Xaloc
MONTMELÓ
C/ Vic, 22
93 572 33 13
ARGENTONA
C/ Joan XXIII, 2
93 756 16 00

MAJORS DE 55

FASCINANT VIETNAM 2018

Itinerari

DIA 01 ESPANYA - HANOI
Sortida en vol de línea regular amb destinació Hanoi. Nit a bord.

DIA 02 HANOI
Arribada a Hanoi, capital de Vietnam. Trasllat a l´hotel. Temps lliure. Allotjament.

DIA 03 HANOI.
Esmorzar e inici de la visita a la ciutat de Hanoi. El tour inclou la Casa de Ho Chi Minh i el Mausoleu (vista exterior), la Pagoda del Pilar Únic, les Pagodes Tran Quoc i Quan Thanh i el temple de la literatura. Desprès del dinar, visita del Temple Ngoc Son. A continuació, passejada a peu pel típic barri antic, anomenat també el barri dels 36 gremis i assistència a un espectacle de titelles sobre l´aigua. Tornada a l´hotel. Allotjament.

DIA 04 HANOI - HALONG BAY.
Esmorzar i sortida, travessant les fertils terres del Delta del riu Vermell fins la Badia de Halong. Embarcament per realizar un recorregut en un tradicional jonc a través d´algunes de les més de 3000 illes que fan d´aquesta badia una de les meravelles del món. Dinar, sopar i nit a bord.

DIA 05 HALONG BAY - HOI AN (HANOI - DANANG).
Esmorzar " brunch" i navegació cap a Halong. Desembarcament i sortida per carretera cap a Hanoi. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport per sortir en vol destí Danang. Arribada i trasllat per carretera a Hoi An. Sopar i allotjament.

DIA 06 HOI AN.
Esmorzar. Visita de la ciutat i del port comercial més gran al llarg dels s. XVII i XVIII, l´antiga ciutat, el magnífic pont cobert d´estil japonès de més de 400 anys i el seu colorit mercat. Dinar. Tarda lliure. Possibilitat de realitzar una excursió opcional a les ruïnes de My Son (consultar preus). Allotjament.

DIA 07 HOI AN - HUE.
Esmorzar. A l´hora convinguda, sortida per carretera cap a Hue, a través del pas Hai Van (port dels núvols) i la fotogènica platja de Lang Co. Arribada i visita de la Ciutadella Imperial, el mercat Dong Ba i passeig en ciclo per la ciutat antiga fins el llac Tinh Tam. Trasllat a l´hotel. Sopar i allotjament.

DIA 08 HUE.
Esmorzar. Al matí, mini-creuer pel riu dels Perfums visitant en el trajecte la Pagoda Thien Mu. Desprès del dinar, visita als Mausoleus dels Emperadors Tuc Duc i Khai Dinh. Allotjament.

DIA 09 HUE - HO CHI MINH.
Esmorzar i trasllat a l´aeroport de Phu Bai per sortir en vol amb destí Ho Chi Minh, l´antiga Saigon. Arribada e inici de les visites amb els túnels Cu Chi, una xarxa de túnels construïda pels soldats vietnamites (Viet Cong). Dinar i recorregut panoràmic a peu (nomès exteriors) pel centre de la ciutat per descobrir l´antic edifici de Correus i el Palau de la Reunificació. Allotjament.

DIA 10 HO CHI MINH (DELTA DEL RIU MEKONG).
Esmorzar. Sortida cap a My Tho, a on prendrem un vaixell fins l´illa Ben Tre. A meitat de camí, ens aturarem per veure famílies locals fent paper d´arròs de coco i artesanies amb petxines de coco. Passejada de nou amb barca per descobrir els estrets canals coberts per palmeres. Dinar en un restaurant local. Tornada a Ho Chi Minh i resta del temps lliure. Allotjament.

DIA 11 HO CHI MINH (DELTA DEL RIU MEKONG).
Esmorzar. Dies lliures per gaudir de l´illa al seu aire o contractar alguna excursió. Allotjament.

DIA 12 ESPANYA
Esmorzar. A l´hora convinguda, trasllat a l´aeroport i sortida en vol de tornada a Barcelona. Arribada i fi del viatge.

Destaquem

Un recorregut pels espectaculars paisatges fins l'admirada badia de Halong , una escapada a les inaccesibles tribus de Sapa, passejar pels carrers de les pintoresques Hoi An i Hué, navegar pel Delta del Mekóng i gaudir de la gastronomia vietnamita a Ho Chi Minh són algunes de les coses que podreu fer al vostre viatge a Vietnam.

Descripció

Sortida tots els dimarst, circuit Fascinant Vietnam, del 02 Gener al 11 Desembre del 2018, des de Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga i València

Sortides

Sortida des de BARCELONA, BILBAO, MADRID, MÀLAGA i VALENCIA, del 02 Gener al 11 Desembre del 2018, amb "Turkish Airlines"

Preus

Categoria Primera:

Gener - Març
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.735,00€

Abril - del 25 Setembre al 11 Desembre
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.742,00€

Maig a 18 Setembre:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.687,00€

Categoria Superior:

Gener - Marc:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.912,00€

Abril - del 25 Setembre al 11 Desembre
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.886,00€

Maig a 18 Setembre:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 1.798,00€

El preu inclou

- Vols línea regular des de Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga i València amb "Turkish Airlines"
- 9 nits d´estada (2 nist Hanoi + 1 Halong Bay + 2 Hoi An + 2 Hue + 2 Ho Chi Minh), als hotels de la categoria escollida, en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- 6 dinars.
- 3 sopars.
- Trasllats segons itinerari.
- Visites segons itinerari.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 405,00€ (a reconfirmar)

NO INCLOU:
- Begudes.
- Assegurança de despeses de cancel-lació: 55,00€
- Suplement assegurança "Plus": 24,00€

NOTES:
- Tarifa aèria válida per reserves fins al 31-12-17.
- Suplement tarifa aèria del 15-07 al 16-08 (classe "T"): 195,00€
- Visat: fins el 30-06-17 els passatgers de nacionalitat espanyola estan exemptes de visat per estades que no excedeixin els 15 dies. A partir del 01-07-18, preguem consultar.
- Mínim de participants: 2 persones.

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg