Xaloc Viatges
Mèxic bonic 2017

9 dies/ 7 nits Mèxic bonic

Destaquem: A la ciutat de Mèxic podeu visitar: la Plaça de la Constitució, Garibaldi i República, la Catedral i Palau Nacional. Taxco es va convertir en un dels centres miners més importants per l´explotació dels jaciments de plata. El port d´Acapulco, un dels més importants, va començar a destacar als anys 50, quan les estrelles de cinema i tv es passejaven pels seus carrers.

Meravelles de l´Oest 2017

15 dies/ 13 nits Meravelles de l´Oest 2017

Destaquem: Els E.E.U.U. ofereix al viatger ciutats impressionants com Los Àngeles, ciutat cosmopolita amb una situació privilegiada a la costa de Califòrnia. Imprescindible visitar Hollywood, Beverly Hills o les platges de Santa Mónica o Malibu. Las Vegas, capital mundial del entreteniment, un veritable parc d´atracciones per adults; i San Francisco, coneguda pel Golden Gate, l´illa d´Alcatraz, Twin Peaks o els "tramvies".

Jamaica 2017

9 dies/ 7 nits Jamaica 2017

Destaquem: Jamaica és el bressol del reggae i de la cultura rastafari. La seva gran diversitat orogràfica, fan d´aquesta illa un veritable regal de la natura. Admirar el seu paisatge muntanyenc, passejar per les seves meravelloses platges o bé ballar fins l´alba faran que aquest lloc màgic perduri sempre en la ment del viatger.

Fantasies de l´est canadenc 2017

11 dies/ 09 nits Fantasies de l´est canadenc 2017

Destaquem: Canadà és el país perfecte per gaudir d´una extraordinària naturalesa plena de llacs, muntanyes i magnífics parcs naturals. Descobreix la fauna salvatge: óssos grizzli, llops i les impressionants balenes. Les cataractes Niàgara, la senyorial ciutat de Quèbec, i l´elegant Toronto ofereixen una gran oferta cultural i una animada vida nocturna.

L´Havana - Cayo Santa Maria 2017

9 dies/ 7 nits L´Havana - Cayo Santa Maria 2017

Destaquem: Una de les combinacions perfectes si voleu visitar Cuba seria l´Havana - Cayo Santa Maria. L´Havana, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, amb el seu malecón, els seus carrers d´estil colonial i el seu port; i Cayo Santa Maria, a 28 kms. de Cuba, amb unes paradisíaques platges de sorra blanca i aigües turqueses a on poder relaxar-se agradablement.