Xaloc
MONTMELÓ
C/ Vic, 22
93 572 33 13
ARGENTONA
C/ Joan XXIII, 2
93 756 16 00

JAPÓ 2018

RUTA ESSENCIAL

Itinerari

DIA 01 ESPANYA- TÒQUIO
Sortida en vol amb destinació Tòquio, via una ciutat europea. nit a bord.

DIA 02 TÒQUIO
Arribada. Suggerim utilitzar el Japan Rail Pass per agafar el tren des de l' aeroport a l'hotel. per això cal dirigir-se al taulell de Japan Rail Pass situat al mateix aeroport.

DIA 03 TÒQUIO
Allotjament. suggerim visitar la ciutat: el temple d'Asakusa Kannon i el Santuari de Meiji. No cal deixar de pujar a la Torre de Mori, l'edifici més alt de Tòquio, la vista és espectacular.

DIA 04 TÒQUIO
Allotjament. possibilitat de utilitzar el Japan Rail Pass per anar d'excursió a Nikko, un dels santuaris més bonics de Japó, el Santuari Toshogu és Patrimoni de la Humanitat.

DIA 05 TÒQUIO- MONT FUJI- HAKONE
Mitja pensió. Excursió cap al Mont Fuji, considerada la muntanya sagrada, on visitarem la 5ª estació. Dinar i continuación a Hakone per fer una passejada en vaixell pel Llac Ashi. Pujarem en funicular a la Muntanya Komagatake. La visita acaba a l'estació de tren. Trasllat a l'hotel o Ryokan per compte del client.

DIA 06 HAKONE- KYOTO
Allotjament. T'hauràs d'adreçar a l'estació per agafar el tren Bala cap a Kyoto (utilitzant el Japan Rail Pass). Arribada a Kyoto (aprox. 2 h). Suggerim visitar els temples: el Temple de Kikankuji o "Pavelló d'Or ", envoltat d'un esplèndid jardí, i el Temple de Sanjusagendo.

DIA 07 KYOTO
Allotjament. Possibilitat d'utilitzar el Japan Rail Pass per prendre el tren cap a Nara, una de les ciutats antigues on es respira la antiga cultura japonesa. Destaca el Temple de Todaiji i el Santuari Kashuga. A la nit recomanem passejar pel barri de Gion.

DIA 08 KYOTO- OSAKA- ESPANYA
Allotjament. Suggerim utilitzar el Japan Rail Pass per agafar el tren Haruka que porta directament al aeroport de Kansai (aprox. 1h 30 min). Sortida en vol de tornada a Espanya. Arribada.

Destaquem

Japó, conegut també com la Terra del Sol Naixent. Tokio és la seva capital, la major àrea metropolitana del món. Tokio , centre econòmic, polític i cultural del país. On trobarem una gran quantitat de vida i edificis com la Torre de Mori, l'edifici més alt de Tokio. I no podem oblidar de visitar em Mont Fuji, símbol de Japó. Podem degustar la seva gastronomia on destaca el sushi i el té.

Descripció

Sortides diàries des de Madrid, Barcelona i Bilbao.
No opera.
Kyoto: 18-22 juliol; 9-16 agost.
Hakone: 8-16 agost, divendres, dissabtes, festius i vigílies de festius de Japó.

Sortides

Sortides diàries des de Madrid, Barcelona i Bilbao amb la companyia aèria Lufthansa.

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble: des de 1.664 €

El preu inclou

-Vol de línia regular, classe turista (Reserves en classes especials).
-Assegurança de viatge.
-Allotjament.
-1 dinar (begudes no incloses).
-Excursió en circuit regular al Mont Fuji amb guia local en anglès.
-Hotels Cat. Superior a Hakone.
-1 sopar i esmorzar japonès.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg.