Xaloc Viatges
Creuer MOU-TE 2017

9 dies/ 8 nits Creuer MOU-TE + Roma 2017

Destaquem: A l´Agost no us perdeu el creuer més divertit per tota la família "Perles del Mediterrani": festes, karaoke, zumba, streching i moltes coses més al llarg de tota la travessia.
El vaixell "Royal Princess" és un creuer, classe Royal, operat per la naviera "Princess Cruises" que va entrar en servei al juny del 2013.

Creuer MOU-TE 2017

9 dies/ 8 nits Creuer MOU-TE + Atenes 2017

Destaquem: Puja a bord del creuer MOU-TE de "Princess Cruises" i gaudeix d´activitats i diversió per tota la família. Segur que us encantarà viure aquesta experiència!!!
El vaixell "Royal Princess" és un creuer, classe Royal, operat per "Princess Cruises" que va entrar en servei al juny del 2013.

Gran Creuer Fluvial del Rhin 2017

8 dies/ 7 nits Gran Creuer Fluvial del Rhin 2017

Destaquem: No desaprofiteu l´ocasió de viure en primera persona d´un magnífic creuer fluvial de 8 dies/ 7 nits pel Rhin visitant Colonia, Bonn, Coblenza, Rüdesheim, Spira, Maguncia, Linza i Düsseldorf amb totes les comoditats i el luxe a bord del "M.S. Amadeus Silver I 5***** Gran Luxe. Combinació perfecte per tots aquells que voleu tant visitar com gaudir de les instal-lacions del vaixell.