Xaloc Viatges
EGIPTE 2018

UN DO DEL NIL

Destaquem: Egipte ofereix una apassionant barreja entre aventura, cultura i misteri que convida a tot aquell que la visita a perdre´s en els seus colossals temples i veure´s envoltat entre el bullici del Caire. Gaudeixi de la tranqui-litat d´un creuer pel Nil i contempli les majestuoses Piràmides abans de tastar les excel-lents especialitats culinàries egipcies.

ETIÒPIA 2018

ESPECIAL TIMKAT

Destaquem: Etiòpia és un país ple d´atractius per als viatgers més intrèpids que desitgin conèixer una Àfrica desconeguda amb multitut de encants, com les seves fabuloses Cataractes de Tissisat, les seves famoses esglésies excavades en roca de Lalibela, els Castells portuguesos de Gondar i … els vestigis de la Reina de Saba.

TANZÀNIA 2018

ELS SEUS HORITZONS

Destaquem: Tanzània us enlluernarà amb les seves esplèndides estampes dels elefants amb el Kilimanjaro de fons, el cràter Ngorongoro, o un vol en globus sobre el Serengeti. També trobarem la major reserva natural del país, veurem tota la gran fauna que habita i les seves últimes espècies de lleó negre i rinoceront negre.

DUBAI 2018

LA CIUTAT DAURADA

Destaquem: Dubai s´ha convertit en una destinació única e impressionant. Des de la tranquil-litat del desert fins l´alegre soroll del zoco, ofereix entre altres activitats visitar l´únic hotel de 7* del món, pujar a Ll' edifici més alt, anar de compres o recòrrer una de les tres illes artificials en forma de palmera, que puede ser vista des de l´Estació Espacial Internacional.