Xaloc Viatges
Pont del Pilar 2017

4 dies/ 3 nits Amsterdam 2017

Destaquem: Amsterdam és una de les ciutats amb més ambient d´Europa. Té un turisme molt jove i això es nota a les seves nits. Solcada per mil canals i creuada per ponts i bicicletes, la capital d´Holanda és perfecte per qualsevol escapada. Està a l´avantvanguarda d´Europa referent a espectacles, art i museus, com el de Rijksmuseum, Van Gogh o la Casa d´Anna Frank.

Pont del Pilar 2017

4 dies/ 3 nits Berlin 2017

Destaquem: Berlin té una gran història que explicar als seus visitants. Assolada durant la 2ª Guerra Mundial i dividida pel Mur al llarg de 28 anys, recupera la seva antiga esplendor ràpidament. És una ciutat per passejar, veure els seus monuments i relacionar-los amb els fets històrics. Imprescindible visitar: la porta de Brandenburgo, el Mur, la catedral, el Parlament, etc.

Pont del Pilar 2017

4 dies/ 3 nits Praga 2017

Destaquem: Praga és la capital de la República Txeca, coneguda també com La Ciutat de les Cent Torres o Ciutat Daurada. L´ambient medieval que l´envolta fa retrocedir als seus visitants fins temps immemorials. Visites imprescindibles: el rellotge astronòmic, la Plaça de la Ciutat Vella, el Pont de Carles, l´església de Sant Nicolau, la Catedral de Sant Vito o la Plaça Wenceslao

Pont del Pilar 2017

4 dies/ 3 nits Lisboa 2017

Destaquem: Lisboa és una ciutat que ofereix diversos atractius. Visiteu els barris de Mouraria, Barri Alt, Belem o Parc de les Nacions, la torre de Belem, l´elevador de Santa Justa, el Castell de San Jorge, etc. I si teniu oportunitat: Sintra, Cascais, Fàtima ó Sesimbra. L´espectacle musical és el fado. I no marxeu sense tastar algun dels seus diferents plats de "bacalhau".

Pont del Pilar 2017

4 dies/ 3 nits Brusel-les 2017

Destaquem: El millor punt de partida per conèixer Brusel-les és la Grand Place. Podreu veure preciosos edificis d´estil neoclàsic com l´Ajuntament o la Casa del Rei, l´església de Sant Nicolau, l´edifici de la Borsa, el palau reial i del cinquantenari, la catedral, la basílica del Sagrat Cor o l´Atomium, disenyat com símbol i pabelló principal de l´Exposició Universal de 1958,.

Pont del Pilar 2017

4 dies/ 3 nits Dubrovnik 2017

Destaquem: Dubrovnik és la ciutat més visitada de Croàcia. El seu casc antic va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO al 1994. Alguns llocs a destacar serien: la muralla, la Placa o Stradun, la Plaça Luza, la Columna d´Orlando, la font d´Onofrio, el Palau Sponza, les col-leccions de manuscrits, la Catedral de l´Assumpció; i els Monesteris Franciscà i Dominico.

Pont de Desembre 2017

Florida amb Harley Davidson - Ford Mustang 2017

Destaquem: El viatge Florida Motorcycle Tour és l´escapada perfecte d´hivern. Gaudeixi de molt sol, de bons hotels i d´una conducció agradable al llarg d´aquest viatge d´aventura. Visiti lo millor de Florida: Miami, Orlando, Fort Myers, South Beach, Naples, Juno Beach; i Key West. Recorri les platges més famoses de Florida i condueixi pels ponts interminables de la Hwy 1.

Pont de Desembre 2017

9 dies/ 7 nits Punta Cana 2017

Destaquem: Punta Cana situada en la zona més turística de República Dominicana és una destinació paradisiaca. Aquest viatge li permetrà gaudir de les millors platges del món, i de nombroses activitats per tots els gustos. Descobreixi la multifacètica i tradicional cultura dominicana; i la seva deliciosa gastronomia com són els arrossos, fesols, mariscs i peix.

Pont de Desembre 2017

5 dies/ 4 nits Lapònia 2017

Destaquem: La Lapònia finlandesa és la regió més al nord de Finlàndia i de la Unió Europea. Els constrastos són un dels factors clau del seu atractiu, a on les 24 hores la llum solar de l´estiu substitueixen als foscos dies d´hivern. Podeu visitar la ciutat de Pare Noel, admirar les aurores boreals, descobrir les diferents construccions de gel i neu ó fer safaris de huskies ó rens.