Xaloc Viatges
EGIPTE 2018

UN DO DEL NIL

Destaquem: Egipte ofereix una apassionant barreja entre aventura, cultura i misteri que convida a tot aquell que la visita a perdre´s en els seus colossals temples i veure´s envoltat entre el bullici del Caire. Gaudeixi de la tranqui-litat d´un creuer pel Nil i contempli les majestuoses Piràmides abans de tastar les excel-lents especialitats culinàries egipcies.

TANZÀNIA 2018

ELS SEUS HORITZONS

Destaquem: Tanzània us enlluernarà amb les seves esplèndides estampes dels elefants amb el Kilimanjaro de fons, el cràter Ngorongoro, o un vol en globus sobre el Serengeti. També trobarem la major reserva natural del país, veurem tota la gran fauna que habita i les seves últimes espècies de lleó negre i rinoceront negre.

DUBAI 2018

LA CIUTAT DAURADA

Destaquem: Dubai s´ha convertit en una destinació única e impressionant. Des de la tranquil-litat del desert fins l´alegre soroll del zoco, ofereix entre altres activitats visitar l´únic hotel de 7* del món, pujar a Ll' edifici més alt, anar de compres o recòrrer una de les tres illes artificials en forma de palmera, que puede ser vista des de l´Estació Espacial Internacional.

ZIMBABWE - MAURICI 2018

MERAVELLES DEL SUD D'ÀFRICA I MAURICI

Destaquem: Aquest viatge ens portarà a la reserva més gran de Sudàfrica on podrem gaudir de un safari i veurem tota mena d’espècies, on destaquen els “Big Five”; lleó, lleopard, elefant, rinoceront i búfal. També gaudirem i veurem en primera línia la gran meravella natural com són les Cascades Victòria. Finalment gaudirem d’unes aigües cristal·lines a Maurici.