Xaloc Viatges
P. Basc-Pamplona-Santander 2017

6 dies/ 5 nits Circuit autobús País Basc-Pamplona-Santander 2017

Destaquem: El País Basc és un lloc ideal per gaudi de nombrosos atractius: un paisatge divers en un clima benèvol, una cultura mil-lenària i una afamada gastronomia. Us acompanyarà el verd de les seves muntanyes i valls, i el blau del mar. Menjar i beure és un luxe a l´abast de tothom: productes autòctons de temporada en forma de pintxo, amb un bon vi de Rioja Alavesa, txakoli o sidra.

Portugal-Fàtima-Salamanca 2017

6 dies/ 5 nits Circuit autobús Portugal-Fàtima-Salamanca 2017

Destaquem: Portugal té un riquíssim patrimoni cultura,l resultat de diverses influències celtes, fenícies, romanes o mores. La seva gastronomia té referèncias mediterrànies i atlàntiques; i el vi d´Oporto és un dels més coneguts. Algunes manifestacions i símbols tradicionals són: el fado amb la seva guitarra portuguesa, el folklore, les rajoles, la literatura, l´ art manuelí o el cant alentejano.

Paris i Disney 2017

6 dies/ 5 nits Circuit autobús Paris i Disney 2017

Destaquem: A Paris, Ciutat de la Llum i de l´Amor, no podeu deixar de visitar la Torre Eiffel, l´Arc de Triomf o la Catedral de Notre Dame, anar a veure un espectacle de cabaret al "Moulin Rouge";o passejar per alguns dels seus barris més pintorescos com Montmartre o Montparnasse.
I si voleu que sigui una experència màgica, tant si viatjeu o no amb nens, Disneyland Paris us espera.