Xaloc Viatges
New York - Hawaii 2017

Viatge Nuvis 2017 N. York - Hawaii

Destaquem: Si voleu un viatge de contrastos, no us ho penseu. A New York podeu veure un musical a Broadway, passar una nit a Times Square, recòrrer el Pont de Brooklyn o gaudir d´una tarda de compres a la 5à. Avinguda. I a Hawaii trobareu des de llacunes tropicals de blaus intens, platges de sorres blanques, cascades, vegetació exuberant fins volcans actius i neu.

Kenya - Zanzíbar 2017

Viatge Nuvis 2017 Kenya- Zanzíbar

Destaquem: Una de les combinacions ideals de viatge de nuvis és Kenya amb una extensió a Zanzíbar. Un entorn perfecte per conèixer el cicle de la vida en la seva forma més pura a través dels safaris que ens aproparà a la vida salvatge dels parcs Masai Mara, Lago Nakuru i Aberdare. I com a complement a un safari, uns dies de descans a l´illa de Zanzíbar.

Dubai e Illa Maurici 2017

Viatge Nuvis 2017 Dubai e Illa Maurici

Destaquem: El combinat Dubai - Illa Maurici és una opció ideal per una lluna de mel. Dubai és una ciutat en constant creixement que, gràcies a una ment oberta, vol donar a conèixer a la resta del món la cultura àrab. I Illa Maurici és molt més que boniques platges coral-lines i llacunes fascinants. Us transportareu a paratges insòlits entre volcans i boscos poblats per exòtiques aus.