Xaloc Viatges
Castells d´Irlanda 2017

8 dies/ 7 nits Castells d´Irlanda Fly & Drive 2017

Destaquem: Si es vol sentir com un Lord irlandès, no dubti en allotjar-se en castells. Recorri sense pressa els principals atractius de l´illa, des de la bulliciosa Dublin fins la tranquil-litat de Connemara i l´escènic “Anell de Kerry”.

Capitals de Rússia 2017

8 dies/ 7 nits Capitals de Rússia 2017

Destaquem: Sorprengui´s amb els contrastos i la increïble història de Moscú. Cal destacar: la Plaça Vermella, les muralles del Kremlin, la Catedral de Sant Basili o el Mausoleo de Lenin. Passegi per la ciutat imperial de Sant Petersburg, visiti els Palaus de Peterhof o Pushkin, l´església del Salvador sobre la Sang Vessada, la Fortalesa de Pere i Pau o la Catedral de Kazán.


Aurores Boreals a Tromso 2017

4 dies/ 3 nits Aurores Boreals a Tromso 2017

Destaquem: Tromso, també coneguda com la “París del Nord”, ostenta juntament amb la seva veïna Alta el títol de ciutat de les Aurores Boreals ja que les probabilitats d´albirament són molt altes. És la ciutat més poblada del nord del país i ha sigut lloc d´inici de diverses expedicions polars. A més d´espectaculars escenaris naturals podem trobar art e història.

Nàpols i la Costa Amalfitana 2018

8 dies/ 7 nits Nàpols i la Costa Amalfitana 2018 - Majors 55

Destaquem: La Costa Amalfitana és una bonica zona costera ubicada al sud de Nàpols a la regió de Campania. Compren una quantitat de poblets pintorescos: un dels més característics Positano. Alguns llocs a visitar a Nàpols són: la basílica, el convent de Santa Clara, la catedral,t, el castell dell´Ovo o la galeria Umberto I. Imprescindible veure les ruïnes de Pompeia.