Xaloc Viatges
ESTATS UNITS 2018

RUTA 66 AMB COTXE DE LLOGUER

Destaquem: L'original Ruta 66, coneguda com la "Carrer principal d'Amèrica" o "Mother Road", té 2.400 milles des de Chicago a Los Angeles i creua 8 estats. La Ruta 66 ha estat el trajecte recorregut per immigrants, somiadors i tot un generació de turistes descobrint camins cap a l'oest. Els anys 50 van ser els gloriosos de la Ruta 66, quan centenars de cotxes s'amuntegaven per aconseguir la frontera de l'oest.

HAWAI 2018

PARADISOS DE HAWAI

Destaquem: Hawai és l’arxipèlag més allunyat de terra ferma que existeix. Hawai no només són platges sinó també cultura, amb la seva civilització polinèsica, i naturalesa amb volcans en erupció i extints, frondosos boscos tropicals i paradisos de fauna i flora espectacular.
Honolulu, vibrant i moderna juntament a la seva paradisíaca platja Waikiki, és el destí perfecte on es conjuga el relax i la diversió.

ARGENTINA 2018

ARGENTINA CLÀSSICA

Destaquem: Es divideix en dos regions diferenciades. Ushuaia és la ciutat més astral del món, un lloc de gent amable, missioners, buscador d’or, nàufrags e indígenes. Envoltada per el Mont Olivia i Cinc Germans, aquesta localitat s’estén al llarg del famós Canal Beagle. El Parque Nacional Terra del Foc ofereix magnífics escenaris de cascades, rius, boscos…

MÈXIC 2018

CIUTATS COLONIALS

Destaquem: A Mèxic podrem visitar les més maques i belles ciutat colonials, amb el seu pur estil mexicà, com també la barreja entre la tradició i alguns trets i caracteristiques espanyoles. Ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la seva gran bellesa i encant. Allà on sempre trobaràs alguna festa per celebrar.