Xaloc Viatges
Àustria en bicicleta 2017

8 dies/ 7 nits Àustria en bicicleta 2017

Destaquem: Viena és antiga i moderna. És gastronomia, la seva barreja de cultures genera una gran varietat de plats de totes les cuines del món. És música.
Salzburg és una ciutat carregada d´encant. El seu casc antic és un autèntic tresor i els seus petits carrerons envoltats per edificis de l´Edat Mitjana, romànics i barrocs són la millor mostra.

El millor de Gales 2017

5 dies/ 4 nits El millor de Gales 2017

Destaquem: Gales és un país petit, acollidor i molt polifacètic. Més de 600 castells, 3 Parcs Nacionals i molts pobles i racons per descobrir.
Una característica és la particularitat dels seus pobles, la seva gastronomia, la seva arquitectura i la gent local. A més a més de tot això, Gales ofereix una diversa varietat d´esports d´aventura.

El millor dels Fiords 2017

8 dies/ 7 nits El millor dels Fiords 2017

Destaquem: La regió de Noruega és plena d´estrets fiords, altes muntanyes, de cascades que baixen pels vessants de muntanyes i de glaceres, d´una espectacular arquitectura i una excitant cuina local elaborada amb ingredients propis. Al llarg de les riberes, cap l´interior i al final de cada fiord, podreu veure petites comunitats i pobles que posseeixen una identitat pròpia.

Croàcia Costa Dàlmata en iot 2017

8 dies/ 7 nits, Croàcia la Costa Dàlmata en iot 2017

Destaquem: Croàcia ha emergit com un dels païssos més interessants per visitar a Europa. S´ha convertit en un dels destins més buscats pels amants del bon temps gràcies a las aigües turqueses de las platges de la costa dàlmata. Però també els apassionats de la història gaudiran de monuments romans, bizantins, venecians i austrohongaresos.

Madeira 2017

8 dies/ 7 nits Madeira 2017

Destaquem: Madeira està formada per dos illes de vegetació frondosa, orquídies i diverses flors d´aromes inoblidables. L´illa més petita, un arenal de 9 kms, invita a prendre el sol i capbussar-se en aigües cristal-lines. Madeira és la més gran i la seva capital és Funchal. Interessant veure: la catedral, els convents, els museus, les esglésies, les capelles i les fortaleses.

Sardenya 2017

9 dies/ 8 nits Sardenya 2017

Destaquem: L´illa es troba entre Itàlia, Espanya i Tunisia, al sud de Còrcega. Famosa per les seves platges, també té alguns encantadors pobles pesquers i ruïnes arqueològiques. Algunes ciutats a visitar són: l´Algher, Cagliari, Olbia i Porto Torres. Els plats favorits de pasta són els espaguetis amb bottarga o els malloreddus. Sardenya és coneguda pels seus formatges de cabra i ovella.