Xaloc
MONTMELÓ
C/ Vic, 22
93 572 33 13
ARGENTONA
C/ Joan XXIII, 2
93 756 16 00

Corea 2017

9 dies/ 7 nits Corea Express 2017

Itinerari

DIA 01 ESPANYA - SEÜL
Presentació a l´aeroport per embarcar en vol regular via Estambul amb la companyia "Turkish Airlines" amb destinació Seül. Nit a bord.

DIA 02 SEÜL .
Arribada a l´aeroport de Seül, recepció i trasllat en transport públic amb assistència al seu hotel i allotjament.

DIA 03 SEÜL - PARAL-LEL 38 - SEÜL .
Esmorzar + dinar. Al llarg d´aquest dia es realitzarà l´excursió a la frontera amb Corea del Nord (zona desmiritalitzada), la frontera més vigilada del món. Aquests frontera es va establir al 1953 desprès de la guerra de Corea. Veurem el Pont de la Llibertat, el tercer túnel d´Infiltració excavat il-legalment pels nord-coreans. A continuació a l´Observatori Dora podem veure el poble de Gijeon-dong de Corea del Nord amb un màstil de 160 metres d´alçada en el que oneja la bandera nord-coreana. Allotjament.

DIA 04 SEÜL .
Esmorzar. visita al Palau Gyeongbokkung. El palau va ser construit al 1394 per la Dinastia de Joseon (1392-1910) i va ser el centre de poder al llarg dels segles. En el palau podem veure la cerimònia del canvi de guàrdia. Nomès sortir, de nou tornarem al present i passarem per la Casa Blava, la mansió presidencial. Al museu proper (Sarangchae) aprendrem sobre els habitants actuals i anteriors. A la impressionant Plaça de Gwanghwamoon veurem les estàtues de l´almirall YI i el Rei Sejong, els dos herois nacionals. Insadong ha sigut la llar d´una dotzena de galeries d´art, botigues d´antigüitats, cases de te tradicionals i botigues de records. El Parc Tapgol és de gran valor històric, ja que va ser el punt de partida del 01 de març 1919 Protesta Independència contra l´ocupació japonesa. El temple de Jogyesa, nucli del budisne a Corea, és el punt principal d´administració, el lloc més sagrat i honrat d´aquesta religió de Corea. Recorrerem el barri d´Insadong, ple de botiguetes, cases de te, restaurants tradicionals en els seus múltiples carrerons. També és famosa per ser el centre d´antigüitats de Seül. El Cheongwadae (Palau presidencial), es tracta del complex d´edificis de suaus línees corbes que representen la vida política. A continuació, visita a la Torre de Seül, per gaudir d´una impressionant vista. La parada final al rierol Cheongwadae, un antic canal, que flueix des de fa segles al cor de Seül. Al llarg de mig segle, el canal es va omplir de formigó per donar pas a una carretera molt transitada, però el canal de 5,3 kms. de llarg ha sigut restaurat a l´any 2005. Tornada a l´hotel i allotjament.

DIA 05 SEÜL - ANDONG - GYEONGJU .
Esmorzar. Sortida de Seül en cotxe o bus privat amb destí Gyeongju. Al llarg del trajecte visitarem la vila Hahoe, un poblat que manté la forma de vida dels ensenyaments de Confuci. Aquesta població es conserva en el seu estat actual gràcies a que es troba protegida per tres cantons pel riu Nakdonggang. i per les muntanyes en el quart. Arribada a Gyeongju. Allotjament.

DIA 06 GYEONGHU .
Esmorzar. Al matí visitarem la gruta Seogguram, que alberga una sorprenent estàtua de buda, i també visitarem el temple Bulgugsa, construït en el mateix període. Continuarem cap a la vila de la ceràmica a on es continua treballant de la mateixa forma que a la dinastia Shilla. Visita del Parc Tumull amb les 23 tombes reials que daten de la Dinastia Shilla. Prosseguim al Cheomseongdae, l´observatori astronòmic més antic existent a Âsia. L´estany Anapjl és un estany artifical construït per l´oci i estudi de la familia reial. Per últim, al voltant de l´estació de tren, visitarem el mercat d´Alimentació de Gyeongju a on podrem saborejar els seus dinars típics i el famós dolç Gyeongjiu Pan. Allotjament.

DIA 07 GYEONGJU - SEÜL .
Esmorzar. Trasllat a l´estació de tren per sortir amb destí Seül. Arribada a l´hotel i allotjament.

DIA 08 SEÜL - ESPANYA .
Esmorzar. Dia lliure. Trasllat de sortida en Airport Limousine Bus sense assistència. Embarcament en el seu vol de tornada amb destí Espanya. Nit a bord.

DIA 09 ESPANYA
Arribada i fi del viatge.

Destaquem

A Corea podreu sentir les tradicions i les costums més tradicionals del continent asiàtic fonent-se amb la modernitat i la avantguarda. A cada racó trobareu espectaculares monuments i grans meravelles naturales. La gastronomia està basada en arròs, vegetals i carn. Els dinars tradicionals són coneguts per la gran varietat de guarnicions que l´acompanyen.

Descripció

Sortides, Corea Express, del 05 d´Abril al 11 d´Octubre del 2017, des de Madrid, Barcelona, Màlaga, València i Bilbao

Sortides

Sortida des de MADRID, BARCELONA,, MÀLAGA, VALÈNCIA i BILBAO, del 05 d´Abril al 11 d´octubre del 2017, amb "Turkish Airlines"

Preus

05 Abril i 11 Octubre:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.455,00€

10 Maig i 6 Setembre:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.530,00€

19 Juliol:
Preu per persona en base a Hab. Doble Adult: 2.590,00€

El preu inclou

- Aeris internacionals Espanya - Seül - Espanya, en classe "V", amb la companyia "Turkisk Airlines".
- Bitllet de tren classe turista per el trajecte
- 6 nits d´estada als hotels indicats, en règim d´Allotjament i Esmorzar.
- 1 dinar de menjar típic.
- Trasllats indicats a l´itinerari amb guies locals de parla castellana.
- Assegurança de viatge.
- Taxes d´aeroport: 455,00€ (a reconfirmar)

NO INCLOU:

- Assegurança Exclusiva AXA de despeses de cancel-lació i d´altres (a contractar al reservar) des de: 29,00€

NOTES:

- Tour regular garantit en castellà.
- El trasllat del dia 7 es realitzarà sense assistència de parla castellana.
- Propines no incloses. Es recomana un import de 10 USD per persona per al guia, i 10 USD per persona per al xofer.


HOTELS PREVISTOS o SIMOLARS:

Seül -> Baiton Seoul 4*
Gyeongju -> The K Hotel 4*

Condicions

Places limitades segons disponibilitat
Condicions generals segons catàleg