Xaloc Viatges
New York i Hawaii 2017

Viatge Nuvis 2017 N. York - Hawaii

Destaquem: Si voleu un viatge de contrastos, no us ho penseu. A New York podeu veure un musical a Broadway, passar una nit a Times Square, recòrrer el Pont de Brooklyn o gaudir d´una tarda de compres a la 5à. Avinguda. I a Hawaii trobareu des de llacunes tropicals de blaus intens, platges de sorres blanques, cascades, vegetació exuberant fins volcans actius i neu.

Kenya e Illa Maurici 2018

Viatge Nuvis 2018 Kenya - Maurici

Destaquem: Una de les combinacions ideals de viatge de nuvis és Kenya amb una extensió a Maurici. Un entorn perfecte per conèixer el cicle de la vida en la seva forma més pura a través dels safaris que ens aproparà a la vida salvatge dels parcs Masai Mara, Lago Nakuru i Aberdare. I com a complement a un safari, uns dies de descans a Illa Maurici.

USA Costa Oest 2018

Viatge Nuvis 2018 USA Costa Oest

Destaquem: Un viatge inoblidable de nuvis, sens dubte, és la Costa Oest. Ciutats impressionants com Los Àngeles, Las Vegas o San Francisco us esperen. A Los Angeles podeu visitar Hollywood, Beverly Hills o les platges de Santa Mónica o Malibu. Las Vegas és un veritable parc d´atracciones per adults; i San Francisco és coneguda pel Golden Gate, l´illa d´Alcatraz, o els seus "tramvies".

Dubai - Seychelles 2018

Viatge Nuvis 2018 Dubai - Seychelles

Destaquem: Dubai és turisme de luxe, grans construccions i experiències de conte. Pujar a l´edifici més alt, anar de compres o recòrrer una de les tres illes artificials en forma de palmera són algunes de les activitats a fer.
I Seychelles, paradís tropical amb platges i palmeres, sorra blanca i aigües cristal-lines a on practicar esports aquàtics; i tastar els seus exquisits plats.