Xaloc
MONTMELÓ
C/ Vic, 22
93 572 33 13
ARGENTONA
C/ Joan XXIII, 2
93 756 16 00

Cap d´Any 2017

5 dies/ 4 nits Budapest 2017

Itinerari

DIA 28 DESEMBRE BARCELONA - BUDAPEST
Presentació a l´aeroport de Barcelona, terminal 1 per sortir en vol regular amb destinació Budapest, via Zurich. Arribada a l´aeroport de Budapest. Recollida i trasllat a l´hotel amb xofer de parla hispana. Allotjament.

DIA 29 DESEMBRE BUDAPEST.
Esmorzar bufet a l´hotel. Al matí, recollida a l´hotel per la visita panoràmica de la ciutat amb guia de parla hispana. Descobreixi la meravellosa ciutat de Budapest amb l´ajuda del seu guia i admiri les atraccions més importants de les ribes del Danubio. Des del pont de les cadenes passarem per davant de la Basílica de Sant Esteve i el Parlament. Travessarem el Danubio pel pont Margarita, i els portarem al barri del Castell. Caminant cap el Bastión dels pescadors i l´Església Maties coneixeran els llocs més famosos de la colina. A la muntanya Gellért ens aturarem a la Ciutadella per prendre fotos, i desprès seguirem per el pont Isabel cap a Pest. Al cantó de Pest els hi mostrarem el Gran Mercat, el Museu Nacional, l´Estació de l´Est, l´Estadi Puskás; i arribarem a la Plaça dels Herois en el parc Municipal. Desprès d´una passejada per l´Avinguda Andrássy, Òpera, Sinagoga, el carrer Dohámy, Basílica de Sant Esteve, parlament, Barri del castell (Església Maties, Bastión dels Pescadors), Muntanya Gerardo, plaça, continuarem per l´avinguda Andrássy, passarem per l´Òpera, tornarem al centre. Tarda lliure a disposició dels senyors clients. Allotjament a l´hotel.

30 DESEMBRE BUDAPEST.
Esmorzar bufet a l´hotel. Per la tarda un guia local de parla hispana els recollirà al seu hotel per començar l´excursió per el Recodo del Danubio. Visiti les tres ciutats més belles: Szentendre, Visegrád i Esztergom amb les seves vistes més destacades i conegui la història húngara al tornar en vaixell a Budapest (Maig - Octubre). Des de Budapest viatjarem a l´antiga capital, Esztergom (centre de l´església catòlica i sepultura dels grans cardenals húngars, com el cardenal Mindszenty), a on es troba la major catedral d´Hongria. De la colina al castell s´ ofereix una panoràmica esplèndida del Danubio i la regió sud d´Eslovàquia. Desprès viatjarem a Visegrád per visitar l´antiga residència reial (entrada no inclosa), el castell de Visegrád, des d´on podran admirar la impressionant vista panoràmica del Recodo del Danubio. Desprès de visitar la fortalesa tindran temps lliure per donar una passejada o dinar en un restaurant típic húngar. Seguirem cap a la ciutat dels artistes, Szentendre. Desprès d´una passejada a peu per l´antiga ciutat tindran la possibilitat de fer compres o visitar el museu de la ceramista Margit Kovács. Tornada a Budapest. Allotjament a l´hotel.

31 DESEMBRE BUDAPEST.
Esmorzar bufet a l´hotel. Dia lliure a disposició per passejar pel nucli antic, visitar el famós cafè New York i prendre´s una xocolata o bé per descansar.
Per la nit el convidem a gaudir d´una Gala de Cap d´Any en un dels restaurants més emblemàtics de la ciutat El Gundel Restaurant, a on podran gaudir al llarg del sopar de gala de l´actuació musical de l´exclusiva banda del restaurant Gundel dirigida per Gyula Horvath, guanyadora del concurs internacional de violí del 2014. Desprès del sopar gaudirem de música, ball i un espectacle de màgia. Passada la mitja nit podran gaudir de ball fins l´alba. Tornada a l´hotel per compte dels senyors clients. Allotjament a l´hotel.

DIA 01 GENER BUDAPEST - BARCELONA.
Esmorzar bufet a l´hotel. Temps lliue fins l´hora del trasllat amb xofer de parla hispana a l´aeroport. Sortida en vol especial amb destinació Barcelona.

Destaquem

Budapest és coneguda com la "Perla del Danubio". El Danubio, font d´ inspiració per nombrosos artistes, separa amb la seva inmensitat Buda i Pest, dos grans ciutats que avui s´uneixen per formar una de las capitals europees més importants. Inmensos ponts uneixen Buda, l´antiga seu reial i zona residencial més elegant, i Pest, cor econòmic i comercial de la ciutat.


Descripció

Sortida Cap d´Any, a Budapest, del 28 Desembre del 2017 al 01 Gener del 2018, des de Barcelona

28/12/17 Barcelona - Zurich 14:45 - 16:35
28/12/17 Zurich - Budapest 17:30 - 19:05
01/01/18 Budapest - Barcelona 18:00 - 20:35


Sortides

Sortida des de BARCELONA, del 28 Desembre del 2017 al 01 Gener del 2018

Preus

Hotel President 4*
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.500,00€

El preu inclou

- Vol especial Barcelona - Budapest - Barcelona (anada vol regular/ tornada vol especial).
- 4 nits d´estada a l´Hotel President 4*, en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- Trasllats aeroport - hotel - aeroport amb xofer de parla hispana.
- Visita panoràmica de Budapest de mig dia (aprox. 3h) amb guia de parla hispana.
- Visita de dia complet al Recodo del Danubio.
- Gala de Cap d´Any al restaurant Gundel incloent sopar (4 plats, incloses begudes), amb música, festa amb ball i un espectacle de màgia .
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 200,00€ (a reconfirmar).

NO INCLOU:
- Assegurança Exclusiva A.A. de despeses de cancel-lació i d´altres (a contractar al reservar) des de 29,00€

NOTES:
** Els horaris previstos dels vols estan subjectes a possibles canvis.Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg