Xaloc Viatges
OCEANIA 2018

POLINÈSIA - PAPEETE, MOOREA I BORA BORA

Destaquem: A Moorea destaquen les dues llacunes, Cook i Opunohu. La claredat blava la llacuna sobre les seves platges de sorra blanca i la diversitat del fons de coral i la diversitat de fauna marina. Bora Bora coneguda com la Perla de la Polinèsia, illa volcànica sobre aigua cristal·lina. Papeete on trobem les magnífiques i espectaculars cascades. Sense oblidar la tranquil·litat i l'ambient exòtic durant tot el viatge.

ÀFRICA 2018

KENYA E ILLA MAURICI

Destaquem: Una de les combinacions ideals de viatge de nuvis és Kenya amb una extensió a Maurici. Un entorn perfecte per conèixer el cicle de la vida en la seva forma més pura a través dels safaris que ens aproparà a la vida salvatge dels parcs Masai Mara, Lago Nakuru i Aberdare. I com a complement a un safari, uns dies de descans a Illa Maurici.

NORD AMÈRICA 2018

COSTA OEST

Destaquem: Un viatge inoblidable de nuvis, sens dubte, és la Costa Oest. Ciutats impressionants com Los Àngeles, Las Vegas o San Francisco us esperen. A Los Angeles podeu visitar Hollywood, Beverly Hills o les platges de Santa Mónica o Malibu. Las Vegas és un veritable parc d´atracciones per adults; i San Francisco és coneguda pel Golden Gate, l´illa d´Alcatraz, o els seus "tramvies".

ÀSIA I ÀFRICA 2018

DUBAI I SEYCHELLES

Destaquem: Dubai és turisme de luxe, grans construccions i experiències de conte. Pujar a l´edifici més alt, anar de compres o recòrrer una de les tres illes artificials en forma de palmera són algunes de les activitats a fer.
I Seychelles, paradís tropical amb platges i palmeres, sorra blanca i aigües cristal-lines a on practicar esports aquàtics; i tastar els seus exquisits plats.