Xaloc Viatges
INDIA 2018 - 2019

INDIA AL TEU ABAST

Destaquem: Índia és el setè país més gran del món. És una regió on hi han passat grans rutes comercials històriques. Coneixerem de més a prop la religió hindú, reflectida també en els seus temples, un dels més famosos és el Taj Mahal. Però també les pintures mes antigues conegudes de la vida humana. També assaborirem la seva gastronomia on destaquen els plats amb herbes i espècies.

JAPÓ 2018

RUTA ESSENCIAL

Destaquem: Japó, conegut també com la Terra del Sol Naixent. Tokio és la seva capital, la major àrea metropolitana del món. Tokio , centre econòmic, polític i cultural del país. On trobarem una gran quantitat de vida i edificis com la Torre de Mori, l'edifici més alt de Tokio. I no podem oblidar de visitar em Mont Fuji, símbol de Japó. Podem degustar la seva gastronomia on destaca el sushi i el té.

TAILANDIA 2018

SUPER THAI

Destaquem: El nostre viatge estrella a Tailandia per la seva excel·lent relació qualitat/preu. Una proposta molt completa per a conèixer aquest país de vida multicolor, on l'exotisme i animació no te límit. Bangkok amb el seu Palau i temples, les antigues capitals de Ayutthaya i Sukhothai. També gaudirem de les millors opcions de platja a Phuket, Krabi, Koh Samui, Khao Lak i Phi Phi.

MAJORS DE 55

FASCINANT VIETNAM 2018

Destaquem: Un recorregut pels espectaculars paisatges fins l'admirada badia de Halong , una escapada a les inaccesibles tribus de Sapa, passejar pels carrers de les pintoresques Hoi An i Hué, navegar pel Delta del Mekóng i gaudir de la gastronomia vietnamita a Ho Chi Minh són algunes de les coses que podreu fer al vostre viatge a Vietnam.