Xaloc Viatges
Seychelles 2017

8 dies/ 5 nits Seychelles 2017

Destaquem: De les 115 illes que configuren les Seychelles, 30 estan habitades i constitueixen un privilegiat destí de platges coralines, clima tropical i sorprenents paratges naturals. Les més visitades i amb serveis són Mahé, Praslin i La Digue. Podeu veure més de 1.000 espècies diferents de peixos exòtics com el peix papallona, el peix àngel, el peix napoleó, tortugues marines; i el tauró balena.

Pèrsia 2017

9 dies/ 8 nits Pèrsia Express 2017

Destaquem: Irán sorprèn per la hospitalitat de la seva gent i les seves prodigioses ciutats com Persépolis, amb el seu flamant passat persa, la tradició dels zoroastres de Yazd, Isfahan "la perla de Persia", Shiraz , la ciutat dels poetes, el desert de Kermán i el misticisme de Mashad.

Illa Maurici 2017

8 dies/ 5 nits Illa Maurici 2017

Destaquem: lla Maurici és un paradís amb una densa vegetació composta de palmeres, cocoters i una gran varietat de fllors exòtiques que emergeix entre les càlides aigües de l´oceà Índic formant llacunes de diferents tonalitats blaves a les seves ribes. Es poden realitzar numbroses activitats en contacte amb la natura com senderisme o trekking.

Marrakech 2017

8 dies/ 7 nits Marrakech Capitals Imperials 2017

Destaquem: Marrakech és una ciutat única i completament diferent a la resta. Fer turisme a Marrakech és una nova i fascinant experiència sensorial: color, sabor i olor. Ofereix als seus visitants tant visites culturals com diversió. També es poden fer excursions a llocs propers com Essaouira, Ouarzazate, les Cascades d´Ouzoud i la Vall d´Ourika.

Egipte 2017

8 dies/ 7 nits Llegendes faraòniques 2017

Destaquem: Egipto ofereix una apassionant barreja entre aventura, cultura i misteri que convida a tot aquell que la visita a perdre´s en els seus colossals temples i veure´s envoltat entre el bullici del Caire. Gaudeix de la tranqui-litat d´un creuer pel Nil i contempla les majestuoses Piràmides abans de tastar les excel-lents especialitats culinàries egipcies.

Sharm El Sheikh

8 dies/ 7 nits Sharm El Sheikh 2017

Destaquem: Sharm el Sheikh és una ciutat d´Egipte situada a la península del Sinaí, a la costa del Mar Vermell. L´atractiu principal és el busseig i l´snorkel. La majoria dels hotels tenen el seu propi club i fan sortides diàries. La zona més animada és Naama Bay. També es poden fer rutes en quad pel desert, carreres de karts o passejades en camell.

Jordània-Wadi Rum 2017

11 dies/ 10 nits Llegendes de Jordània-Wadi Rum 2017

Destaquem: Jordània permet descobrir enclaus bíblics com la Muntanya Nebo, ciutats grecorromanes como Jerash, l´insòlit mar Mort, els castells dels cruats, el desert de Wadi Rum, que va seduir a Lawrence d´Aràbia i la mítica ciutat de Petra, màxim exponent de la cultura nabatea.