Xaloc Viatges
Cap d´Any 2017

8 dies/ 6 nits Escapada A a Japó 2017

Destaquem: El país del sol naixent combina la tradició de les cases-granja Gassho-Zukuri, la ruta romàntica de Nagano a Nikko creuant pobles medievals de samurais, el Mar Interior i els seus onsen-ryokan de aigües termals i las geishes de Kyoto amb la modernitat de Tokyo i la Muntanya Fuji.

Cap d´Any 2017

5 dies/ 4 nits Budapest 2017

Destaquem: Budapest és coneguda com la "Perla del Danubio". El Danubio, font d´ inspiració per nombrosos artistes, separa amb la seva inmensitat Buda i Pest, dos grans ciutats que avui s´uneixen per formar una de las capitals europees més importants. Inmensos ponts uneixen Buda, l´antiga seu reial i zona residencial més elegant, i Pest, cor econòmic i comercial de la ciutat.

Cap d´Any 2017

5 dies/ 4 nits Viena 2017

Destaquem: Viena, antiga i moderna al mateix temps, atreu. La seva gastronomia, barreja de cultures, genera una gran varietat de plats de totes les cuines del món. És bressol de grans compositors com Strauss, Beethoven o Mozart i també cultura. Podran gaudir d´una tarda a l´òpera, fer una passejada pel centre històric o prendre un cafè vienès amb una porció de pastís Sácher.

Pont de Desembre 2017

Florida amb Harley Davidson - Ford Mustang 2017

Destaquem: El viatge Florida Motorcycle Tour és l´escapada perfecte d´hivern. Gaudeixi de molt sol, de bons hotels i d´una conducció agradable al llarg d´aquest viatge d´aventura. Visiti lo millor de Florida: Miami, Orlando, Fort Myers, South Beach, Naples, Juno Beach; i Key West. Recorri les platges més famoses de Florida i condueixi pels ponts interminables de la Hwy 1.

Pont de Desembre 2017

9 dies/ 7 nits Punta Cana 2017

Destaquem: Punta Cana situada en la zona més turística de República Dominicana és una destinació paradisiaca. Aquest viatge li permetrà gaudir de les millors platges del món, i de nombroses activitats per tots els gustos. Descobreixi la multifacètica i tradicional cultura dominicana; i la seva deliciosa gastronomia com són els arrossos, fesols, mariscs i peix.

Pont de Desembre 2017

5 dies/ 4 nits Lapònia 2017

Destaquem: La Lapònia finlandesa és la regió més al nord de Finlàndia i de la Unió Europea. Els constrastos són un dels factors clau del seu atractiu, a on les 24 hores la llum solar de l´estiu substitueixen als foscos dies d´hivern. Podeu visitar la ciutat de Pare Noel, admirar les aurores boreals, descobrir les diferents construccions de gel i neu ó fer safaris de huskies ó rens.

Pont de Desembre 2017

8 dies/ 6 nits Nova York 2017

Destaquem: New York és una ciutat per viure i gaudir de l´ambient. Visites imprescindibles: 5a. Avinguda, Empire State, Times Square, Central Park, World Trade Center, Wall Street, l´estàtua de la Llibertat, l´edifici Chrysler, l´estació Grand Central, etc. Si us agraden els museus, els tres més famosos són: el Moma, el Metropolitan Museum i el Guggenheim.

Pont de Desembre 2017

5 dies/ 4 nits Núremberg 2017

Destaquem: Núremberg, ciutat important de Baviera (Alemanya) situada a les ribes del riu Pegnitz, està envoltada per 5 Kms. de muralles de pedra construïdes a l´Edat Media. És famosa pel seu festival internacional de música i poesia, el Bardentreffen, la festa del casc antic més gran d´Alemanya, l´Altstadtfest; o el conegut mercat de Nadal, el Chirstkindlesmarkt.

Pont de Desembre 2017

8 dies/ 7 nits Jordània Lawrence d´Aràbia 2017

Destaquem: Jordània permet descobrir enclaus bíblics com la Muntanya Nebo, ciutats grecorromanes com Jerash, l´insòlit mar Mort, els castells dels creuats, el desert de Wadi Rum, que va seduir a Lawrence d´Aràbia i la mítica ciutat de Petra, màxim exponent de la cultura nabatea.