Xaloc Viatges
El millor de Dubai 2017

4 dies/ 3 nits El millor de Dubai 2017

Destaquem: Dubai s´ha convertit en una destinació única e impressionant. Des de la tranquil-litat del desert fins l´alegre soroll del zoco, ofereix entre altres activitats visitar l´únic hotel de 7* del món, pujar a l´edifici més alt, anar de compres o recòrrer una de les tres illes artificials en forma de palmera, que puede ser vista des de l´Estació Espacial Internacional.

Japó art i tradició 2017

13 dies/ 11 nits Japó art i tradició 2017

Destaquem: Alguns dels motius per viatjar a Japó són: descobrir la gran riquesa cultural, visitar ciutats com la dinàmica Tokyo o la tradicional Kyoto i les seves geishes, sentir l´harmonia i bellesa dels seus temples, santuaris, jardins i paisatges, gaudir l´exquisita combinació de sabors i textures de la seva gastronomia o experimentar l´amabilitat del poble japonès.

Xina 2017

14 dies/ 12 nits Xina espectacular 2017

Destaquem: El llunyà orient és un lloc màgic i peculiar. Pekín i Shanghai són ciutats de contrastos en la que els moderns gratacels s´aixequen majestuosos al costat de les petites cases tradicionals. Estan envoltades en mites i llegendes que deixen un passat marcat per emperadors de descendència divina i luxosos palaus de conte.

Corea 2017

9 dies/ 7 nits Corea Express 2017

Destaquem: A Corea podreu sentir les tradicions i les costums més tradicionals del continent asiàtic fonent-se amb la modernitat i la avantguarda. A cada racó trobareu espectaculares monuments i grans meravelles naturales. La gastronomia està basada en arròs, vegetals i carn. Els dinars tradicionals són coneguts per la gran varietat de guarnicions que l´acompanyen.