Xaloc Viatges
Riviera Maya 2017

9 dies/ 7 nits Riviera Maya 2017

Destaquem: La Riviera Maya està situada en la zona més turística de Mèxic banyada per les aigües del Mar Carib. Aquest màgic lloc li permetrà gaudir dels asombrosos vestigis arqueològics junt a extenses platges de sorra blanca. La seva gastronomí­a està basada en el marisc i el peix. Altres plats tí­pics de la pení­nsula del Yucatán sorgeixen de la barreja entre les cultures espanyola e indí­gena.

Mèxic bonic 2017

9 dies/ 7 nits Mèxic bonic

Destaquem: A la ciutat de Mèxic podeu visitar: la Plaça de la Constitució, Garibaldi i República, la Catedral i Palau Nacional. Taxco es va convertir en un dels centres miners més importants per l´explotació dels jaciments de plata. El port d´Acapulco, un dels més importants, va començar a destacar als anys 50, quan les estrelles de cinema i tv es passejaven pels seus carrers.

Meravelles de l´Oest 2017

15 dies/ 13 nits Meravelles de l´Oest 2017

Destaquem: Els E.E.U.U. ofereix al viatger ciutats impressionants com Los Àngeles, ciutat cosmopolita amb una situació privilegiada a la costa de Califòrnia. Imprescindible visitar Hollywood, Beverly Hills o les platges de Santa Mónica o Malibu. Las Vegas, capital mundial del entreteniment, un veritable parc d´atracciones per adults; i San Francisco, coneguda pel Golden Gate, l´illa d´Alcatraz, Twin Peaks o els "tramvies".

Punta Cana 2017

9 dies/ 7 nits Punta Cana 2017

Destaquem: La República Dominicana poseeix una interessant barreja de cultures i paratges, magnífiques platges; i una cultura marcada per l´empremta del passat colonial español a Santo Domingo de Guzmán. Una de les zones més famoses és Platja Bàvaro amb el seu conjunt d´aigües color turquesa i cristal-lines i la seva sorra fina i blanca: lloc únic per gaudir del Mar Carib.