Xaloc Viatges
Pont de Desembre 2017

Florida amb Harley Davidson - Ford Mustang 2017

Destaquem: El viatge Florida Motorcycle Tour és l´escapada perfecte d´hivern. Gaudeixi de molt sol, de bons hotels i d´una conducció agradable al llarg d´aquest viatge d´aventura. Visiti lo millor de Florida: Miami, Orlando, Fort Myers, South Beach, Naples, Juno Beach; i Key West. Recorri les platges més famoses de Florida i condueixi pels ponts interminables de la Hwy 1.

Pont de Desembre 2017

9 dies/ 7 nits Punta Cana 2017

Destaquem: Punta Cana situada en la zona més turística de República Dominicana és una destinació paradisiaca. Aquest viatge li permetrà gaudir de les millors platges del món, i de nombroses activitats per tots els gustos. Descobreixi la multifacètica i tradicional cultura dominicana; i la seva deliciosa gastronomia com són els arrossos, fesols, mariscs i peix.

Pont de Desembre 2017

5 dies/ 4 nits Lapònia 2017

Destaquem: La Lapònia finlandesa és la regió més al nord de Finlàndia i de la Unió Europea. Els constrastos són un dels factors clau del seu atractiu, a on les 24 hores la llum solar de l´estiu substitueixen als foscos dies d´hivern. Podeu visitar la ciutat de Pare Noel, admirar les aurores boreals, descobrir les diferents construccions de gel i neu ó fer safaris de huskies ó rens.

Pont de Desembre 2017

8 dies/ 6 nits Nova York 2017

Destaquem: New York és una ciutat per viure i gaudir de l´ambient. Visites imprescindibles: 5a. Avinguda, Empire State, Times Square, Central Park, World Trade Center, Wall Street, l´estàtua de la Llibertat, l´edifici Chrysler, l´estació Grand Central, etc. Si us agraden els museus, els tres més famosos són: el Moma, el Metropolitan Museum i el Guggenheim.

Pont de Desembre 2017

5 dies/ 4 nits Núremberg 2017

Destaquem: Núremberg, ciutat important de Baviera (Alemanya) situada a les ribes del riu Pegnitz, està envoltada per 5 Kms. de muralles de pedra construïdes a l´Edat Media. És famosa pel seu festival internacional de música i poesia, el Bardentreffen, la festa del casc antic més gran d´Alemanya, l´Altstadtfest; o el conegut mercat de Nadal, el Chirstkindlesmarkt.

Pont de Desembre 2017

8 dies/ 7 nits Jordània Lawrence d´Aràbia 2017

Destaquem: Jordània permet descobrir enclaus bíblics com la Muntanya Nebo, ciutats grecorromanes com Jerash, l´insòlit mar Mort, els castells dels creuats, el desert de Wadi Rum, que va seduir a Lawrence d´Aràbia i la mítica ciutat de Petra, màxim exponent de la cultura nabatea.