Xaloc Viatges
SETMANA SANTA 2018

ESCAPADA BERLIN

Destaquem: Berlin té una gran història que explicar als seus visitants. Assolada durant la 2ª Guerra Mundial i dividida pel Mur al llarg de 28 anys, recupera la seva antiga esplendor ràpidament. És una ciutat per passejar, veure els seus monuments i relacionar-los amb els fets històrics. Imprescindible visitar: la porta de Brandenburgo, el Mur, la catedral, el Parlament, etc.

SETMANA SANTA 2018

ESCAPADA HELSINKI

Destaquem: Helsinki ofereix un gran numero que contrastos, des de les seves zones verdes, como ara els seus boscos al voltant del centre de la ciutat, a la regió dels Mil Llacs. En el cor de la ciutat on trobem llocs d’interès com pot ser el barri governamental, el parlament, les catedrals...No podem oblidar la seva gastronomia, famosa per el bon peix com és la truita, l’arengada i sobretot el salmó.

SETMANA SANTA 2018

ESCAPADA ESTAMBUL

Destaquem: Turquia, la porta cap a Àsia, ens deleita amb l´encant d´Estambul, la fascinant Capadòcia, Pamukkale i Efes, amb la possibilitat de recórrer amb goleta la bella Costa del Egeu para banyar-rse en les seves belles cales i aturar-se en les boniques illes del Mar Egeo o a Marmaris. Assaboriu l´excel-lent cuina turca i la genuina amabilitat del seu poble.

SETMANA SANTA 2018

ESCAPADA MARRAKECH

Destaquem: Marrakech, la porta d´Àfrica, és un destí fascinant amb les seves medines, socs i mesquites esquitxant les ciutats imperials de Marrakech, Meknes o Fez, el desert de Merzouga, Ourgazazate amb la ruta dels Kasbash i les seves platges obertes a l´Oceà Atlàntic. Visitar Casablanca, despertar els sentits amb les olors i els sabors de la deliciosa cuina marroquí són algunes de les coses que no podeu deixar de fer.