Xaloc Viatges
Amsterdam 2017

Pont del Pilar 2017 Amsterdam

Destaquem: Amsterdam és una de les ciutats amb més ambient d´Europa. Té un turisme molt jove i això es nota a les seves nits. Solcada per mil canals i creuada per ponts i bicicletes, la capital d´Holanda és perfecte per qualsevol escapada. Està a l´avantvanguarda d´Europa referent a espectacles, art i museus, com el de Rijksmuseum, Van Gogh o la Casa d´Anna Frank.

Berlin 2017

Pont del Pilar 2017 Berlin

Destaquem: Berlin té una gran història que explicar als seus visitants. Assolada durant la 2ª Guerra Mundial i dividida pel Mur al llarg de 28 anys, recupera la seva antiga esplendor ràpidament. És una ciutat per passejar, veure els seus monuments i relacionar-los amb els fets històrics. Imprescindible visitar: la porta de Brandenburgo, el Mur, la catedral, el Parlament, etc.

Praga 2017

Pont del Pilar 2017 Praga

Destaquem: Praga és la capital de la República Txeca, coneguda també com La Ciutat de les Cent Torres o Ciutat Daurada. L´ambient medieval que l´envolta fa retrocedir als seus visitants fins temps immemorials. Visites imprescindibles: el rellotge astronòmic, la Plaça de la Ciutat Vella, el Pont de Carles, l´església de Sant Nicolau, la Catedral de Sant Vito o la Plaça Wenceslao