Xaloc Viatges
Etiòpia 2018

11 dies/ 8 nits, Etiòpia Especial Timkat 2018

Destaquem: Etiòpia és un país ple d´atractius per als viatgers més intrèpids que desitgin conèixer una Àfrica desconeguda amb multitut de encants, com les seves fabuloses Cataractes de Tissisat, les seves famoses esglésies excavades en roca de Lalibela, els Castells portuguesos de Gondar i … els vestigis de la Reina de Saba.

Egipte 2017

8 dies/ 7 nits Egipte Complet 2017

Destaquem: Egipte ofereix una apassionant barreja entre aventura, cultura i misteri que convida a tot aquell que la visita a perdre´s en els seus colossals temples i veure´s envoltat entre el bullici del Caire. Gaudeixi de la tranqui-litat d´un creuer pel Nil i contempli les majestuoses Piràmides abans de tastar les excel-lents especialitats culinàries egipcies.

Pèrsia 2017

9 dies/ 8 nits Pèrsia Express 2017

Destaquem: Irán sorprèn per la seva hospitalitat i les seves prodigioses ciutats com Persépolis, amb el seu flamant passat, la tradició dels zoroastres de Yazd, Isfahan "la perla de Pèrsia", Shiraz , la ciutat dels poetes, el desert de Kermán i el misticisme de Mashad. La gastronomia persa és molt variada i no porta moltes espècies. Els plats típics són: el khoresht i el Chelo Kebab.