Xaloc Viatges

Pèrsia 2017

9 dies/ 8 nits Pèrsia Express 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 ESPANYA - SHIRAZ
Vol regular amb destí Shiraz. Trasllat a l´hotel i allotjament.

DIA 02 SHIRAZ
Esmorzar i visita de Shiraz, una ciutat amb més de 4000 anys d´història. Aquesta va adquirir verdader esplendor quan els invasors àrabs la van convertir en capital de província a l´any 693. Començarem amb la Mesquita Nasirolmolk, impressionant per les seves múltiples vidrieres. Seguim amb la fortalesa Karimkhani, que s´assemba a una fortalesa medieval, que va ser construïda com a residència de Karim Khan; amb el Complex Vakil, amb els seus magnífics banys i mesquita. Per la tarda, visita d´un dels jardins més bonics de la regió, el jardí Eram i per últim el mausoleu del poeta Hafez, una de les màximes glòries de les lletres perses. Allotjament.

DIA 03 SHIRAZ - PERSÉPOLIS - PASARGAD - YAZD
Esmorzar i sortida cao a Yazd. Visita en ruta del jaciment de Persépolis, Patrimoni de la Humanitat, a on coneixerem els vestigis de la grandiosa capital de l´Imperi persa aquemènides fins la seva conquesta per Alejandro Magno al s. IV a.C. Continuarem a Naghshe Rostam a on veurem la necròpolis dels reis excavades a la roca. Sortida cap a Pasargad, la capital del rei Ciro II el Gran, fundador de l´imperi persa aquemènida al s. VI a.C. A les afores es troba el jaciment a on roman la tomba de l´esmentat rei. Per la tarda, arribada a Yazd i visita de les Torres del Silenci o Darkhmeh; i el Temple de Zaroastro (casa de Foc), seu dels zoroastrians de la ciutat i el centre més important dels seguidors d´aquesta creença a Iran. Conserva una flama viva des de l´any 470. Allotjament.

DIA 04 YAZD - ISFAHÁN
Desprès de l´esmorzar, recorrerem el barri de Fahadan i el complex Amir Chagh Magh. Més tard continuarem el camí cap a Isfahán. Arribada i allotjament a l´hotel.

DIA 05 ISFAHÁN
Esmorzar. Avui descobrirem els secrets de la mítica Isfahán. Visitarem la gran Plaça de Naqshe Jahan, amb la seva idílica arquitectura islàmica de porcellana turquesa. Destaca també la Mesquita de l´Imam, una obra excepcional a la història de l´arquitectura mundial, nomès comparable al Taj Mahal o a Sant Pere del Vaticà. Visita també de la Mesquita Lotfollah i el Palau Ali Qapu. tarda lliure al Gran Basar per comprar i per poder gaudir de l´excel-lent ambient de la ciutat. Sopar i allotjament.

DIA 06 ISFAHÁN
Continuem les nostres visites a Isfahán amb la catedral de Vank, així com la Mesquita Yame, la Mesquita de divendres més antiga d´Irán. El riu Zayandeh creua la ciutat i al llarg del seu curs existeixen 10 ponts per alguns circula el tràfic i d´altres, més antics, per els que nomès persones. Visitarem el Pont Sio Se (dels 33 arcs) i el Pont Khaju, considerats un dels més bells del món. Resta del dia lliure. Allotjament,

DIA 07 ISFAHÁN - KASHÁN - QOM - TEHERAN
Esmorzar i sortida cap a Teheran. De camí pararem a Kashan, el nom significa "rajola", i és la primera de la joies del desert central iraní. aqui visitarem el Jardí Bagh-e-Fin, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. El seu disseny pertany a famílies riques del s.XIX. Visitarem la Casa de Borujerdi, propietat d´un ric mercader. Per finalitzar visitarem la madrassa Agha Bozorg. Seguirem el camí parant a Qoom, centre de peregrinació, a on destaca el Mausoleu de Fátima. Arribada a Teheran. Allotjment.

DIA 08 TEHERAN
Esmorzar. Teheran va ser una petita ciutat ajardinada privilegiada per ubicació estratègica entre els oasi del centre del país i la conca del Fars. A partir del s. XIX, els Shah van transformar el barri d´Arg construint grans palaus, imponents mesquites, muralles sòlides amb boniques decoracions de porcellana, fins convertir-la en la capital del país. Avui és el centre polític i financer d´Iran i l´arquitectura contemporània té gran rellevància. Visitarem el luxós Palau de Golestan, el Museu arqueològic nacional i el de joies. Per la tarda, temps al basar per ulitmar compres. Allotjament.

DIA 09 TEHERAN - ESPANYA
Esmorzar. Temps lliure per visitar el Palau de Golestam o el curiós Museu de les Joies Nacionals, donar una última passejada i compres. Trasllat a l´aeroport per agafar el vol a Espanya.

Destaquem

Irán sorprèn per la seva hospitalitat i les seves prodigioses ciutats com Persépolis, amb el seu flamant passat, la tradició dels zoroastres de Yazd, Isfahan "la perla de Pèrsia", Shiraz , la ciutat dels poetes, el desert de Kermán i el misticisme de Mashad. La gastronomia persa és molt variada i no porta moltes espècies. Els plats típics són: el khoresht i el Chelo Kebab.

Descripció

Sortida circuit Pèrsia Express 2017, Març: 15 - Maig: 22 - Agost: 05 i 29 - Setembre: 19 i Novembre: 26, des de Madrid, Barcelona, Bilbao, Màlaga i València.

Sortides

Sortida des de MADRID, BARCELONA, BILBAO, MÀLAGA i VALÈNCIA, Març: 15 - Maig: 22 - Agost: 05 i 29 - Setembre: 19 i Novembre: 26 del 2017, amb "Turkish Airlines"


Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2229,00€


El preu inclou

- Bitllets línea regular, des de Madrid, Barcelona, Bilbao, Màlaga i València amb "Turkisk Airlines", en classe turista "V.
- 8 nits d´estada als hotels previstos o similars, en règim d´ Allotjament i Esmorzar.
- Tots els trasllats en vehicles moderns amb aire condicionat.
- Visites i activitats descrites amb guia de parla castellana.
- Totes les entrades.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 246,00€ des de Barcelona (a reconfirmar)

HOTELS PREVISTOS ó SIMILARS:

Shiraz -> Karimkhan Hotel 4*
Yazd -> Dad Hotel 4*
Isfahan -> Piroozi Hotel 4*
Teheran -> Kowsar Hotel 4*

NOTES IMPORTANTS:

** Visat obligatori per viatgers espanyols.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg