Xaloc Viatges

El millor dels Fiords 2017

8 dies/ 7 nits El millor dels Fiords 2017

  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
  • Xaloc
Imprimir
Itinerari

DIA 01 BARCELONA - OSLO
Soritda en vol de línea regular amb destí Oslo. Arribada i trasllat regular en "Flybussen" (des de l´aeroport de Gardemoen). A l´hora indicada trobada amb el guia a recepció de l´hotel per obtenir més informació sobre el viatge. Allotjament.

DIA OSLO - GUDBRANDSDALEN (LILLEHAMMER)
Esmorzar buffet. Pel matí visita panoràmica de la bella capital noruega amb guia local. Passarem pel famós parc Frogner, que és la llar de les controvertides escultures de Gustav Vigeland, el palau reial, l´ajuntament i la fortalesa medieval d´Akershus. Temps lliure. Continuem la ruta bordejant el llac Mijosa, el més gran del país, per arribar a Lillehammer. En aquesta ciutat es van celebrar els Jocs Olímpics d´hivern al 1994, i allà veurem els seus famosos trampolins. Arribada a Gudbransdalen. Sopar i allotjament.

DIA 03 GUDBRANDSDALEN - ÁREA DE HORNINDAL
Esmorzar buffet. Sortida a través d´un paisatge impressionant cap el parc nacional Rondane, Continuarem cap a la zona de Geiranger, a on efectuarem un passeig en vaixell per aquest fiord declarat patrimoni de la UNESCO, fins desembarcar a Hellesylt. Al llarg del trajecte podrem admirar les cascades anomenades "Vel de Núvia" i "Les Set Germanes". Continuació cap a l´hotel a l´àrea d´Hornindal. Sopar i Allotjament.

DIA 04 ÁREA DE HORNINDAL - ÄRDAL
Esmorzar buffet. Sortida de l´àrea d´Hornindal per arribar a la zona de Skei, a on farem una excursió al meravellós glaciar Briksdal a Troll Cars, vehicles especialment preparats per l´ascens. Posteriorment, continuació de la ruta fins l´àrea de Sognefjord, creuant un dels braços d´aquest fiord des de Mannhaller fins Fodnes en una breu travessia en ferry. Farem l´última aturada del dia per admirar l´exterior de l´església de Borgund, màxim exponent de l´art noruec en fusta. Aquesta església data del s. XII i s´ha conevrtit en una de les parades obligades de la regió, i una de les més fotografiades de Noruega. Sopar i allotjament a l´àrea d´Ärdal.

DIA 05 ÄRDAL - BERGEN
Esmorzar buffet. Pel matí, sortida cap a Flam travessant el tunel de Laerdal, un dels més llargs del món. Embarcarem a Flam per realitzar un creuer pel Sognefjord, el fiord més llarg i profund del país. Arribarem al poblet de Gudvangem i continuarem a través del canó que porta a Stalheim. En ruta, pararem en el pintoresc poble de Voss, lloc emblemàtic pels amants de la natura i esports estivals e hivernals. Arribada per la tarda a bergen, la bella capital dels fiords coneguda com "la Perla dels Fiords". Allotjament.

DIA 06 BERGEN - STAVANGER
Esmorzar buffet. Pel matí visita panoràmica de Bergen, en la que veurem els punts més interessants, com la fortalesa Hakon, el mercat de Peix i Bryggen, el barri dels antics comerciants de la Lliga Hanseàtica. Continuarem el viatge bordejant la costa sud-oest de Noruega cap a Stavanger. Creuarem en ferry de Halhjelm a Sandviksvag i desprès d´Arsvagen a Mortavika. Aquestes dues petites travesies es converteixen en breus passejades nàutiques. Arribarem per la tarda a la ciutat portuària de Stavange. Allotjament.

DIA 07 STAVANGER
Esmorzra buffet. Pel matçí realitzarem un mini creuer pel famós fiord Lysefjord. Al llarg de la navegació, gaudirem d´un dels paisatges més bells de Noruega, amb les seves idíliques muntanyes i formacions com la Cova del Vagabund i el famós Púlpit o "Preikestolen" a més de 600 m. de l´aigua. Allotjament.

DIA 08 STAVANGER - BARCELONA
Esmorzar buffet. A l´hora convinguda trasllat regular en "Flybussen" a l´aeroport per soritr en vol de tornada. Arribada a Barcelona i fi del viatge.

Destaquem

La regió de Noruega és plena d´estrets fiords, altes muntanyes, de cascades que baixen pels vessants de muntanyes i de glaceres, d´una espectacular arquitectura i una excitant cuina local elaborada amb ingredients propis. Al llarg de les riberes, cap l´interior i al final de cada fiord, podreu veure petites comunitats i pobles que posseeixen una identitat pròpia.

Descripció

Sortida El millor dels Fiords, 24 de Juny, 01 i 08 de Juliol, i 05 d´Agost, des de Barcelona

Sortides

Sortida des de BARCELONA, 24 de Juny, 01 i 08 de Juliol, i 05 d´Agost, amb "Vueling"

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.660,00€

El preu inclou

- Vols línea regular des de Barcelona amb "Vueling", en classe J", amb facturació d´1 maleta.
- 7 nits d´estada en hotels de 4*, en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- 3 sopars (begudes no incloses).
- Recorregut en autocar amb expert guia de parla hispana.
- Trasllats aeroport - hotel - aeroport en flybussen.
- Visites: Oslo, Bergen, 3 minicreuers pels fiords Geiranger, Sogneford i Lysefjord i excursió en trollcars al Glaciar Briksdal.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 85 € (a reconfirmar).

HOTELS PREVISTOS ó SIMILARS:

Oslo -> Radisson Blu Scandinavia Oslo Hotel 4*
Gudbrandsdalen-> Gudbrandsgard Hotel 4*
Àrea d´Hornindal -> First Raftevolds Hotel 4*
Ardal -> Klingenberg Hotel 4*
Bergen -> Grand Terminus Hotel 4*
Stavanger -> Scandic Stavanger City Hotel 4*

NOTES:

- Assegurança de despeses de cancel-lació: 33, 00€
- Suplement assegurança "Plus": 16,00€
** Sortides sense mínims de participants.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg