Xaloc
MONTMELÓ
C/ Vic, 22
93 572 33 13
ARGENTONA
C/ Joan XXIII, 2
93 756 16 00

Cap d´Any 2017

5 dies/ 4 nits Viena 2017

Itinerari

28 DESEMBRE BARCELONA -VIENA
Presentació a l´aeroport de Barcelona, terminal 2B per sortir en vol especial amb destinació Viena. Arribada i trasllat a l´hotel amb xofer de parla hispana. Informació de dades útils per la seva estada a Viena a càrrec del nostre personal. Allotjament.

Del 29 DESEMBRE VIENA.
Esmorzar bufet a l´hotel. Al matí recollida a l´hotel per la visita panoràmica de la ciutat amb guia de parla hispana. Al llarg d´aquest tour li mostrarem els monuments més importants de Viena. Recorrent l´Avinguda "Ringstrasse" podrà admirar innombrables edificis suntuosos com El MK - Museu d´Arts Aplicades, l´Òpera, l´important Museu de Belles Arts amb les famoses col-leccions d´art dels Habsburg, el Museu de Ciències Naturals, el centre cultural Museums-Quartier, el Palau Imperial "Hofburg", que va ser la Residència Imperial d´hivern, el Parlament, l´Ajuntament i el Teatre Nacional. L´acompanyarem al palau de Schönbrunn, a on visitem les fastuoses sales habitades per als Emperadors Austríacs, des de Maria Teresa fins a Francisco José i la seva dona Sissi. Abans de tornar, passem per el Palau Belvedere, antiga residència del Príncep Eugeni de Savoyen, que alberga la col-lecció de més gran i més valuosa del món de Gustav Klimt. El tour acaba al centre de la ciutat. Tarda lliure a disposició dels senyors clients.

30 DESEMBRE VIENA.
Esmorzar bufet a l´hotel. Al matí un guia local de parla hispana els hi mostrarà els encants del nucli antic de Viena. El punt de trobada amb el guia es davant de l´òpera. Allà comença la nostra passejada a peu per el centre de la ciutat. Es visita la catedral de Sant Esteve, la seva campana té un paper molt important a les cel.lebracions austríaques de Cap d´Any. Continuarem pels carrerons encantadors fins arribar al Palau Imperial (visita per fora). El tour acaba al Mercat de Sant Silvestre de la plaça Maria-Theresien-Platz, a on prendrem una tassa de vi calent.

31 DESEMBRE VIENA.
Esmorzar bufet a l´hotel. Dia lliure a disposició per passejar pel nucli antic i tastar la famosa pastisseria austríaca en un dels famosos cafès de Viena o bé per descansar. Per la nit el convidem a gaudir d´una Gala de Cap d´Any en un dels palaus més emblemàtics de Viena El palau Kursalon, a on el famós compositor Johann Strauss i el seu germà organitzaven concerts i balls. Aquest edifici representa des de sempre l´alegria de viure i el goig de ballar el vals. Aquesta nit li oferirem un programa molt complet i una experiència inoblidable:
Programa Gala de Cap d´Any - Palau Kursalon
20:00 - 22:30h Sopar de gala de 4 plats, incloses begudes al llarg del sopar (vi, cervesa i refrescs).
22:30 - 23:40h Concert clàssic amb les obres mestres d´Strauss i Mozart, entrada categoria A: Hotel Imperial Riding/ entrada categoria B: Hotel Doppio.
A continuació el convidem a cel-lebrar el començament de l´any nou amb una gran festa amb música en viu, show artístic amb foc i molt més. A mitjanit la campana més gran de Viena la "Pummerin" ubicada a la Catedral de Sant Esteve ens anuncia el cap d´any vell i tothom dona la benvinguda al nou any ballant el vals "Danubi Blau".
Informacions adicionals:
Vestimenta: Elegant/ vestit fosc amb corbata o corbatí per als cavallers, vestit de nit per les senyores. Trasllats Hotel-Palau Kursalon-Hotel per compte del client.

DIA 01 GENER VIENA- BARCELONA
Esmorzar bufet a l´hotel. Temps lliure fins l´hora del trasllat amb xofer de parla hispana fins l´aeroport . Sortida en vol regular amb destinació Barcelona.

Destaquem

Viena, antiga i moderna al mateix temps, atreu. La seva gastronomia, barreja de cultures, genera una gran varietat de plats de totes les cuines del món. És bressol de grans compositors com Strauss, Beethoven o Mozart i també cultura. Podran gaudir d´una tarda a l´òpera, fer una passejada pel centre històric o prendre un cafè vienès amb una porció de pastís Sácher.

Descripció

Sortida Cap d´Any, a Viena, del 28 Desembre del 2017 al 01 Gener del 2018, des de Barcelona

28/12/17 Barcelona - Viena 10:30 - 12:50
01/01/18 Viena - Barcelona 14:10 - 16:35


Sortides

Sortida des de BARCELONA, del 28 Desembre del 2017 al 01 Gener del 2018, amb "Vueling"

Preus

Hotel Doppio 4*
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.315,00€

Hotel Imperial Riding 4* Sup.
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.815,00€

El preu inclou

- Vol especial Barcelona-Viena + vol regular Viena-Barcelona, amb "Vueling".
- 4 nits d´estada a l´hotel escollit, en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- Trasllats d´entrada i sortida col-lectius amb xofer de parla hispana.
- Visita panoràmica de Viena de mig dia (aprox. 3h) en tour regular amb guia de parla hispana incloent visita interior del Palau de Schönbrunn.
- Passejada a peu de 2h pel centre històric de Viena en tour regular amb guia de parla hispana incloent entrada a la Catedral de Sant Esteve (sense transport).
- Gala de Cap d´Any al Palau de Kursalon incloent sopar (4 plats, inclosos begudes), concert clàssic i festa amb ball desprès del concert (entrades cat. A amb el paquet hotel 4* sup. i entrades cat. B amb el paquet hotel 4*).
- 1 tassa de vi calent al Mercat de Sant Silvestre.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 95,00€ (a reconfirmar).


Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg