Xaloc Viatges
SETMANA SANTA 2018

ESCAPADA MARRAKECH

Destaquem: Marrakech, la porta d´Àfrica, és un destí fascinant amb les seves medines, socs i mesquites esquitxant les ciutats imperials de Marrakech, Meknes o Fez, el desert de Merzouga, Ourgazazate amb la ruta dels Kasbash i les seves platges obertes a l´Oceà Atlàntic. Visitar Casablanca, despertar els sentits amb les olors i els sabors de la deliciosa cuina marroquí són algunes de les coses que no podeu deixar de fer.

SETMANA SANTA 2018

ESCAPADA ESTAMBUL

Destaquem: Turquia, la porta cap a Àsia, ens deleita amb l´encant d´Estambul, la fascinant Capadòcia, Pamukkale i Efes, amb la possibilitat de recórrer amb goleta la bella Costa del Egeu para banyar-rse en les seves belles cales i aturar-se en les boniques illes del Mar Egeo o a Marmaris. Assaboriu l´excel-lent cuina turca i la genuina amabilitat del seu poble.

SETMANA SANTA 2018

ESCAPADA HELSINKI

Destaquem: Helsinki ofereix un gran numero que contrastos, des de les seves zones verdes, como ara els seus boscos al voltant del centre de la ciutat, a la regió dels Mil Llacs. En el cor de la ciutat on trobem llocs d’interès com pot ser el barri governamental, el parlament, les catedrals...No podem oblidar la seva gastronomia, famosa per el bon peix com és la truita, l’arengada i sobretot el salmó.

SETMANA SANTA 2018

ESCAPADA VENECIA

Destaquem: Venècia ens ofereix un recorregut per la plaça San Marcos on trobarem els monuments més rellevants de la ciuat com pot ser la Basílica de San Marcos, la Torre dell' Orolagio o el Campanile. També trobem el famós pont dels sospirs amb una peculiar història.
No podem oblidar de passejar-nos entre els seus canals i ponts com tampoc deixar de donar un tomb amb gòndola.