Xaloc Viatges
Xina 2017

14 dies/ 12 nits Xina espectacular 2017

Destaquem: El llunyà orient és un lloc màgic i peculiar. Pekín i Shanghai són ciutats de contrastos en la que els moderns gratacels s´aixequen majestuosos al costat de les petites cases tradicionals. Estan envoltades en mites i llegendes que deixen un passat marcat per emperadors de descendència divina i luxosos palaus de conte.

El millor de Dubai 2017

4 dies/ 3 nits El millor de Dubai 2017

Destaquem: Dubai s´ha convertit en una destinació única e impressionant. Des de la tranquil-litat del desert fins l´alegre soroll del zoco, ofereix entre altres activitats visitar l´únic hotel de 7* del món, pujar a l´edifici més alt, anar de compres o recòrrer una de les tres illes artificials en forma de palmera, que puede ser vista des de l´Estació Espacial Internacional.

Índia 2017

Circuit 14 dies/ 12 nits Belleses d´Índia 2017

Destaquem: Passejar per la cosmopolita i multicultural Delhi, visitar el romàntic Taj Mahal i les ciutats emmurallades dels maharajàs del Rajasthan, impregnar-se en la seva cultura, les seves olors, colors i tradicions serien algunes de les raons per viatjar a l´Índia. No deixeu de visitar: el Fort Vermell, el Jama Masijd, el Raj Ghat o la Porta de l´Índia.

Thailàndia 2017

9 dies/ 7 nits Thailàndia de nord a sud 2017

Destaquem: Els atractius de Thailàndia són innombrables: una exquisita gastronomia, uns pintorescos mercats flotants, una increïble artesania, exòtiques tribus com les dones girafes, unes ruïnes ancestrals, elegants temples i palaus; i unes magnífiques platges tropicals enmig d´una luxuriant vegetació. Gaudeixi també de la hospitalitat, tolerància i bon humor dels thailandesos.

Vietnam 2018

12 dies/ 9 nits Fascinant Vietnam 2018 - Majors 55

Destaquem: Un recorregut pels espectaculars paisatges fins l´admirada badia de Halong , una escapada a les inaccesibles tribus de Sapa, passejar pels carrers de les pintoresques Hoi An i Hué, navegar pel Delta del Mekóng i gaudir de la gastronomia vietnamita a Ho Chi Minh són algunes de les coses que podreu fer al vostre viatge a Vietnam.