Xaloc
MONTMELÓ
C/ Vic, 22
93 572 33 13
ARGENTONA
C/ Joan XXIII, 2
93 756 16 00

Cap d´Any 2017

8 dies/ 6 nits Escapada A a Japó 2017

Itinerari

DIA 26 DESEMBRE ESPANYA - OSAKA
Presentació a l´aeroport sortides internacionals, per sortir en vol regular, via punt europeu, amb destinació Osaka (nit a bord).

DIA 27 DESEMBRE OSAKA
Arribada. Trasllat regular amb assistència a Osaka. Allotjament a l´hotel. Resta del dia lliure.

DIA 28 DESEMBRE OSAKA - NARA - KYOTO
Esmorzar + Dinar. Al matí visita de l´observatori (Jardí flotant) de l´edifici Umeda Sky; i desprès gaudirem d´una visita panoràmica des de l´autobús del castell d´Osaka. Per la tarda visita de la ciutat de Nara incloent el Temple de Todaji amb la seva imatge del gran buda Vairocana. La estàtua ha estat refosa per diverses raons com danys causats per terratrèmols i la reconstrucció del temple dos vegades per incendis, i el parc dels Cèrvols Sagrats. Desprès de la visita, trasllat a Kyoto. Al llarg del trajecte visitarem el temple de Fushimi Inari. Arribada a Kyoto i allotjament.

DIA 29 DESEMBRE KYOTO.
Esmorzar + dinar. Visita de la ciutat que inclou el jardí del temple Tenryuji, el bosc de bambú d´Arashiyama, el temple de Sangusanjendo, que forma part del conjunt de Monuments històrics de l´antiga Kyoto (ciutats de Kyoto, Uji i Otsu) declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco al 1994, el Temple Kinkakuji (Pabelló Daurat) és un edifici de 3 plantes ubicat als terrenys del temple. Les 2 plantes superiors del pabelló estan recobertes amb fulles d´or pur, posseeix un magnífic jardí japonès inmediatament subjacent. L´estanc que s´ubica davant és anomenat Kyoko-chi (Mirall d´aigua). Desprès del dinar temps lliure. Tornada a l´hotel per compte del client. Allotjament.

DIA 30 DESEMBRE KYOTO - HAKONE.
Esmorzar + dinar + sopar. (Trasllats de maletes de Kyoto a Tokyo). Trasllat en transport públic a l´estació de tren de Kyoto, a on agafarem un tren bala amb destí Odawara, a on començarem la visita del parc nacional de Hakone, donarem una passejada en vaixell pel llac Ashi i pujarem en telefèric a la muntanya Komagatake, des d´on en els dies clars tindrem una espectacular vista de la muntanya Fuji. Trasllat al seu allotjament a Hakone. Allotjament.

DIA 31 DESEMBRE HAKONE - TOKYO
Al matí sortida per carretera cap a Tokyo. A l´arribada començarà la visita de la ciutat en la que coneixeran la torre de Tokyo i el temple d´Asakusa Kannon amb la seva arca comercial Nakamise. També coneixerem el Barri de Daiba i gaudirem d´una passejada en vaixell. Per la tarda tornada a l´hotel i tarda lliure. ** Al llarg de les festes de cap d´any és típic prendre soba (tallarins de farina de blat). Aquest plat es troba disponible en menú de restaurant de l´hotel New Otani. Allotjament.

DIA 01 GENER TOKYO
Esmorzar. Al matí sortirem a donar una petita passejada cap el santuari Shintoista de Hie, a on els passatgers podran realitzar el Hatsumoude, el ritu de la primera visita de l´any a un santuari. Resta del temps lliure. Allotjament.

DIA 02 GENER TOKYO - ESPANYA
Esmorzar. A l´hora indicada realitzarem el trasllat regular amb assistència a l´aeroport. Sortida en vol regular amb destinació Espanya, via punt europeu. Arribada i fi dels nostres serveis.

Destaquem

El país del sol naixent combina la tradició de les cases-granja Gassho-Zukuri, la ruta romàntica de Nagano a Nikko creuant pobles medievals de samurais, el Mar Interior i els seus onsen-ryokan de aigües termals i las geishes de Kyoto amb la modernitat de Tokyo i la Muntanya Fuji.

Descripció

Sortida Cap d´Any, a Japó, del 26 Desembre del 2017 al 02 Gener del 2018, des de Barcelona

Sortides

Sortida des de MADRID, BARCELONA, BILBAO, MÀLAGA i VALÈNCIA, del 26 Desembre del 2017 al 02 Gener del 2018, amb "Air France/ KLM"

Preus

Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 3.700,00€

El preu inclou

- Bitllets d´avió Espanya - Osaka i Tokyo - Espanya, en classe "R" + "T", amb les companyies "Air France"/ "KLM"
- 6 nits d´estada, en els hotels indicats, en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- 4 dinars + 1 sopar (begudes no incloses).
- Trasllats indicats a l´itinerari amb guia de parla hispana amb servei regular.
- Entrades al monuments visitats.
- Tren bala en classe turista per el trajecte Kyoto - Odawara.
- Visites en bus, minibus, cotxe privat o taxi depenent del número de participants.
- Trasllat d´equipatge 1 maleta per persona (màxim 20 kgs.)
- Guia - assistent de parla castellana al llarg de tot el circuit, excepte el trajecte de tren bala des de Kyoto cap a Odawara.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 280,00€ (a reconfirmar).

NO INCLOU:
- Begudes als dinars.
- Propines a guies, xofers, etc.
- Assegurança Exclusiva A.A. de despeses de cancel-lació i d´altres (a contractar al reservar) des de 29,00€

HOTELS PREVISTOS o SIMILARS:

Categoria "C": Turista Superior/ Primera

Osaka -> New Otani Osaka
Kyoto-> Nikko Princess Kyoto
Hakone -> Hakone Hotel/ Ten Yu (Hab. Japonesa)**
Tokyo -> New Otani Garden TowerCondicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg