sup.
Hiroshima -> Rihga Royal Hotel Hiroshima/ Sheraton Hotel Hiroshima 4* Sup.
Dogo Onsen -> Dogo Prince Hotel (Onsen - Ryokan) 4* Sup.
Takamatsu -> Rihga Hotel Zest Takamatsu 4* Sup. / Daiwa Roynet Hotel Takamatsu 4* Suip.
Kyoto -> Hotel Gran Via Kyoto 4* Sup.
Toba -> Todaya, Toba Hotel International (Onsen - Ryokan) 4* Sup.
Tokyo -> Grand Prince Hotel New Takanawa 4* Sup.

NOTES:

- Les maletes es traslladaran directament de Kobe a Dogo i de Kyoto a Tokyo.
- Els clients passaran una nit a Hiroshima, una nit a Takamatsu i una nit a Toba sense les seves maletes, per lo que es prega preparar un equipatge de mà per aquestes dos nits. Nomès està permès una maleta per persona (màxim 20 kgs.)
- Els passatgers podran gaudir del Onsen (bany termal) a Dogo – Onsen i Toba.
- Segons normativa internacional hotelera, el check-in es realizarà a partir de les 15,00 h. i el check-out abans de les 12,00 h; La sortida del 18 Juliol, a Todaya,
- A Toba se ofereix habitació d´estil Japonès (no disponible de tipus occidental). - La sortida del 01 Agost la habitació de l´hotel Toba Kokusai és de tipus occidental.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg