Xaloc Viatges
Castells d´Irlanda 2017

8 dies/ 7 nits Castells d´Irlanda Fly & Drive 2017

Destaquem: Si es vol sentir com un Lord irlandès, no dubti en allotjar-se en castells. Recorri sense pressa els principals atractius de l´illa, des de la bulliciosa Dublin fins la tranquil-litat de Connemara i l´escènic “Anell de Kerry”.

Àustria en bicicleta 2017

8 dies/ 7 nits Àustria en bicicleta 2017

Destaquem: Viena és antiga i moderna. És gastronomia, la seva barreja de cultures genera una gran varietat de plats de totes les cuines del món. És música.
Salzburg és una ciutat carregada d´encant. El seu casc antic és un autèntic tresor i els seus petits carrerons envoltats per edificis de l´Edat Mitjana, romànics i barrocs són la millor mostra.

Croàcia Costa Dàlmata en iot 2017

8 dies/ 7 nits, Croàcia la Costa Dàlmata en iot 2017

Destaquem: Croàcia ha emergit com un dels païssos més interessants per visitar a Europa. S´ha convertit en un dels destins més buscats pels amants del bon temps gràcies a las aigües turqueses de las platges de la costa dàlmata. Però també els apassionats de la història gaudiran de monuments romans, bizantins, venecians i austrohongaresos.

Sardenya 2017

9 dies/ 8 nits Sardenya 2017

Destaquem: L´illa es troba entre Itàlia, Espanya i Tunisia, al sud de Còrcega. Famosa per les seves platges, també té alguns encantadors pobles pesquers i ruïnes arqueològiques. Algunes ciutats a visitar són: l´Algher, Cagliari, Olbia i Porto Torres. Els plats favorits de pasta són els espaguetis amb bottarga o els malloreddus. Sardenya és coneguda pels seus formatges de cabra i ovella.

Estambul i Capadocia 2017

8 dies/ 7 nits Estambul i Capadocia 2017

Destaquem: Turquia, la porta cap a Àsia, ens deleita amb l´encant d´Estambul, la fascinant Capadòcia, Pamukkale i Efes, amb la possibilitat de recórrer amb goleta la bella Costa del Egeu para banyar-rse en les seves belles cales i aturar-se en les boniques illes del Mar Egeo o a Marmaris. Assaboriu l´excel-lent cuina turca i la genuina amabilitat del seu poble.