Xaloc Viatges
Japó art i tradició 2017

13 dies/ 11 nits Japó art i tradició 2017

Destaquem: Alguns dels motius per viatjar a Japó són: descobrir la gran riquesa cultural, visitar ciutats com la dinàmica Tokyo o la tradicional Kyoto i les seves geishes, sentir l´harmonia i bellesa dels seus temples, santuaris, jardins i paisatges, gaudir l´exquisita combinació de sabors i textures de la seva gastronomia o experimentar l´amabilitat del poble japonès.

Vietnam i Temples d´Angkor 2017

14 dies/ 12 nits Vietnam i Temples d´Angkor 2017

Destaquem: Si viatjeu a Vietnam no deixeu de visitar l´espectacular badia de Halong declarada Patrimoni de la Humanitat, viviu l´experiència de navegar pel Delta del Mekong, gaudiu de la gastronomia vietnamita a Ho Chi Minh, passegeu per els pintorescos carrers de les ciutats de Hoi An i Hue, sentiu la veritable hospitalitat i amabilitat de la seva gent.

Índia 2017

8 dies/6 nits Índia-Triangle Or 2017

Destaquem: Viatge breu e intens a la Índia que us portarà a conèixer tres de les ciutats més famoses del país: la capital, Delhi i els seus nombrosos contrastos, la bellesa d´Agra amb el superb Taj Mahal, un somni en marbre i el cromatisme de Jaipur, la ciutat rosa del llegendari Rajasthan.

Xina 2017

14 dies/ 12 nits Xina espectacular 2017

Destaquem: El llunyà orient és un lloc màgic i peculiar. Pekín i Shanghai són ciutats de contrastos en la que els moderns gratacels s´aixequen majestuosos al costat de les petites cases tradicionals. Estan envoltades en mites i llegendes que deixen un passat marcat per emperadors de descendència divina i luxosos palaus de conte.

Corea 2017

9 dies/ 7 nits Corea Express 2017

Destaquem: A Corea podreu sentir les tradicions i les costums més tradicionals del continent asiàtic fonent-se amb la modernitat i la avantguarda. A cada racó trobareu espectaculares monuments i grans meravelles naturales. La gastronomia està basada en arròs, vegetals i carn. Els dinars tradicionals són coneguts per la gran varietat de guarnicions que l´acompanyen.