Xaloc Viatges
EUROPA 2018 -2019

FRANÇA - BÈLGICA - PAÏSOS BAIXOS I ALEMANYA

Destaquem: Recorrerem part d’Europa, des de Paris on podrem veure la famosa Torre Eiffel i la catedral gòtica de Notre Damm, al gran Atomuim de Brussel·les amb el poble de Bruges, famosa per ser una de les ciutats medievals millor conservades. També podrem recórrer els canals d’ Amsterdam i finalment gaudir del riu Rin donant una volta en vaixell.

EUROPA 2018 - 2019

PRAGA - BUDAPEST - VIENA

Destaquem: A Praga, podrem contemplar el gran nombre d’edificis d'estil gòtic fent-la així una ciutat rica i bella. També trobem els Guèisers una meravella natural. I no podem oblidar de mirar el rellotge astronòmic A Budapest podrem contemplar les dos parts, Buda i Pest. Passejar a la bora del riu Danubi, i realitzar un tour amb vaixell. Viena, on podrem veure l'Òpera, els museus, el Palau...

ITÀLIA

ITÀLIA AL DENTE I CLÀSSICA

Destaquem: Roma, capital d’Itàlia i municipi mes poblat de tot el país, coneguda com la ciutat Eterna. Capital del Imperi romà. També trobem el la Ciutat del Vaticà, amb la Capilla Sixtina. Pasarem per Pisa on podrem contemplar la seva famosa torre inclinada. També podrem passejar a peu o amb gòndola per la ciutat de Venècia, famosa per els seus canals. Podrem visitar Milàn i Florencia, envoltades d'art.

PORTUGAL 2018

PORTUGAL MÀGIC

Destaquem: Lisboa, capital de Portugal, situada a la desembocadura del riu Tajo. Coneguda per mantenir les seves línies de tramvia, recorregut que no pot faltar durant l'estada a Lisboa. Podrem visitar la Torre de Belen i l'Avinguda de la Llibertat, i degustar el seu famós peix, i el seu postre típic, el Pastis de Belém. Oporto conegut per els seus ponts i per ser la Venècia de Portugal.